Δίπλωμα BBA σε Hämeenlinna Φινλανδία

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Hämeenlinna Φινλανδία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα BBA, γνωστό επίσης και ως Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που επιδεικνύει επάρκεια στους τομείς των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Τα περισσότερα προγράμματα BBA χρειάζονται περίπου τρία με τέσσερα έτη για να ολοκληρωθούν επιτυχώς.

Ανώτερο μελετητές επίπεδο στη Φινλανδία έχουν εύκολη πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση σε πρακτικό προσανατολισμό σχολές ή πανεπιστήμια. Η φινλανδική κουλτούρα είναι εύκολο να το μάθει από την κυβέρνηση έχει θέσει ένα υπουργείο που είναι αρμόδιο για την ενίσχυση πολιτιστικών, πολιτικών για τη νεολαία, τον αθλητισμό και τη διεθνή συνεργασία.

Όντας στο σπίτι σε ένα μεσαιωνικό κάστρο Hame, Hämeenlinna στηρίζεται στο κέντρο της επαρχίας του Hame, η οποία είναι μια ιστορική περιοχή στη Φινλανδία. Η πόλη έχει περίπου 70.000 κατοίκους.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές σε Hämeenlinna στη Φινλανδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor of Business Administration: International Business (BBA)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 42 μήνες September 2018 Φινλανδία Hämeenlinna +1 περισσότερα

[+]

Η μέθοδος μελέτη απαιτεί ανεξαρτησία καθώς και την ικανότητα να εργάζονται σε ομάδες.

Διπλές ευκαιρίες

Το Διεθνές Πρόγραμμα Πτυχίων Επιχειρήσεων έχει σήμερα πέντε εταίρους διπλού πτυχίου σε τρεις χώρες και συνεχώς εργαζόμαστε για την αύξηση αυτού.

[-]