BEng (Hons) τεχνολογία μηχανικής

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μηχανική Τεχνολόγοι κάνουν τον κόσμο να λειτουργήσει καλύτερα. Σχέδια προϊόντων εξελίσσεται και να βελτιώνεται, όπως εμείς τη βελτίωση της κατανόησης μας. Μηχανική Τεχνολόγοι οδηγούν αυτές τις αλλαγές. Από το ακουστικό εξοπλισμό για ηλεκτρικές σκούπες, σχεδιάζει να βελτιώσει κάθε χρόνο ως νέες λύσεις για τα προβλήματα του παρελθόντος είναι διαθέσιμα. Ένας σημαντικός παράγοντας στο σχεδιασμό του προγράμματος αυτού είναι η ανάγκη για Τεχνολόγοι Μηχανικοί οι οποίοι μπορούν να «ξεπερνούν τα σύνορα», έτσι Ηλεκτρολόγων / Ηλεκτρονικών Μηχανικών, που μπορούν να συζητήσουν τις ιδέες και τα σχέδια ουσιαστικά με Μηχανολόγοι και αντίστροφα. Αυτό το εύρος και η ευελιξία της γνώσης θα είναι σχεδόν σίγουρα να θεωρηθεί ως ένα βασικό προσόν για τις μελλοντικές γενιές Μηχανικών Τεχνολόγων.

Το πρώτο έτος του συνόλου των μηχανικών μας προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Greenwich επικεντρώνεται στην κατανόηση της μηχανικής επιστήμης θεμελιώδεις αρχές. Η προσέγγιση αυτή διασφαλίζει ότι όλοι οι απόφοιτοί μας βιώνουν ένα γερό θεμέλιο της ευρείας τεχνικές γνώσεις και την κατανόηση που εργάζονται από όλες τις μεγάλες κλάδους Μηχανικών - μια απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη καριέρα στη διαχείριση μηχανικής. Στο τέλος του 1ου έτους, οι μαθητές θα κληθούν να επιλέξουν είτε να συνεχίσουν με το αρχικό πρόγραμμα πτυχίο τους ή να ανταλλάξετε με κάποιο από τα άλλα προγράμματα πτυχίο μηχανικού για την προσφορά. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι οι μαθητές μας έχουν την εξουσία να είναι σε θέση να επιλέγουν τα προγράμματα σπουδών που είναι οι πλέον κατάλληλες για τις φιλοδοξίες και τους στόχους τους και αναγνωρίζουμε ότι αυτοί μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας μαζί μας, όπως μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κάθε πειθαρχία. Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Greenwich. Ποιότητα. Βιομηχανία. Αυστηρότητα.

αρθρωτή δομή

Year One: Τεχνολογία Μαθηματικά? Σχεδιασμός και Υλικά? Πρακτικές και πειραματικές δεξιότητες? Μηχανική Επαγγελματικές Δεξιότητες? ΕΤΟΣ ΔΥΟ: Διοίκησης 1? Μαθηματικά Μηχανικών Συστημάτων? Έλεγχος και όργανα? Computer Aided Design? Οι επιλογές περιλαμβάνουν: Ψηφιακά Ηλεκτρονικά Συστήματα? Αναλογικά Ηλεκτρονικά Συστήματα? Πολλαπλά έργα Τεχνολογίας? Σχεδιασμός και ανάπτυξη προϊόντων Μηχανική? Θερμο-Εφαρμογές 1? Υλικά Επιλογή και Σχεδιασμός? Τρίτο έτος: Έργο? Ομάδα Σχεδιασμού & Διαχείρισης Έργων? Μηχανικών Διαχείρισης 2? Οι επιλογές περιλαμβάνουν: Συστήματα Hardware Εφαρμογές? Ηλεκτρονική Ανάπτυξη Συστημάτων? Μηχανική Ισχύς? Τεχνικές Βελτίωσης Διεργασιών? Ποιότητας Μηχανικών? Εφαρμοσμένη Μηχανική του? Θερμο-Εφαρμογές 2? Διοίκηση Επιχειρήσεων? Τεχνικές Βελτίωσης Διεργασιών? Ποιότητας Μηχανικών? Περιβαλλοντική Μηχανική?

Ποιος είναι αυτό το μάθημα για;

"Η επιστήμη μπορεί να διασκεδάσει και να συναρπάσει όλους μας, αλλά είναι μηχανικής που αλλάζει τον κόσμο». Isaac Asimov. Μηχανικοί είναι λύτες πρόβλημα από τη φύση. Έχουν συνήθως ευδοκιμούν στην αναζήτηση για νέες και καινοτόμες λύσεις στα προβλήματα. Είναι οδηγείται από την επιθυμία να κάνει το καλύτερο, το πιο γρήγορος, ο πιο αποτελεσματικός, ο πιο βιώσιμη. Οι μαθητές σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα είναι συνήθως όσοι ενδιαφέρονται για το πώς λειτουργεί ο σύγχρονος κόσμος, και πώς μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω, ειδικά σε κάτι νέο και συναρπαστικό. Οι άνθρωποι που απολαμβάνουν τον ήχο ενός καλοκουρδισμένη μηχανή, την εκτέλεση έργων συντήρησης μόνοι τους το ποδήλατο, ή απλά να πάρει κάτι σε κομμάτια για να δούμε πώς λειτουργεί όλα αυτά είναι πιθανόν να απολαύσουν τις σπουδές μηχανικού. Ωστόσο, ο σύγχρονος κόσμος του μηχανικού δεν είναι μόνο για hands-on δραστηριότητες. Σχεδιασμός, την κομψότητα και την απλότητα θεωρούνται όλοι όλο και πιο σημαντική στο σύγχρονο κόσμο και αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα σας παρουσιάσουμε επίσης σε αυτές τις περισσότερες αποχρώσεις πτυχές της μηχανικής. Αν έχετε ποτέ ήθελε να πάρει ένα hands-on, εστιασμένη στην πράξη προσέγγιση για την κατασκευή, τότε αυτό είναι το πρόγραμμα βαθμός για εσάς.

Δεξιότητες και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί

Το πρόγραμμα πτυχίο Μηχανικού Τεχνολογίας θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατανόηση, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την τελειοποίηση αποτελεσματικές λύσεις. Θα γίνει μία αποτελεσματική και αντανακλαστική επαγγελματία ο οποίος αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να εντοπίσει τις παραδοσιακές και αναδυόμενες τεχνολογίες και τεχνικές, και ο οποίος διατηρεί τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας καθ 'όλη την επαγγελματική σας ζωή. Σας πτυχίο Μηχανικού Τεχνολογίας θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να αξιοποιήσει τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία και να πειραματιστούν με νέες και υπάρχουσες τεχνικές στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη βιώσιμων και καινοτόμων συσκευών και προϊόντων.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2016

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... περαιτέρω

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Ρότσεστερ + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη