BS Μηχανική Μηχανικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΤΡΟΝΙΚΑ

Η Μηχατρονική είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας Μηχανικής που είναι διεπιστημονικός από τη φύση του, καθώς συνδυάζει πτυχές Μηχανικής, Θεωρίας Ελέγχου, Επιστήμης Υπολογιστών και Ηλεκτρονικής, προκειμένου να βελτιώσει και να βελτιστοποιήσει το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα των συστημάτων, καθώς και να τα καταστήσει πιο οικονομικά και αξιόπιστη. Τα βιομηχανικά ρομπότ και τα drone είναι βασικά παραδείγματα συστημάτων μηχατρονικής: περιλαμβάνουν πτυχές της ηλεκτρονικής, της μηχανικής και της πληροφορικής. Ο σύγχρονος εξοπλισμός παραγωγής αποτελείται από μηχατρονικές μονάδες που είναι ενσωματωμένες σύμφωνα με την κατάλληλη αρχιτεκτονική ελέγχου. Στα δημοφιλή παραδείγματα περιλαμβάνονται τα υποσυστήματα αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των φρένων κατά της κλειδαριάς και της βοηθητικής περιστροφής, καθώς και ο καθημερινός εξοπλισμός, όπως κάμερες αυτόματης εστίασης, βίντεο, σκληροί δίσκοι και συσκευές αναπαραγωγής CD.

Η πολυπλοκότητα της μηχατρονικής απαιτεί τουλάχιστον πτυχίο πτυχίου για να μπει στον τομέα. Παρόλο που το Γραφείο Στατιστικής Εργασίας των ΗΠΑ (BLS) δεν παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους μισθούς για μηχανικούς μηχανοτρονικής, δείχνει ότι ο μέσος ετήσιος μισθός για όλους τους εξειδικευμένους μηχανικούς που δεν κατηγοριοποιήθηκαν ήταν 92.680 $ από τον Μάιο του 2013. Το μέσο 50% αυτών των επαγγελματιών κέρδισε μεταξύ 68.610 $ και 117.930 $ ετησίως.

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟ CI

Το CSU Channel Islands είναι το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην κομητεία Ventura. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στρατηγικά στον λεγόμενο «101 Tech Corridor», που μοιράζεται τη γειτονιά με εταιρείες όπως οι Amgen, Haas, Teledyne Technologies, HRL Laboratories και πολλά άλλα, για να μην αναφέρουμε τις βάσεις Point Mugu και Port Hueneme Naval, καθώς και Lockheed, Rocketdyne και άλλες εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες. Επομένως, υπάρχει μεγάλη ανάγκη και ζήτηση για μηχανικούς στην τοπική βιομηχανία και την κοινότητα.

Οι τοπικές εταιρείες υποστηρίζουν σθεναρά την καθιέρωση ενός προγράμματος Μηχανικών στην πανεπιστημιούπολη CI, και μια ολοκληρωμένη έκθεση εκδόθηκε το 2013 με σύσταση για ένα πτυχίο μηχανικής που θα κάλυπτε τις ανάγκες της κοινότητας. Σε αυτήν την έκθεση σημειώθηκε ότι η κομητεία Ventura προσλαμβάνει περίπου 290 μηχανικούς κάθε χρόνο, για να μην αναφέρουμε ότι οι τοπικές Ναυτικές Βάσεις στέλνουν τους αξιωματικούς τους για να ολοκληρώσουν τα πτυχία Μηχανικής τους σε ολόκληρη τη χώρα, με αποτέλεσμα υψηλό κόστος για το Ναυτικό και απώλεια εσόδων για την κομητεία Ventura.

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οραματίζουμε τη Μηχατρονική να έχουμε τα ακόλουθα Μαθησιακά Αποτελέσματα Προγράμματος:

Να είστε ικανοί μηχανικοί και επιλυτές προβλημάτων.

Διαθέτουν υψηλό επίπεδο γνώσης στον τομέα της Μηχατρονικής Μηχανικής.

Έχετε γνώση τυπικών εργαλείων μηχανικής και την εφαρμογή τους στον τομέα.

Να είστε αποτελεσματικοί επικοινωνιακοί.

Να είστε προετοιμασμένοι να αναλάβετε εργασίες μηχανικής σε μια μεγάλη ποικιλία τομέων μηχανικής.

Με βάση την εμπειρία μας και την εμπειρία άλλων προγραμμάτων, προτείνουμε το ακόλουθο αρχικό μικρό σύνολο μαθησιακών αποτελεσμάτων:

Εφαρμογή γνώσεων Μαθηματικών, Επιστημών και Μηχανικής

Σχεδιάστε πειράματα για την αξιολόγηση της απόδοσης ενός μηχατρονικού συστήματος ή εξαρτήματος σε σχέση με τις προδιαγραφές.

Σχεδιάστε ένα μηχατρονικό σύστημα, ένα στοιχείο ή μια διαδικασία για να ικανοποιήσετε τις επιθυμητές ανάγκες.

Ορίστε και επιλύστε ένα πρόβλημα Μηχανικής.

Ανάπτυξη και υπεράσπιση γραπτής δήλωσης επαγγελματικής ηθικής ευθύνης που σχετίζεται με τον τομέα σπουδών τους.

Δυνατότητα επικοινωνίας αποτελεσματικά.

1 θα καλυφθεί στα πρώτα δύο χρόνια επιστημονικά και εισαγωγικά μαθήματα (προγραμματισμός, λογισμός, χημεία, φυσική, κ.λπ.), και αυστηρή λογική / κριτική σκέψη θα διδαχθεί σε πολλά μαθήματα, για παράδειγμα MATH / PHIL 230. 2, 3 , 4 θα καλυφθούν σε πολλαπλά μαθήματα, για παράδειγμα το Design Engineering θα διδαχθεί στο EMEC 225, ενώ η επίλυση προβλημάτων μηχανικής θα διδαχθεί σε Mobile Robotics (EMEC / COMP 470) ή Embedded Systems (EMEC / COMP 462). Οι δεξιότητες επικοινωνίας θα διδαχθούν σε μαθήματα γενικής εκπαίδευσης, όπως μαθήματα γραφής πρώτου έτους.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. ... περαιτέρω

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. Established in 2002, we’re the youngest of 23 campuses in the CSU family. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη