Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις για να αναλάβει υψηλή εξειδίκευση επαγγελματική εργασία στους κλάδους της λογιστικής διαχείρισης και της χρηματοδότησης. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ευρεία βάση του προγράμματος σπουδών για την προετοιμασία του μεταπτυχιακού φοιτητή για ένα ευρύ φάσμα οικονομικών που σχετίζονται με σπεσιαλιτέ. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση εφαρμογής, ανάλυσης και αξιολόγησης για κάθε θεματική περιοχή, καθώς και την εφαρμογή της ακεραιότητας και της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με τις δεξιότητες για να συνθέσουν πολύπλοκη διαχείριση, την οικονομική, την απόδοση και τις αρχές του κινδύνου, ώστε να οδηγούν και να προσθέσει αξία στους φορείς που τους απασχολούν. Η επιτυχής φοιτητής θα αποκτήσει μια συνολική οικονομική και επιχειρηματική προοπτική που θα τους παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την απασχόληση. Επιπλέον ο φοιτητής θα είναι έτοιμη για περαιτέρω σπουδές στον τομέα, με την ανάπτυξη της έρευνας και την υποβολή εκθέσεων δεξιοτήτων μέσω της ολοκλήρωσης μιας εποπτευόμενης ερευνητικό έργο στον τομέα της δημοσιονομικής διαχείρισης.

Το πρόγραμμα ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του νέου πλαισίου επάρκειας και το πρόγραμμα σπουδών του Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το BCom Hons (Financial Management) θα είναι έτοιμη να γράψει τα CIMA επαγγελματικές εξετάσεις πιστοποίησης που θα οδηγήσουν σε μια Αναπληρωτής ονομασία Chartered Management Accountant (ACMA).

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την προετοιμασία των μαθητών για την αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων με το Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Μια πιθανή φοιτητής πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα Bachelor of Commerce προσόντων και θα πρέπει να έχουν λάβει τελική βαθμολογία τουλάχιστον 65% και για τις δύο Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση (Οικονομικών, καθώς και αναλυτική λογιστική) αξιολογήθηκε σε μια νέα Εθνικού Πλαισίου Προσόντων επίπεδο 7 / Παλιά το επίπεδο NQF 6. Οι μαθητές θα περαιτέρω να υποβληθεί σε μια διαδικασία επιλογής, όπως ορίζονται και εφαρμόζονται από το Τμήμα. Οι μαθητές θα πρέπει να επιτρέπεται μέγιστη προθεσμία εγγραφής των δύο ετών. Το πρόγραμμα δεν προσφέρεται ως μια περιορισμένη επαφή ή ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Στοιχεία επικοινωνίας: Ο κ Ricky Van Der Watt / 011 559 4106 / rickyvdw@uj.ac.za

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη