Ο πρωταρχικός σκοπός της BCom Hons (Διαχείριση Διαθεσίμων) είναι να αναπτύξει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας της εταιρικής αποτίμησης και τη διαχείριση του ταμείου. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για μια καριέρα στη διαχείριση των χρηματικών ροών. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει οκτώ θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από την ποσοτική ανάλυση των επενδύσεων, διαχείριση ρευστότητας για τη διαχείριση του κινδύνου και της χρηματοοικονομικής τεχνικής. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με την ικανότητα να συνθέσουν πολύπλοκες αρχές διαχείρισης διαθεσίμων και ισχύουν χρηματοπιστωτικών μέσων με επαγγελματικό τρόπο. Βασικές γνώσεις των παγκόσμιων αρχών επενδύσεων και διαθεσίμων θα αποκτηθεί επιτρέπει στον μαθητή που πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστεί στο σημερινό κόσμο της επαγγελματικής διαχείρισης χρηματικών ροών. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση αρμοδιότητα, την ακεραιότητα, και την εφαρμογή της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Η επιτυχής φοιτητής θα αποκτήσει μια παγκόσμια προοπτική εταιρική διαχείριση των ταμειακών διαθεσίμων και μια σε βάθος κατανόηση της παγκόσμιας αγοράς η οποία θα τους παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την απασχόληση.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: πτυχίο Bachelor κατάλληλα με ένα ελάχιστο μέσο όρο 65%, που λαμβάνονται στις τελικές μονάδες το χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας: Ο κ Niel Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη