BMus (Hons) Μουσική Απόδοση

Το πτυχίο BMus Hons στην μουσική παράσταση και παραγωγή θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για όλες τις πτυχές μιας σύγχρονης καριέρας στη μουσική. Είτε θέλετε να γίνετε εμπειρογνώμονας στο εργαλείο σας, είτε ένα master range, το BMus μας είναι πρακτικό, συναρπαστικό και συνεργατικό. Η ζωή σου στη μουσική ξεκινά εδώ.

Το πτυχίο BMus στο LCCM σχεδιάζεται και διδάσκεται από έμπειρους μουσικούς. Κάθε ένας από τους δασκάλους μας εργάζεται επαγγελματικά στον κλάδο. Αυτό τους επιτρέπει να φέρνουν πραγματική εμπειρία στην τάξη. Η μελέτη στο LCCM δεν θα σας περιορίσει σε ένα συγκεκριμένο στυλ μουσικής, καθώς συμπεριλαμβάνει όλα τα είδη των τελευταίων 100 χρόνων. Εκτός από τις βασικές ενότητες, μπορείτε να προσαρμόσετε τι θέλετε να σπουδάσετε για τα δικά σας συμφέροντα. Αυτό που μαθαίνετε ως φοιτητής είναι εν μέρει, μέχρι εσάς.

Το μάθημα είναι πολύ πρακτικό, ακόμη και μαθήματα, όπως η αρμονία, βασίζονται στην ανάλυση τραγουδιών και στην πρακτική οργάνωση. Το μάθημα προσφέρει προαιρετικά εργαστήρια και μαθήματα υποστήριξης. Αυτά επιτρέπουν στους μαθητές να εφαρμόζουν τεχνικές και έννοιες χωρίς την πίεση της αξιολόγησης.

111487_111427_LCCM_086.jpgΑπαιτήσεις μαθήματος

  • Το μάθημα της Πρόσβασης σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή το Διπλωματικό Πρόγραμμα BTEC Extended θα θεωρηθεί ισοδύναμο με δύο πλήρη προσόντα του Επιπέδου 3.
  • Βαθμός GCSE C / 4 ή παραπάνω σε Μαθηματικά και Αγγλικά ή ισοδύναμο Επίπεδο 2 (π.χ. Λειτουργικές Δεξιότητες).
  • Καλωσορίζουμε επίσης αιτήσεις από ώριμους φοιτητές (21 ετών) και από άτομα χωρίς επίσημο προσόν, αλλά με αποδεδειγμένο πάθος και πρακτική εμπειρία στη μουσική.
  • Τουλάχιστον 104 βαθμοί UCAS, που αποκτήθηκαν από τουλάχιστον δύο πλήρη προσόντα επιπέδου 3 (π.χ. επίπεδο A, δίπλωμα BTEC) σε οποιοδήποτε θέμα.
  • Το μάθημα της Πρόσβασης σε Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή το Διπλωματικό Πρόγραμμα BTEC Extended θα θεωρηθεί ισοδύναμο με δύο πλήρη προσόντα του Επιπέδου 3.

111496_111440_LCCM_033.jpgΠροσωπική δήλωση:

Η προσωπική δήλωση αποτελεί σημαντικό μέρος της αίτησής σας και είναι η ευκαιρία να μας πείτε για τους στόχους σας στη μουσική και γιατί σας ενδιαφέρει. Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε αποτελεσματικά είναι σημαντική, οπότε η ποιότητα του γραψίματός σας είναι ένας παράγοντας για τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνουμε την απόφασή μας. Συγκεκριμένα, θα σας αναζητήσουμε να δείξετε ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τη μουσική, που αποδεικνύεται από ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

  • μαθαίνοντας ένα όργανο είτε διδάσκεται είτε αυτοδίδακτο
  • εξωσχολικές δραστηριότητες μουσικής στο σχολείο, στο κολέγιο ή στην κοινότητα
  • ερμηνεύοντας τη μουσική ως σολίστ, ένα μέλος της μπάντας ή σχηματίζοντας μια μπάντα
  • τη συγγραφή ή την παραγωγή μουσικής

Πληροφορίες για την ακρόαση

Εκτός από την εισαγωγή της αίτησής σας στο πρόγραμμα θα καθοριστεί από την ακρόασή σας και τη συνέντευξη. Όλοι οι υποψήφιοι που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου και των οποίων η αίτηση αποδεικνύει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης αυτού του προγράμματος θα προσφερθεί σε ακρόαση.

Θα σας ζητηθούν ερωτήσεις σχετικά με τη θεωρία της μουσικής, τη σημείωση και θα σας ζητηθεί να προσδιορίσετε τα διαστήματα και τις ιδιότητες της χορδής από το αυτί. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε αυτό που γνωρίζετε ήδη και πόσο γρήγορα πιστεύουμε ότι μπορείτε να μάθετε.

111491_111432_LCCM_077.jpgΚιθαρίστες, πιανίστες, μπασίστες και τραγουδιστές

Προετοιμάστε δύο τραγούδια της δικής σας επιλογής, τα οποία τυπικά πρέπει να εκτελεστούν χωρίς ένα υπόβαθρο. Τα τραγούδια πρέπει να είναι σε αντίθεση με τα στυλ για να δείξουν το εύρος της ικανότητάς σας. Μια μελωδία μπορεί να είναι πρωτότυπο, αλλά όχι και τα δύο. Θα πρέπει επίσης να επιδείξετε μια σειρά τεχνικών δεξιοτήτων σχετικών με τα μέσα σας, όπως κλίμακες, arpeggios, φωνητικές χορδές και ανάγνωση με θέαμα.

Τραγουδιστές

Θα σας ζητηθεί να παίξετε μια σειρά από κοινές αυλακώσεις, στυλ και αισθήσεις, όπως rock, funk, jazz και Afro-Cuban, ευθεία, swing και shuffle. Θα χρειαστεί να μετρήσετε, να παίξετε χρόνο και να εκτελέσετε διαφορετικά γεμίσματα. Τέλος, θα σας ζητηθεί να δείξετε τι σας αρέσει να παίζετε, το χρόνο για τις μπριζόλες σας!

Σαξί, φλάουτο και ορείχαλκο

Προετοιμάστε δύο τραγούδια της δικής σας επιλογής με ένα υπόβαθρο. Τα τραγούδια πρέπει να είναι σε αντίθεση με τα στυλ για να δείξουν το εύρος της ικανότητάς σας. Μια μελωδία μπορεί να είναι πρωτότυπο, αλλά όχι και τα δύο. Είστε ευπρόσδεκτοι να φέρετε συνοδεία για την παράσταση εάν δεν θέλετε να παίξετε σε ένα υπόβαθρο. Θα πρέπει επίσης να επιδείξετε μια σειρά τεχνικών δεξιοτήτων σχετικών με τα όργανα σας, όπως κλίμακες, arpeggios και ανάγνωση με θέαμα.

Παραγωγούς, συνθέτες και συνθέτες μέσων

Θα σας ζητηθεί να φέρετε δύο τραγούδια που έχετε γράψει ή δημιουργήσει. Οι συνθέτες θα ερωτηθούν για τους στίχους, την αρμονία και τη μορφή. οι παραγωγοί και οι συνθέτες των μέσων ενημέρωσης θα ερωτηθούν για το υλικό, το λογισμικό και τα μέσα που χρησιμοποιήσατε για την παραγωγή της δουλειάς σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να εκτελέσετε ένα από τα τραγούδια σας, εάν παίζετε ένα όργανο. Θα υπάρξει επίσης αξιολόγηση των γνώσεων της μουσικής θεωρίας σας.

111489_111433_LCCM_050.jpg

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποLondon College of Creative Media »

Τελευταία ενημέρωση May 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΟΧ: £ 9250, Διεθνές: £ 15000
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη