Read the Official Description

Σχεδιασμένο με την IBM

Από τα συστήματα παραγωγής και διανομής ενέργειας έως τις σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας και παραγωγής, υπάρχει μια σειρά πολύπλοκων τεχνολογιών που βασίζονται σε συστήματα υπολογιστών που αναπτύσσονται και σχεδιάζονται από μηχανικούς υπολογιστών. Αυτό το μάθημα θα σας καθοδηγήσει για να είστε ένας από εκείνους τους μηχανικούς. Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικού, ψηφιακά συστήματα, ενσωματωμένα συστήματα, σχεδιασμός υπολογιστών και δικτύων και ανάπτυξη λογισμικού σε μια ποικιλία σύγχρονων γλωσσών προγραμματισμού - θα τα καλύψετε όλα.

Στο τέλος του δεύτερου έτους του μαθήματος BEng (Hons), θα σας δοθεί η δυνατότητα να μεταφερθείτε στο μάθημα MEng.

Αυτό το μάθημα υπόκειται σε επικύρωση και το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει.


Γιατί να σπουδάσετε Μηχανική Υπολογιστών στο LSBU;

 • Το περιεχόμενο μαθήματος αναπτύχθηκε με την IBM, ώστε να είστε βέβαιοι ότι είναι 100 τοις εκατό επαγγελματικά σχετικές.

 • Εκλεπτυσμένο λογισμικό: κερδίστε εμπειρία στη χρήση βιομηχανικού εξοπλισμού, προγραμματισμού υπολογιστών και πακέτων προσομοίωσης.

 • Επιλέξτε να περάσετε το τρίτο έτος φοίτησης στο πανεπιστήμιο Hochschule Bremen στη Γερμανία.

 • Αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία: δυνατότητα ολοκλήρωσης του τρίτου έτους σε επαγγελματική τοποθέτηση.

 • Καινοτόμος έρευνα: Νο. 1 Μοντέρνο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για την Ποιότητα Έρευνας - Πληροφορικής, Πίνακας Κυριακής Τάιμς 2017


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Εργαζόμασταν με την τεχνολογική γίγαντα της IBM για να αναπτύξουμε το περιεχόμενο αυτού του μαθήματος. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για τον εργασιακό χώρο. Θα μάθετε πώς να χτίζετε συστήματα και εξαρτήματα υπολογιστών - και να μετράτε πόσο καλά λειτουργούν το λογισμικό και το υλικό. Θα μάθετε πώς να αναπτύξετε, να σχεδιάσετε και να δοκιμάσετε το λογισμικό χρησιμοποιώντας βιομηχανικό πρότυπο λογισμικό και CAD για σχεδιασμό, προσομοίωση και πρωτότυπα.

Μέχρι το τελευταίο έτος, έχετε την ευκαιρία να εξειδικεύσετε - και έχετε τον έλεγχο. Θα έχετε μια επιλογή από ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης των συστημάτων πολυμέσων και του προγραμματισμού των παιχνιδιών ή της τεχνητής νοημοσύνης. Η τοποθέτηση τρίτου έτους σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας αναπτύσσοντας συστήματα πραγματικού κόσμου σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Μέθοδοι αξιολόγησης για συνολικά μαθήματα: 59% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Τεχνικά μαθηματικά και μοντελοποίηση
 • Επικοινωνίες δεδομένων και δίκτυα
 • Αρχές μηχανικής
 • Υπολογιστική μηχανική
 • Σχεδιασμός και πρακτική
 • Αρχές ηλεκτρονικής και μηχανικής πληροφορικής

Έτος 2

 • Αρχιτεκτονική υπολογιστών και λειτουργικά συστήματα
 • Μηχανικό λογισμικό, δομές δεδομένων και αλγόριθμοι
 • Σχεδιασμός ομάδας
 • Αντικειμενοστρεφόμενο λογισμικό για μηχανικούς
 • Ψηφιακά συστήματα και σχεδιασμός μικροεπεξεργαστών
 • Δίκτυα υπολογιστών και υπολογιστές κινητής τηλεφωνίας

Έτος 3

 • Προαιρετικό έτος τοποθέτησης

Έτος 4

 • Συστήματα και μηχανική λογισμικού
 • Ενσωματωμένα συστήματα και το διαδίκτυο των πραγμάτων
 • Πρόγραμμα BEng

Plus προαιρετικές μονάδες από:

 • Καινοτομία και επιχείρηση
 • Προηγμένη τεχνολογία υπολογιστών
 • Σήματα και συστήματα
 • Σχεδιασμός ψηφιακών συστημάτων
 • Γραφικά υπολογιστών και συστήματα πολυμέσων
 • Ανάπτυξη λογισμικού και προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών
 • Υπολογισμός υψηλής απόδοσης
 • Τεχνητή νοημοσύνη

Η αξιολόγηση γίνεται μέσω επίσημων γραπτών εξετάσεων, δοκιμασιών φάσης, εκπαιδευτικών και αθροιστικών αναθέσεων. Η ικανότητα εφαρμογής και ενσωμάτωσης της γνώσης αξιολογείται από έργα μεγάλης κλίμακας καθώς και από ομάδες (όπου ενδείκνυται) και ημερολόγια.


Απασχολησιμότητα

Οι μηχανικοί υπολογιστών εργάζονται στις περισσότερες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, του αυτοκινήτου, της αεροδιαστημικής, των τηλεπικοινωνιών, της παραγωγής ενέργειας, της κατασκευής, της άμυνας και της ηλεκτρονικής. Θα μπορούσατε να σχεδιάσετε συσκευές υψηλής τεχνολογίας που κυμαίνονται από μικροσκοπικά ολοκληρωμένα κυκλώματα έως ισχυρά συστήματα που χρησιμοποιούν αυτά τα τσιπ και αποτελεσματικά τηλεπικοινωνιακά συστήματα.

Πιθανές θέσεις εργασίας για αποφοίτους περιλαμβάνουν τη διαχείριση του δικτύου υπολογιστών κάτω από τα Windows και Unix / Linux, καθώς και η μηχανική και το σχεδιασμό λογισμικού που χρησιμοποιούν Java και C. Θα μπορούσατε επίσης να εργαστείτε ανεξάρτητα ως προγραμματιστής, δοκιμαστής ή αξιολογητής οποιουδήποτε είδους υλικού και λογισμικού. Θα μπορείτε να αναπτύξετε λειτουργικά συστήματα, μεταγλωττιστές, παιχνίδια υπολογιστών, επιχειρηματικές εφαρμογές, προγράμματα υπολογιστών, ανάλυση δεδομένων και κατασκευή και διαχείριση συστημάτων πληροφορικής. Με λίγα λόγια, θα είστε εξαιρετικά απασχολημένοι σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Οι διδάσκοντες σας είναι κορυφαίοι επαγγελματίες στους τομείς τους, επομένως το μόνο που κάνουμε είναι η βιομηχανία. Θα μάθετε μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων και πρακτικών εργασιών. Λαμβάνοντας τόσο σε ομαδικά όσο και σε μεμονωμένα προγράμματα, αξιολογούμε το έργο σας μέσα από ένα μείγμα μαθημάτων και εξετάσεων, με το έργο και το εργαστηριακό έργο να μετράνε για το τελικό βραβείο σας.

Σας διδάσκουμε επίσης τις δεξιότητες ζωής για την αποτελεσματική επικοινωνία, την επίλυση προβλημάτων, τον προγραμματισμό του έργου και την ομαδική εργασία που θα σας ξεχωρίσει και θα σας δώσει τις καλύτερες πιθανότητες να πετύχετε τη δουλειά που θέλετε μετά την αποφοίτησή σας.


Η εφαρμοσμένη γνώση είναι αυτό που μετράει

Το ποσό της μάθησης βάσει έργου που θα κάνετε σε πτυχίο μηχανικής ποικίλλει από το πανεπιστήμιο στο πανεπιστήμιο. Στο LSBU προσφέρουμε έργα «σχεδιασμού-κατασκευής-δοκιμής» σε ολόκληρο το μάθημα, αντί να τα συγκεντρωθούμε στο τελευταίο σας έτος. Αυτό σημαίνει ότι θα προσαρμόσετε τις θεωρητικές αρχές στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων μηχανικής πολύ νωρίς στην καριέρα σας στο πανεπιστήμιο.

Αυτή η εμπειρία παροχής καινοτομίας σας κάνει ελκυστικό για τους εργοδότες. Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά του τι κάνει ένας μηχανικός σε καθημερινή βάση. Οι μηχανικοί αναζητούν πρακτικούς τρόπους βελτίωσης, αποτελεσματικότητας, φθηνότερης, ασφαλέστερης, ισχυρότερης, πιο ανθεκτικής, ταχύτερης, πιο ολοκληρωμένης και πιο αποτελεσματικής λειτουργίας. Τα μαθήματα μηχανικής μας θα σας διδάξουν από πρώτο χέρι πώς να αναπτύξετε αυτές τις κρίσιμες δεξιότητες και χαρακτηριστικά.

Προσωπική διδασκαλία

Ως φοιτητής προπτυχιακών σπουδών ή φοιτητής της μηχανικής μάστερ, θα σας δοθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο.

Ο δάσκαλός σας πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν την εργασία σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε συναντήσεις με τον προσωπικό δάσκαλό σας τουλάχιστον δύο φορές το εξάμηνο σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικά.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBB ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDM ή
 • Πρόσβαση σε τίτλους HE με 24 Διακρίσεις 21 Πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένων των 3 διακρίσεων στα Μαθηματικά και των 3 Σημαντικών στην Φυσική ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 128 βαθμών UCAS.
 • Τα προσόντα του επιπέδου 3 πρέπει να περιλαμβάνουν Μαθηματικά ή Φυσική Επιστήμη.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Program taught in:
Αγγλικά

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125. Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 6935; Διεθνές τέλος: £ 9843,75
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022

Σεπτ. 23, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλο