Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να ενισχύσει τις γνώσεις του μαθητή της πειθαρχίας της αποτίμησης επενδύσεων και διαχείρισης χαρτοφυλακίου. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ευρεία βάση το πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μαθητή για ένα ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων που σχετίζονται με επενδύσεις. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει οκτώ θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από επενδύσεις σε μετοχές, επενδυτικών έντοκα με τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου και τη χρηματοδότηση της συνταξιοδότησης. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με την ικανότητα να συνθέσουν πολύπλοκες επενδυτικές αρχές και την εφαρμογή χρηματοδοτικών μέσων με επαγγελματικό τρόπο. Βασικές γνώσεις των παγκόσμιων αρχών της επενδυτικής θα αποκτηθεί επιτρέπει στον μαθητή που πληροί τις προϋποθέσεις για να εργαστεί στο σημερινό κόσμο της επαγγελματικής επένδυσης. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση αρμοδιότητα, την ακεραιότητα, και την εφαρμογή της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Η επιτυχής φοιτητής θα αποκτήσει μια παγκόσμια προοπτική επενδύσεων και μια σε βάθος κατανόηση της παγκόσμιας αγοράς η οποία θα τους παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την απασχόληση.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Μια πιθανή φοιτητής πρέπει να έχει στην κατοχή του πτυχίου και θα πρέπει να διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις της Διαχείρισης Επενδύσεων (επίπεδο Νέα NQF 7 / Παλιά NQF επίπεδο 6). Το τμήμα μπορεί να απαιτήσει την ολοκλήρωση ενός προγράμματος γεφύρωσης θα πρέπει οι μαθητές δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες πρόσβασης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα γνώσεις στη διαχείριση επενδύσεων. Τελική απαιτήσεις εισαγωγής θα από καιρό σε καιρό να θέσει το Τμήμα.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος τιμά, οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια στατιστική και τα μαθηματικά εργαστήριο. Η φοίτηση θεωρείται υποχρεωτική, αλλά δεν είναι απαραίτητα ή προϋπόθεση για την αποδοχή ή την ολοκλήρωση του προγράμματος τιμά. Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν κατάρτιση στην έρευνα υποχρεωτική βιβλιοθήκη η οποία θα διοργανώνονται και παρέχονται από τις υπηρεσίες της βιβλιοθήκης.

Στοιχεία επικοινωνίας: Ο κ Niel Oberholzer / 011 559 3483 / dfiminfo@uj.ac.za

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη