Read the Official Description

Προγραμματιστές και προγραμματιστές

Η ανάπτυξη της βιομηχανίας δικτύωσης τα τελευταία χρόνια ήταν εκπληκτική. Αυτό το ισορροπημένο πρόγραμμα σας εξοπλίζει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να γίνετε μηχανικός, προγραμματιστής ή προγραμματιστής - χρησιμοποιήστε το για να σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να πάτε. Εξοπλισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικά διασυνδέσεων, σχεδιασμός λογισμικού και βάσεων δεδομένων, προγραμματισμός για συστήματα σε πραγματικό χρόνο και ενσωματωμένα συστήματα και τηλεπικοινωνίες - θα τα καλύψετε όλα (και περισσότερα).


Γιατί να σπουδάσετε συστήματα υπολογιστών και δικτύων μηχανικών στο LSBU;

 • Επαγγελματικά διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Τεχνικής και Τεχνολογίας, με ταχεία εξέλιξη στην ιδιότητα Chartered Engineer.

 • Εκλεπτυσμένο λογισμικό: κερδίστε εμπειρία στη χρήση βιομηχανικού εξοπλισμού, προγραμματισμού υπολογιστών και πακέτων προσομοίωσης.

 • Επιλέξτε να περάσετε το τρίτο έτος φοίτησης στο πανεπιστήμιο Hochschule Bremen στη Γερμανία.

 • Αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία: δυνατότητα ολοκλήρωσης του τρίτου έτους σε επαγγελματική τοποθέτηση.

 • Καινοτόμος έρευνα: Όχι 1 σύγχρονο πανεπιστήμιο του Λονδίνου για την ποιότητα της έρευνας - Computing, Sunday Times League Table 2017.


Πιστοποιήσεις


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Ως πρόγραμμα πτυχίου BEng, το μάθημα αυτό αναπτύσσει μια βαθιά κατανόηση των βασικών γεγονότων, εννοιών, θεωριών, και αρχών της μηχανικής πληροφορικής και των υποστηρικτικών της επιστήμης και των μαθηματικών.

Πρόκειται για ένα ισορροπημένο πρόγραμμα υλικού ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικών συστημάτων διασύνδεσης, προγραμματισμός για συστήματα σε πραγματικό χρόνο και ενσωματωμένα συστήματα και τηλεπικοινωνίες - που υποστηρίζονται από τα βασικά στοιχεία της ανάλυσης, του σχεδιασμού λογισμικού και της βάσης δεδομένων. Θα χρησιμοποιείτε εξοπλισμό βασισμένο στον κλάδο για να εκτελέσετε εργασίες στη διαμόρφωση του δικτύου.

Όλη η εκπαίδευση στη LSBU εφαρμόζεται. Είναι ακριβώς ο τρόπος που κάνουμε τα πράγματα εδώ. Μπορείτε να αναμένετε να διαχωρίσετε έναν υπολογιστή, να τον ξαναχτίσετε και να τον διαμορφώσετε σε επίπεδο υποσυστήματος. Η τοποθέτηση τρίτου έτους σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας αναπτύσσοντας συστήματα πραγματικού κόσμου σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Μέθοδοι αξιολόγησης για τη συνολική πορεία: 44% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Τεχνικά μαθηματικά και μοντελοποίηση
 • Αρχές της μηχανικής πληροφορικής
 • Εισαγωγή στην επικοινωνία δεδομένων
 • Αρχές μηχανικής
 • Υπολογιστική μηχανική
 • Σχεδιασμός και πρακτική

Έτος 2

 • Λειτουργικά συστήματα και πολυμέσα
 • Εισαγωγή στα συστήματα και τα δίκτυα επικοινωνιών L5
 • Τεχνικό λογισμικό C
 • Δίκτυα υπολογιστών
 • Σχεδιασμός ομάδας

Έτος 3

 • Προαιρετικό έτος τοποθέτησης

Έτος 4

 • Καινοτομία και επιχείρηση
 • Συστήματα και μηχανική λογισμικού
 • Τεχνολογίες δικτύων και σχεδιασμός
 • Προηγμένη τεχνολογία υπολογιστών
 • Εργο


Απασχολησιμότητα

Με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές πλέον ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής μας, η ζήτηση και οι ευκαιρίες για όσους μπορούν να σχεδιάσουν, να διαχειριστούν και να εξυπηρετήσουν τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Όταν αποφοιτήσετε θα είστε πλήρως εξοπλισμένοι για τους ρόλους διαχείρισης δικτύων υπολογιστών κάτω από τα Windows και Unix, την τεχνολογία λογισμικού και το σχεδιασμό. Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι εργάζονται ως μηχανικοί δικτύωσης υπολογιστών, προγραμματιστές ενσωματωμένων συστημάτων και ανώτεροι προγραμματιστές υπολογιστών.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Εγκαταστάσεις

Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τις τελευταίες τεχνολογίες διασύνδεσης ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Εργαστήριο Εθνικών Οργάνων. Χορηγούμενος από τα National Instruments, το εργαστήριο περιλαμβάνει σταθμούς εργασίας με εικονικά όργανα χρησιμοποιώντας λογισμικό που περιλαμβάνει Multisim, Ultiboard και Labview.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Οι διδάσκοντες σας είναι κορυφαίοι επαγγελματίες στους τομείς τους, επομένως το μόνο που κάνουμε είναι η βιομηχανία. Θα μάθετε μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων, σεμιναρίων και πρακτικών εργασιών. Λαμβάνοντας τόσο σε ομαδικά όσο και σε μεμονωμένα προγράμματα, αξιολογούμε το έργο σας μέσα από ένα μείγμα μαθημάτων και εξετάσεων, με το έργο και το εργαστηριακό έργο να μετράνε για το τελικό βραβείο σας.

Σας διδάσκουμε επίσης τις δεξιότητες ζωής για την αποτελεσματική επικοινωνία, την επίλυση προβλημάτων, τον προγραμματισμό του έργου και την ομαδική εργασία που θα σας ξεχωρίσει και θα σας δώσει τις καλύτερες πιθανότητες να πετύχετε τη δουλειά που θέλετε μετά την αποφοίτησή σας.


Η εφαρμοσμένη γνώση είναι αυτό που μετράει

Το ποσό της μάθησης βάσει έργου που θα κάνετε σε πτυχίο μηχανικής ποικίλλει από το πανεπιστήμιο στο πανεπιστήμιο. Στο LSBU προσφέρουμε έργα «σχεδιασμού-κατασκευής-δοκιμής» σε ολόκληρο το μάθημα, αντί να τα συγκεντρωθούμε στο τελευταίο σας έτος. Αυτό σημαίνει ότι θα προσαρμόσετε τις θεωρητικές αρχές στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων μηχανικής πολύ νωρίς στην καριέρα σας στο πανεπιστήμιο.

Αυτή η εμπειρία παροχής καινοτομίας σας κάνει ελκυστικό για τους εργοδότες. Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά του τι κάνει ένας μηχανικός σε καθημερινή βάση. Οι μηχανικοί αναζητούν πρακτικούς τρόπους βελτίωσης, αποτελεσματικότητας, φθηνότερης, ασφαλέστερης, ισχυρότερης, πιο ανθεκτικής, ταχύτερης, πιο ολοκληρωμένης και πιο αποτελεσματικής λειτουργίας. Τα μαθήματα μηχανικής μας θα σας διδάξουν από πρώτο χέρι πώς να αναπτύξετε αυτές τις κρίσιμες δεξιότητες και χαρακτηριστικά.


Προσωπική διδασκαλία

Ως φοιτητής προπτυχιακών σπουδών ή φοιτητής της μηχανικής μάστερ, θα σας δοθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο.

Ο δάσκαλός σας πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν την εργασία σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε συναντήσεις με τον προσωπικό δάσκαλό σας τουλάχιστον δύο φορές το εξάμηνο σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικά.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBB ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDM ή
 • Πρόσβαση σε τίτλους HE με 24 Διακρίσεις 21 Πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένων των 3 διακρίσεων στα Μαθηματικά και των 3 Σημαντικών στην Φυσική ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 128 βαθμών UCAS.
 • Τα προσόντα του επιπέδου 3 πρέπει να περιλαμβάνουν Μαθηματικά.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Program taught in:
Αγγλικά

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125. Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 6935; Διεθνές τέλος: £ 9843,75
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022

Σεπτ. 23, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλο