Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Bachelor of Science Ηλεκτρολόγου Μηχανικού παρέχει ο φοιτητής με την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ευρύ υπόβαθρο στη θεωρία κυκλωμάτων, συστήματα επικοινωνίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συστήματα ελέγχου, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, οι πηγές ενέργειας και συστημάτων, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές. Ο φοιτητής αποκτά επίσης εξειδίκευση στα αεροηλεκτρονικά κατάλληλο για θέσεις μηχανικών entry-level στην αεροδιαστημική βιομηχανία. Έμφαση στο σχεδιασμό τοποθετεί τον μαθητή Embry-αίνιγμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών σε μια μοναδική θέση για την αύξηση των ευκαιριών απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους.

Ο γενικός στόχος του προγράμματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Prescott είναι να παράγει αποφοίτους που θα είναι επιτυχής επαγγελματίες του ηλεκτρολόγου μηχανικού. Οι στόχοι του προγράμματος για τη μέτρηση της επίτευγμα μας του στόχου αυτού είναι μηχανικοί οι οποίοι:

  • Επίδειξη επιτεύγματα στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει
  • Συμβάλλουν στην ανάπτυξη του επαγγέλματος
  • Επιδίδονται σε επαγγελματική ανάπτυξη
  • Συμβάλλει στην ευημερία της κοινωνίας μέσω της υπηρεσίας

Απαιτήσεις Πτυχίο

Το Bachelor of Science Ηλεκτρολόγου Μηχανικού απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση τουλάχιστον 127 διδακτικές ώρες. Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πολλά γήπεδα σε κάθε ακαδημαϊκό έτος μπορεί να έχουν προαπαιτούμενα ή / και corequisites. Ελέγξτε την ενότητα περιγραφές πορεία αυτού του καταλόγου πριν από την εγγραφή για τις κατηγορίες για να εξασφαλιστεί απαιτούμενη αλληλουχίας. Ο βαθμός BS απαιτεί ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο σημείο βαθμού 2.00 σε όλες τις EE, ES, CEC, μαθήματα EGR, και CS που πληρούν όλες τις απαιτήσεις βαθμό.

Ο βαθμός Ηλεκτρολόγων Μηχανικών περιλαμβάνει μια επιλογή χώρου στον οποίο EP 394, ΑΕ 427, και 445 ΑΕ υποκατάστατο για την εκλεκτική ES, EE 420 και EE 421.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ρομποτική μπορεί να πάρει ένα κομμάτι της ρομποτικής στο πλαίσιο του προγράμματος EE. Το προτεινόμενο πρόγραμμα σπουδών ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα βαθμό EE.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη