BEng τιμά στα συστήματα υπολογιστών και ρομποτική

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BEng τιμά στα συστήματα υπολογιστών και ρομποτική

University of Westminster - Faculty of Science and Technology

Τα ενσωματωμένα συστήματα υπολογιστών που βρέθηκαν σε κάθε μέρος της σύγχρονης ζωής, από φωτογραφικές μηχανές και συσκευές κουζίνας σε συστήματα αποφυγής σύγκρουσης στα αυτοκίνητα. Αυτό έχει δημιουργήσει μια αύξηση της ζήτησης για υψηλά ειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι μπορούν να προγραμματίσουν τους υπολογιστές και να αναπτύξετε τους στην εφαρμογή των συστημάτων υλικού.

Αυτό το μάθημα παρέχει μια σταθερή βάση στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των σύγχρονων ενσωματωμένων συστημάτων με ιδιαίτερη έμφαση στην ρομποτικά συστήματα. Ο τελευταίος έχει, τα τελευταία χρόνια, να γίνει μια ταχέως αναπτυσσόμενη και συναρπαστική περιοχή εφαρμογής των ενσωματωμένων συστημάτων, και αυτό το μάθημα βασίζεται στην εμπειρία της ρομποτικής περισσότερο από δύο δεκαετίες »στο Τμήμα.

Από τη φύση της, η ρομποτική είναι μια διεπιστημονική περιοχή με τις ρίζες του στην παραδοσιακή θέματα μηχανικής, όπως ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά, πληροφορική, μηχανική, τη δικτύωση και τον έλεγχο. Ωστόσο, η ρομποτική ανοίγει επίσης νέες και συναρπαστικές περιοχές της μελέτης, όπως η υπολογιστική όραση και την νοημοσύνη των μηχανών. Ρομποτικά συστήματα βρίσκουν εφαρμογή σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, όπως οι μεταφορές, logistics, των στρατιωτικών, την κατασκευή, τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οικιακή βοήθεια και την υγειονομική περίθαλψη.

Πολλοί εργοδότες σήμερα απαιτούν οι μηχανικοί τους να είναι διεπιστημονική. Οι απόφοιτοι από αυτό το μάθημα θα έχουν το εύρος των δημιουργικών και επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες που απαιτούνται για να συνδυάσει αποτελεσματικά το λογισμικό με το υλικό στο σχεδιασμό της επόμενης γενιάς των ενσωματωμένων και ρομποτικών συστημάτων. Θα αποκτήσει επίσης τα μεταβιβάσιμα και γνωστικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη δια βίου προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Περιεχόμενο του μαθήματος

Το μάθημα στοχεύει να παρέχει μια συναρπαστική, ευχάριστη και αποδοτική εμπειρία εκμάθησης που θα χρησιμεύσει ως ένα γερό θεμέλιο για μια επαγγελματική σταδιοδρομία μηχανικού, οδηγώντας τελικά στην εγγραφή ως μηχανικός Chartered.

Θα κερδίσει την κατανόηση των θεμελιωδών αρχών της ηλεκτρονικής, των μαθηματικών και της πληροφορικής, μαζί με τις αναλυτικές ικανότητες για να χαρακτηρίσει, το μοντέλο και το σχεδιασμό κυκλωμάτων και συστημάτων. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν την πρωτοβουλία και την εμπιστοσύνη στην προσέγγιση των προβλημάτων της μηχανικής, τη διερεύνηση λύσεων χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες. Έργο που βασίζεται μάθηση παίζει μεγάλο ρόλο στην πορεία, με τις ενότητες του έργου εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες. Αυτά περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα συστημάτων ρομποτικής στο 2ο έτος, και ένα μεμονωμένο έργο της επιλογής σας στο 3ο Έτος.

Το μάθημα μοιράζεται μια κοινή Έτος 1 με το βαθμό Ηλεκτρονικών Μηχανικών BEng Honours, και αν θέλετε μπορείτε να μεταφέρετε τα μαθήματα στο τέλος της κοινής πρώτο έτος.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν διαλέξεις και σεμινάρια, εργαστήρια και με τη βοήθεια υπολογιστή μηχανικής, της ομάδας και τα μεμονωμένα έργα, και σε απευθείας σύνδεση εκμάθησης.

Οι αξιολογήσεις περιλαμβάνουν τυπικές εξετάσεις, ομαδικές εργασίες, γραπτές εκθέσεις και παρουσιάσεις και αφίσες.

Θέματα της μελέτης

Τα παρακάτω θέματα είναι ενδεικτικά του τι θα σπουδάσουν σε αυτήν την πορεία.

Έτος 1 (Credit Επίπεδο 4)

Θέματα της μελέτης περιλαμβάνει:

 • Αναλογικά Ηλεκτρονικά
 • Ψηφιακά Συστήματα
 • Ενσωματωμένα Συστήματα Έργου
 • Μηχανική Προγραμματισμός
 • Μαθηματικών και Μηχανικής Αρχές
 • Σήματα, Συστήματα και Επικοινωνίες

Έτος 2 (Credit Επίπεδο 5)

Θέματα της μελέτης περιλαμβάνει:

 • Μηχανική αναλογικό σύστημα
 • Ψηφιακό σύστημα σχεδιασμού και υλοποίησης
 • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Αρχές
 • Professional Engineering Practice και Βιομηχανικής Διοίκησης
 • Ρομποτικά Συστήματα Έργου
 • ρομποτική Αρχές
 • Σήματα και Μηχανικών Επικοινωνίας

Βιομηχανική χρόνο τοποθέτησης

Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια τοποθέτηση στη βιομηχανία μεταξύ των ετών 2 και 3. Αυτό σας δίνει την πρακτική εμπειρία στο χώρο εργασίας και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Συμβάλλει επίσης στην επαγγελματική σας εξέλιξη προς την κατάσταση Μηχανικός Chartered.

Έτος 3 (Credit Επίπεδο 6)

Θέματα της μελέτης περιλαμβάνει:

 • Αλγόριθμο και Σύστημα υλοποιήσεις
 • Εφαρμοσμένη Ρομποτική
 • Συστήματα Επικοινωνιών
 • Digital Signal Processing Σχεδιασμός
 • Ενσωματωμένα και σε πραγματικό χρόνο Αρχιτεκτονική Συστημάτων
 • ατομική Έργου

Επαγγελματική αναγνώριση

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Μηχανικών και το Ίδρυμα Μηχανικής και Τεχνολογίας (ΙΕΤ), δίνοντάς σας τη δυνατότητα, ως απόφοιτος, να γίνει ένας μηχανικός Chartered μετά από μια περίοδο επαγγελματικής εμπειρίας. Στην περίπτωση της ανάθεσης BEng, απαιτείται επίσης περαιτέρω μελέτη σε επίπεδο MEng.

Φυσικά Διεθνές Ίδρυμα

Είμαστε σε συνεργασία με το Kaplan International College του Λονδίνου να παρέχουν μαθήματα Ίδρυμα για τους ξένους φοιτητές οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου Bachelors πτυχίο μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Kaplan International College.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Contact school
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,250 GBP
Αρχική Σελίδα / ΕΕ: £ 9.250 - Overseas: £ 12.500
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Contact school
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών