Για ποιόν είναι?

Το πτυχίο μας στον τομέα των Πολιτικών Μηχανικών είναι μια διαδρομή για τους μαθητές να γίνουν ηγέτες στον κόσμο σύνθετου αύριο. City , Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έχει δεσμευτεί να εξασφαλίσει ότι οι αποφοίτους πολιτικών μηχανικών του οδηγούν το δρόμο στην τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, τη στρατηγική σκέψη, την καινοτομία και την επικοινωνία.

Στόχοι

Οι πολιτικοί μηχανικοί αναπτύσσουν υποδομές και έχουν βαθιά επίδραση στον τρόπο με τον οποίο ζουν οι άνθρωποι μέσα από μια εξέταση της λειτουργίας, της αισθητικής, της οικονομίας και της βιωσιμότητας.

 • City , το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου εκπαιδεύει επίδοξους πολιτικούς μηχανικούς για σχεδόν 90 χρόνια. Οι απόφοιτοι μας είναι εξοπλισμένοι με τις δεξιότητες που απαιτεί το επάγγελμα και είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία που έχουν απολαύσει στο προσκήνιο της πολιτικού μηχανικού στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο.
 • Το μάθημα διαθέτει ένα κοινό πρώτο έτος σε όλους τους κλάδους της μηχανικής για να δώσει στους φοιτητές ένα θαυμάσιο υπόβαθρο στην επιστήμη και τα μαθηματικά που στηρίζει την πολιτική μηχανική. Καθώς εξειδικεύονται σε μεταγενέστερα έτη, το μάθημα παρέχει ένα ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο στα βασικά θέματα των δομικών, γεωτεχνικών και υδραυλικών μελετών και των μελετών διαχείρισης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο καινοτόμο σχεδιασμό μηχανικής.
 • City ισχυρή εκπροσώπηση «s σε όλα τα επίπεδα της επαγγελματικής στηρίζει στενούς δεσμούς μας με τη βιομηχανία και με τους επαγγελματικούς φορείς του κλάδου. Η στενή συνεργασία μας με τη βιομηχανία αντικατοπτρίζεται στην έρευνά μας, στην προσέγγισή μας στην εκπαίδευση και στην έμφαση στην επαγγελματική εμπειρία όλων των φοιτητών.
 • Διαπίστευση φορείς έχουν επαίνεσε το επίπεδο της συμμετοχής της βιομηχανίας στην City «s έργων σχεδιασμού, ειδικός διαλέξεις και τις ευκαιρίες τοποθέτησης. Το μοναδικό μας πρόγραμμα "Open Door to Industry" και οι εκδηλώσεις σταδιοδρομίας για την ταχύτητα δικτύωσης επιτρέπουν κυρίως στους μαθητές να επωφεληθούν από την κεντρική θέση στο Λονδίνο και να αναπτύξουν μια εις βάθος κατανόηση του επαγγέλματος που προτίθενται να ενταχθούν.
 • Μπορείτε να επιλέξετε να μεταβείτε στο MEng (Hons) Πολιτικών Μηχανικών αν η συνολική βαθμολογία σας είναι 60% ή μεγαλύτερη στο τέλος του δεύτερου έτους.

Διαπίστευση

Τα πτυχία μας είναι διαπιστευμένα από το Κοινό Συμβούλιο Συντονιστών ως ικανοποιώντας την εκπαιδευτική βάση για την παροχή μιας διαδρομής για έναν Chartered Engineer (CEng). Διατηρούμε αυτό το υψηλό επίπεδο επίτευξης για να προσφέρουμε στους σπουδαστές τις καλύτερες ευκαιρίες για τις μελλοντικές τους σταδιοδρομίες.

Προυποθέσεις εισόδου

 • 'Α' Επίπεδο: BBB (συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών).
 • Τιμολόγιο: 120 UCAS τιμολόγια, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών Α 'Επίπεδο. Διαβάστε περισσότερα για το νέο τιμολόγιο UCAS από τον Σεπτέμβριο του 2017.
 • BTEC: D * DD στη Μηχανική με ελάχιστο βαθμό Β σε Μαθηματικά ή Φυσικής Α 'Επίπεδο.
 • ΙΒ: Συνολικά 33 βαθμοί, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και Φυσικής Υψηλού Επιπέδου στην 6η τάξη.

Απαιτούνται επίσης τα εξής:

 • GCSE: Ένα ελάχιστο βαθμό 4 (C) στην αγγλική γλώσσα GCSE.
Άλλα κατάλληλα προσόντα
 • Extended Qualification Project (EPQ): Καλωσορίζουμε τις εφαρμογές που περιλαμβάνουν το EPQ. Ενδεχομένως, αυτό μπορεί να συμπεριληφθεί στην προσφορά μας, με αποτέλεσμα μια προσφορά επιπέδου «Α» μειωμένη κατά ένα βαθμό.

Εάν δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις για άμεση είσοδο, μπορεί να θέλετε να πάρετε πρώτα ένα πρόγραμμα θεμελίωσης. Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για την είσοδο στην City προπτυχιακά μαθήματα «s.

Αγγλικές απαιτήσεις

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική, θα απαιτήσουμε αποδεικτικά στοιχεία αγγλικής γλώσσας. Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι:

 • IELTS: 6,0 συνολικά με ελάχιστο 6,0 σε κάθε συνιστώσα.
 • PTE Academic: 58 συνολικά με τουλάχιστον 51 σε κάθε συνιστώσα.
Προγράμματα αγγλικής γλώσσας

Δεν πληρούν τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας; INTO City , Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσφέρει προγράμματα αγγλικής γλώσσας για να σας προετοιμάσει για σπουδές στο πανεπιστήμιο. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα για την είσοδο σε μαθήματα σπουδών.

Τοποθετήσεις

Το σχολείο διαθέτει τη δική του ειδική ομάδα τοποθετήσεων που παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση πρακτικής άσκησης και καθοδήγησης για τους φοιτητές καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Η ομάδα ειδικών τοποθέτησης, η Επαγγελματική Μονάδα Συνδέσμου, έχει μεγάλη εμπειρία στο να βοηθήσει τους μαθητές να εξασφαλίσουν επαγγελματική εμπειρία σε διάφορες βιομηχανίες. Η ομάδα έχει επίσης μακροχρόνιες σχέσεις με ένα εντυπωσιακό και ποικίλο φάσμα εταιρειών που καλύπτουν τόσο μεγάλους όσο και μικρούς οργανισμούς

Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια καλοκαιρινή πρακτική στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους ή να επιλέξετε να περάσετε ένα χρόνο σε μια τοποθέτηση στον κλάδο στο τέλος του τρίτου έτους - αν βρίσκεστε στη διαδρομή MEng (Hons).

Οι τοποθετήσεις πληρώνονται και είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αποκτήσετε επαγγελματική εμπειρία σε σχετικό τομέα ως μέρος του πτυχίου σας. Η ανάληψη ενός έτους τοποθέτησης θα μπορούσε επίσης να ληφθεί υπόψη στην προϋπόθεση εμπειρίας για ένα επαγγελματικό πτυχίο μηχανικού.

Οι τοποθετήσεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές στην City . οι φοιτητές που ολοκληρώνουν ένα έτος τοποθετήσεων επωφελούνται από την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας που εργάζεται σε έργα πραγματικής ζωής και είναι επίσης πιο πιθανό να να επιτύχουν υψηλότερους βαθμούς, να εξασφαλίσουν εργασία σε επίπεδο μεταπτυχιακού και να κερδίσουν υψηλότερο μισθό.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
City University of London

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποCity University of London »

Τελευταία ενημέρωση October 16, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
ανά έτος, φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου / ΕΕ. Διεθνείς £ 17.500 - τα δίδακτρα υπόκεινται σε ετήσια αλλαγή.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη