Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BS ή BA Μαθηματικά

Μαθηματικά είναι ένα θεμελιώδες εργαλείο για τον σύγχρονο κόσμο. Μαθηματική ανάλυση και μοντελοποίηση βοηθήσει στην πρόβλεψη του καιρού και πρόγνωση σεισμών, στο σχεδιασμό των συσκευών αεροσκαφών και ηλεκτρονικών, στην ανάπτυξη των μυστικών κωδικών για την ασφαλή μετάδοση των πληροφοριών και στη χρηματοοικονομική ανάλυση και οικονομικών προβλέψεων.

Το πρόγραμμα στα μαθηματικά στο DU σας προετοιμάζει για τις πολλές ευκαιρίες στους τομείς αυτούς. Οι μαθητές μας να προχωρήσουμε στην καριέρα στις βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας, την αεροδιαστημική βιομηχανία, τον κόσμο της διαχείρισης των πληροφοριών, τη διδασκαλία και περισσότερο. Μερικοί μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στα μαθηματικά, επιστήμη των υπολογιστών ή σε άλλους τομείς.

Η BS και πτυχίο Μαθηματικών παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο στα μαθηματικά με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της λογικής και αναλυτικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Η σημαντική αυτή συνδυάζεται συχνά με ένα μείζονος ή ελάσσονος σε μια περιοχή εφαρμογής, όπως οι φυσικές επιστήμες, επιστήμη των υπολογιστών, ή των επιχειρήσεων. Θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν τις μαθηματικές αναλυτής, επιστημονικές εφαρμογές προγραμματιστής, αναλυτής προγραμματιστής, αναλογιστή, και δάσκαλος.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Denver »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη