Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι η ενίσχυση των γνώσεων και της κατανόησης των μαθητών στα γνωστικά αντικείμενα της αποτίμησης και διαχείρισης ακινήτων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ευρεία βάση το πρόγραμμα σπουδών για να προετοιμάσει το μεταπτυχιακό φοιτητή για ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων ιδιοκτησία. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει θεματικές περιοχές που κυμαίνονται από την αποτίμηση ακινήτων και το εμπράγματο δίκαιο, στη χρηματοδότηση ακινήτων και διαχείρισης ακινήτων.

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση εφαρμογής, ανάλυσης και αξιολόγησης για κάθε θεματική περιοχή, καθώς και την εφαρμογή της ακεραιότητας και της ηθικής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Mastering του προγράμματος σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με τις δεξιότητες για να συνδυάσετε σύνθετη αξιολόγηση, διαχείριση, οικονομικές και νομικές αρχές, προκειμένου να προσθέσει αξία στις οντότητες που τους απασχολούν. Η επιτυχής φοιτητής θα αποκτήσει μια συνολική αποτίμηση ακινήτων και διαχείρισης ακινήτων προοπτική που θα τους παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την απασχόληση και την προετοιμασία τους για περαιτέρω σπουδές στον τομέα αυτό.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Μια πιθανή φοιτητής πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα Bachelor of Commerce (Οικονομικών) ή σε άλλη σχετική προσόντα αξιολογούνται σε επίπεδο Νέα NQF 7 / Παλιά NQF επίπεδο 6. Το τμήμα μπορεί να απαιτήσει την ολοκλήρωση ενός προγράμματος γεφύρωσης θα πρέπει οι μαθητές δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες πρόσβασης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα γνώσης σε Αποτίμηση και Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας. Τελική απαιτήσεις εισαγωγής θα από καιρό σε καιρό να θέσει το Τμήμα.

Στοιχεία επικοινωνίας: Ο κ André Κρούγκερ / 011 559 2260 / akruger@uj.ac.za

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε135 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Johannesburg »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη