Δίπλωμα BBA στη Σμύρνη Τουρκία

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Σμύρνη Τουρκία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα BBA, ή Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που απονέμεται σε εκείνους που επιτυχώς ολοκληρώνουν περίπου τρία με τέσσερα έτη παρακολούθησης μαθημάτων σε συγκεκριμένο κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις. Τα BBA ενισχύουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και τη δυνατότητα εσόδων.

Η Τουρκία, επίσημα η Δημοκρατία της Τουρκίας, είναι ένα διηπειρωτικό χώρα, που βρίσκεται κυρίως στην Ανατολία στη Δυτική Ασία και την Ανατολική Θράκη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Πολλά τουρκικά πανεπιστήμια (δημόσια και ιδιωτικά) συμμετέχουν σε πανευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών (Socrates, Erasmus, και τα παρόμοια). Ορισμένα έχουν επίσης συμφωνίες με μη ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, πάρα πολύ.

Σμύρνη έχει περίπου τέσσερα εκατομμύρια πολίτες και είναι το σπίτι σε εννέα διαφορετικά πανεπιστήμια. Είναι, επίσης, όπου τρίτο στρατόπεδο Διαστήματος των ΗΠΑ στον κόσμο βρίσκεται. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μάθετε σχεδόν τίποτα εκεί, συμπεριλαμβανομένου του πώς να γίνει αστροναύτης.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στη Σμύρνη στην Τουρκία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

βα στη διοίκηση επιχειρήσεων

Yasar University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Τουρκία Σμύρνη

Τα μαθήματα στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί ώστε να έχουν υποχρεωτικά μαθήματα που καλύπτουν οικονομικά, Θεμελιωδών Επιχειρήσεων [+]

Τα μαθήματα στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί ώστε να έχουν υποχρεωτικά μαθήματα που καλύπτουν οικονομικά, Θεμελιωδών Επιχειρήσεων, Ποσοτικές μαθήματα όπως Μαθηματικά Επιχειρήσεων και Οικονομικά, Στατιστική, Λογιστική, Μάρκετινγκ, Οικονομικών, Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση και Οργάνωση, απαιτείται να κατανοήσουν θεμελιώδεις λειτουργίες των επιχειρήσεων? και επιλεγόμενα μαθήματα να δώσει εναλλακτικές λύσεις για να ειδικεύονται σε μία από τις λειτουργίες των επιχειρήσεων, όπως Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Λογιστική, Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση και Οργάνωση, μαθήματα για να δώσει την ευκαιρία την απόκτηση του πτυχίου σε διπλό ειδίκευση. Διάρκεια του μαθήματος είναι 4 χρόνια (8 εξάμηνα). Erasmus Προγράμματα για τους μαθητές ώστε να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ευρωπαϊκό συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και να πάρει τη διεθνή εμπειρία, όπως καλά.... [-]