Διαπιστευμένη από: EI

Έτος 3 μόνο εγγραφής

Μελετήστε τα μηχανικά και ηλεκτροπαραγωγικά συστήματα και μάθετε για την παραγωγή βιώσιμης ενέργειας, όπως η παραγωγή ενέργειας, η μετάδοση, η διανομή, η αξιοποίηση και η εξοικονόμηση ενέργειας. Απολαύστε τις βιομηχανικές τοποθετήσεις και τις εξειδικευμένες μονάδες ενεργειακής και μηχανικής σχεδίασης.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 3

HND Μηχανολόγων Μηχανικών με Β στη βαθμιδωτή μονάδα συμπεριλαμβανομένων των Μαθημάτων Μηχανικής 1, 2 και 3 ή Μηχανικών Μαθηματικών 1, 2, 3, 4 και 5.

Μαθηματικά Θερινό Σχολείο

Η παρακολούθηση και η επιτυχία στο Θερινό Σχολείο Μαθημάτων είναι απαραίτητα για όσους δεν διαθέτουν Μαθηματικά για Μηχανική 3 ή Μηχανικά Μαθηματικά 5.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.gcu.ac.uk/mathssummerschool

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

αγγλική γλώσσα

Οι φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το ισοδύναμο ενός ακαδημαϊκού βαθμού δοκιμής IELTS 6.0 χωρίς στοιχείο μικρότερο από 5.5.

Σημειώστε ότι αν είστε από μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα, μπορεί να μην χρειαστεί να παράσχετε περαιτέρω αποδείξεις για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τι θα μελετήσετε

Η τρέχουσα κίνηση προς την κατεύθυνση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας θα απαιτήσει σημαντική ανάπτυξη υποδομών μεταφοράς και διανομής και έναν αυξανόμενο αριθμό μηχανικών συστημάτων ισχύος για την παράδοσή της.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει τα πεδία παραγωγής, μετάδοσης, διανομής και αξιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας και αφορά επίσης τη διατήρηση της ενέργειας και το σχεδιασμό συστημάτων που βασίζονται σε ηλεκτροκινητήρες και τεχνολογίες ηλεκτρονικών οχημάτων.

Εξειδικευμένες ενότητες στον τομέα της ενέργειας και του σχεδιασμού μηχανικής εισάγονται στο 3ο και 4ο έτος, με αποκορύφωμα ένα σημαντικό έργο στην ηλεκτρική / μηχανική ενεργειακή μηχανική.

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει δύο τοποθετήσεις που βασίζονται στη βιομηχανία, κατά τη διάρκεια του τριμήνου Β του έτους 3 ή / και την ολοκλήρωση του Έτους 3 - ένα για 48 εβδομάδες. Και οι δύο δεν είναι υποχρεωτικές ή εγγυημένες τοποθετήσεις.

Σχεδιασμένο ώστε να πληροί τις απαιτήσεις διαπίστευσης του Προτύπου UK για επαγγελματική τεχνολογία (UK-SPEC). Όλες οι Pathways MEng ικανοποιούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την κατάσταση Chartered Engineer (C.Eng). Η Pathway BEng (Hons) πληροί επίσης τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την κατάσταση C.Eng εάν ολοκληρωθεί ένα κατάλληλο πρόγραμμα MSc μετά την αποφοίτηση.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Οι φοιτητές που συμμετέχουν σε πρόγραμμα μερικής απασχόλησης μπορούν να τιμολογούνται για ολόκληρο το ετήσιο τέλος ή για τον αριθμό των μαθημάτων που ολοκληρώνονται ανά ακαδημαϊκό έτος. Οι φοιτητές μπορεί να είναι επιλέξιμοι να το πληρώσουν σε δόσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Προβολή τελών μερικής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών (IMechE) και το Ινστιτούτο Ενέργειας (EI) και έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις απαιτήσεις διαπίστευσης του Βρετανικού Προτύπου Επαγγελματικής Τεχνολογίας (UK-SPEC).

Η Pathway BEng (Hons) πληροί επίσης τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την κατάσταση CEng εάν ολοκληρωθεί ένα κατάλληλο πρόγραμμα MSc μετά τη βαθμολόγηση.

Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας

Δύο βιομηχανικές τοποθετήσεις που προσφέρονται. Αυτές δεν είναι υποχρεωτικές / εγγυημένες τοποθετήσεις.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε τις ικανότητες των μαθητών μας στις περιοχές που ζητούν οι εργοδότες σε μια παγκόσμια οικονομία της γνώσης, μέσω της σύνδεσης με τους εργοδότες, παρέχοντας στους φοιτητές μια αυθεντική μαθησιακή εμπειρία που συνδυάζεται με τις σχετικές μελέτες.

Οι φοιτητές μας διαπιστώνουν ότι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτού του προγράμματος σπουδών είναι οι άλλοι φοιτητές, όπως πολλοί από αυτούς που συμμετέχουν σήμερα, διενεργούν τις σπουδές τους με μειωμένο ωράριο, διατηρώντας παράλληλα θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης ή υποστηρίζονται από διεθνείς εταιρείες. Η πολύτιμη εμπειρία των σπουδαστών αυτών πηγαίνει πίσω στην τάξη και μοιράζεται ανεπίσημα προς όφελος των συμμαθητών.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η ποιμαντική φροντίδα των σπουδαστών μας αποτελεί σημαντικό στοιχείο της αποστολής μας και όλοι οι μαθητές μας έχουν ένα προσωπικό δάσκαλο και ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν ένα σχέδιο Προσωπικής Ανάπτυξης για να στηρίξουν τον αυτο-προβληματισμό και την ανάπτυξή τους.

Οι συνεδρίες μελετών που υποστηρίζονται από ομότιμους συνθέτουν μια σύνδεση μεταξύ των μαθητών από τα μεταγενέστερα έτη του προγράμματος για να βοηθήσουν τους νέους σπουδαστές και τους συμβούλους των φοιτητών να αναπτύξουν δεσμούς μεταξύ των μαθητών μας και του επαγγέλματος.

Οι επισκέπτονται λέκτορες από τη βιομηχανία και το εμπόριο για να συμβάλουν στην παράδοση των προγραμμάτων, εξασφαλίζοντας ότι είναι σχετικές και ενημερωμένες και οι μαθητές μας έχουν την επιλογή να πραγματοποιήσουν μια ετήσια τοποθέτηση στον κλάδο κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους και τέταρτου έτους σπουδών τους. Αυτή η τοποθέτηση θα αναγνωρίζεται στην απονομή που λαμβάνει ο φοιτητής όταν εγκαταλείπει το πανεπιστήμιο. Αυτό το έτος από την τάξη δεν θα επηρεάσει τις σπουδές τους, καθώς μερικές ενότητες έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους μαθητές να αναλάβουν τα μαθησιακά αποτελέσματα μέσω εξ αποστάσεως μάθησης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε28 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη