Δίπλωμα BBA στο Νιου Τζέρσεϊ Ηνωμένες Πολιτείες

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Νιου Τζέρσεϊ Ηνωμένες Πολιτείες 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) απονέμεται σε φοιτητές που ολοκληρώνουν ένα τετραετές πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης μαθημάτων σε ένα πανεπιστήμιο. Τα θέματα του τομέα ειδίκευσης που μελετώνται γι' αυτό το δίπλωμα είναι σχετικά με τον κόσμο του εμπορίου και των επιχειρήσεων.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι μια μεγάλη χώρα στη Βόρεια Αμερική, που συχνά αναφέρεται ως το "USA ", το "ΗΠΑ ", το "Ηνωμένες Πολιτείες ", "America ", ή απλά "η Τα κράτη ". Τα αμερικανικά κολλέγια που χρηματοδοτούνται από το "δίδακτρα " που χρεώνονται στο φοιτητή, το οποίο συχνά είναι αρκετά ακριβά, πολύ συχνά φθάνει σε δεκάδες χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Νιου Τζέρσεϊ είναι μια βορειοανατολικό και της Μέσης κατάσταση Atlantic των Ηνωμένων Πολιτειών. Top κατετάγη πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, για το έτος 2013, βρίσκεται στην επαρχία αυτή. Νιου Τζέρσεϊ είναι μια αξιοσημείωτη κατάσταση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το έθνος είναι γεμάτη ζωή, την αναψυχή και επαγγελματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στο Νιου Τζέρσεϊ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής 2018

Διαβάστε Περισσότερα

στη διοίκηση πανεπιστημίου επιχειρήσεων

Saint Peter’s University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Jersey City Englewood Cliffs

Στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, μπορείτε να επιλέξετε από τρία συναρπαστικά πεδία, διεθνών επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των επιχειρήσεων. Επειδή είμαστε στην καρδιά του μεγαλύτερου επιχειρήσεων του κόσμου hub-οι New York μητροπολιτική περιοχή επιχειρείν οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας οικοδόμησης, πρακτική άσκηση, συνέδρια και άλλες επιχειρηματικές εμπειρίες τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω από την τάξη. [+]

Ας ξεκινήσουμε δουλειά.

Στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Πέτρου, μπορείτε να επιλέξετε από τρία συναρπαστικά πεδία, διεθνών επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση των επιχειρήσεων.

Επειδή είμαστε στην καρδιά του μεγαλύτερου επιχειρήσεων του κόσμου hub-οι New York μητροπολιτική περιοχή επιχειρείν οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας οικοδόμησης, πρακτική άσκηση, συνέδρια και άλλες επιχειρηματικές εμπειρίες τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω από την τάξη.... [-]


5-Year BS/MBA Programs

Felician University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 5 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Rutherford

[+]

Ο School of Business

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ BS Λογιστική / MBA * Σημεία ενδιαφέροντος Ευκαιρίες Καριέρας Διαφήμιση banking φροντίδα υγείας Λιανική [-]