Read the Official Description

Κατασκευή κτιρίων

Γνωρίζατε ότι περισσότεροι από τους μισούς απόφοιτους που εργάζονται στον κλάδο των υπηρεσιών κτιρίων στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εκπαιδευτεί στο LSBU; Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, το μάθημά μας έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με την τεχνική τεχνογνωσία και τις επικοινωνιακές και διοικητικές δεξιότητες για να είναι αποτελεσματικός ηγέτης σε αυτόν τον εξειδικευμένο τομέα.

Η οικοδομική τεχνική καλύπτει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, τη λειτουργία και τη συντήρηση όλων των πραγμάτων που κάνουν ένα κτίριο ασφαλές, άνετο, ενεργειακά αποδοτικό και λειτουργικό. Είναι πάντα σε ζήτηση και αναμένεται να αναπτυχθεί καθώς τα σχέδια των κτιρίων εξελίσσονται για να γίνουν πιο βιώσιμα.

Η μηχανική κτιριακών υπηρεσιών BEng (Hons) σχεδιάστηκε για να σας εξοπλίσει με τις τεχνικές, διοικητικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε αποτελεσματικός ηγέτης των ομάδων που συμμετέχουν στον σχεδιασμό των υπηρεσιών κτιρίων και της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια. Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institution of Building Engineers (CIBSE) και το Ινστιτούτο Ενέργειας ως ικανοποιώντας τις απαιτήσεις για το καθεστώς του Incorporated Engineer.


Γιατί να μελετήσετε τη Μηχανική Κτιριακών Υπηρεσιών στο LSBU;

 • Μεγάλη διδασκαλία: Νο.1 πανεπιστήμιο στο Λονδίνο για τους πόρους μάθησης στη γενική μηχανική (Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2017).

 • Κληρονομιά: Έχουμε ξεκινήσει μαθήματα για τη βιομηχανία μηχανικών οικοδομικών υπηρεσιών από το 1947.

 • Επαγγελματική διαπίστευση: διαπιστευμένη από το CIBSE και το IoE ως εκπληρώνοντας τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του status of Incorporated Engineer.

 • Έχουμε ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα εργαστηρίων-εργαστηρίων στο Λονδίνο.

 • Οι τρόποι μελέτης που σας ταιριάζουν: μελετήστε με πλήρη ή μερική απασχόληση μια μέρα την εβδομάδα.

 • Απασχολησιμότητα: θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια πρακτική άσκηση στο τρίτο έτος.


Πιστοποιήσεις


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Πρώτον, θα σας διδάξουμε τις θεμελιώδεις επιστημονικές αρχές που υποστηρίζουν τις υπηρεσίες μηχανικών και ηλεκτρικών κτιρίων. Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε διεξοδικότερα τον τρόπο λειτουργίας και τον έλεγχο της θέρμανσης, του εξαερισμού και του κλιματισμού. Στο τελευταίο έτος εστιάζουμε στη βιωσιμότητα: τη δυναμική θερμική απόδοση των κτιρίων, τους ενεργειακούς πόρους, τη συνδυασμένη παραγωγή θερμότητας και ηλεκτρισμού, την παραγωγή αιολικής ενέργειας και τον φωτισμό, τα ηλεκτρικά συστήματα και τη διανομή.

Θέσαμε πολλά έργα σχεδιασμού για να προσομοιώσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον και μπορείτε να περιμένετε να χρησιμοποιήσετε τεχνικές υπολογιστικής μοντελοποίησης για να βελτιστοποιήσετε και να βελτιώσετε τις προτάσεις σχεδιασμού σας.

Για φοιτητές πλήρους φοίτησης, η τοποθέτηση τρίτου έτους σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας αναπτύσσοντας συστήματα πραγματικού κόσμου σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Μέθοδοι αξιολόγησης για τη συνολική πορεία: 43% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Τεχνικά μαθηματικά
 • Αρχές μηχανικής οικοδόμησης υπηρεσιών
 • Κατασκευαστική πρακτική
 • Εισαγωγή στις υπηρεσίες κτιρίων
 • Εσωτερικό περιβάλλον και άνεση
 • Συστήματα θέρμανσης και αερισμού

Έτος 2

 • Προχωρημένα μαθηματικά μηχανικής
 • Μηχανική θερμοφρουρών
 • Ψύξη, κλιματισμός και μηχανική αντλιών θερμότητας
 • Ολοκληρωμένος σχεδιασμός κτιρίων
 • Διαχείριση έργων και επιχειρήσεων
 • Ηλεκτρικές υπηρεσίες σε κτίρια

Έτος 3

 • Προαιρετικό έτος τοποθέτησης

Έτος 4

 • Διαχείριση ενέργειας και έλεγχοι
 • Σχεδιασμός παθητικού κτιρίου
 • Μεγάλο έργο


Επιπλέον δύο μονάδες από την ηλεκτρική ή μηχανική διαδρομή:

Ηλεκτρική διαδρομή

 • Ηλεκτρικά συστήματα και διανομή
 • Φωτισμός και ηλεκτρικά συστήματα

Μηχανική διαδρομή

 • Εφαρμογές μεταφοράς θερμότητας και μάζας
 • Συστήματα θερμικής ενέργειας


Απασχολησιμότητα

Οι μηχανικοί των κτιρίων βοηθούν τα κτίρια να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Συνεργάζονται με αρχιτέκτονες και μηχανικούς κατασκευής για την παραγωγή κτιρίων που προσφέρουν τη λειτουργικότητα και την άνεση που περιμένουμε, με την ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον μας. Σχεδιάζουν το φωτισμό κατάλληλο για χώρο, θέρμανση, ψύξη, εξαερισμό και όλα τα συστήματα που εξασφαλίζουν την άνεση, την υγεία και την ασφάλεια σε όλους τους τύπους κτιρίων, κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών χώρων.

Ρίξτε μια ματιά σε κάποιες πιθανές σταδιοδρομίες, συμπεριλαμβανομένου του μηχανικού των κτιρίων, στις Προοπτικές.

Αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον κλάδο της οικοδομικής βιομηχανίας υπηρεσιών σε τομείς όπως ο σχεδιασμός και η κατασκευή, η σύναψη συμβάσεων, η παροχή συμβουλών, η διαχείριση ενέργειας και η διαχείριση εγκαταστάσεων.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν επιπλέον επιστήμη και μαθηματικά. πολλοί εργοδότες βλέπουν ευνοϊκά τους πτυχιούχους BEng για αυτόν τον λόγο. Αν συνδυάσετε τη Μηχανική Κτιριακών Υπηρεσιών BEng (Hons) με ένα διαπιστευμένο Masters, μπορείτε να επιτύχετε την ιδιότητα Chartered Engineer.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Αξία ενός προγράμματος BEng

Ως πρόγραμμα BEng, αυτό το μάθημα σας παρέχει το περιβάλλον και την καθοδήγηση για να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των ουσιωδών γεγονότων, των εννοιών, των θεωριών και των αρχών της μηχανικής μηχανικής και των θεμελιωδών της επιστήμης και των μαθηματικών. Αυτά τα βασικά μαθηματικά, οι επιστημονικές και διοικητικές δεξιότητες είναι απαραίτητες για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του status Chartered Engineer. Πολλοί εργοδότες θα εξετάσουν ευνοϊκά τους πτυχιούχους του BEng για το λόγο αυτό.


Έτος διδασκαλίας

Ως φοιτητής Χτισμένο Περιβάλλον και Αρχιτεκτονική, θα σας δοθεί ονομάζεται δάσκαλος κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων σας στο LSBU. Ο ρόλος του δασκάλου σας είναι να είναι η κύρια επαφή σας για την υποστήριξη της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Ο καθηγητής σας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας στο LSBU, παρέχοντας συμβουλές και υποδείξεις σε άλλες πηγές υποστήριξης στο Πανεπιστήμιο.

Ο δάσκαλός σας πρέπει να είναι ο πρώτος στο πανεπιστήμιο με τον οποίο μιλάτε εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες που επηρεάζουν την εργασία σας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι ακαδημαϊκά, οικονομικά, σχετικά με την υγεία ή άλλο είδος προβλήματος.

Θα έχετε συναντήσεις με τον καθηγητή του έτους σε μικρές ομάδες κάθε εβδομάδα σε όλη την πορεία σας. Μπορείτε να κανονίσετε συσκέψεις one-on-one κατόπιν αιτήματος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπαιδευτή σας για πρόσθετη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικά


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBC ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDM ή
 • Πρόσβαση στα προσόντα μηχανικής με 15 διακρίσεις και 30 προσόντα ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 128 βαθμών UCAS.
 • Τα προσόντα του επιπέδου 3 πρέπει να περιλαμβάνουν Μαθηματικά και Φυσική.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).
 • Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο. Προσόντα αγγλικής γλώσσας για διεθνείς φοιτητές: Αποτέλεσμα IELTS 6.0 ή Cambridge Proficiency ή Advanced Grade C.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Program taught in:
Αγγλικά

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
36 - 54 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 13125. Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 5550; Διεθνές τέλος: 7875 ευρώ
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022

Σεπτ. 23, 2019

Location
Application deadline
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλο