Δίπλωμα BBA σε Taoyuan Ταϊβάν

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Taoyuan Ταϊβάν 2018

Μεταπτυχιακό

Το BBA είναι η συντόμευση του Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων, το οποίο είναι ένα δίπλωμα που αποκτάται μετά την παρακολούθηση τεσσάρων, περίπου, ετών εντατικής μελέτης σε τομείς σχετικούς με τις επιχειρήσεις και το εμπόριο. Πρέπει να αναμένονται ορισμένες μεταβολές ανάμεσα στα προγράμματα BBA.

Ταϊβάν, επίσημα η Δημοκρατία της Κίνας, είναι μια κατάσταση στην Ανατολική Ασία και η πρώτη συνταγματική δημοκρατία στην Ασία. Ταϊβάν έχει πολλά καλά πανεπιστήμια, πολλά από τα οποία έχουν συμφωνίες ανταλλαγής με πανεπιστήμια του εξωτερικού, και αυτά είναι ένας καλός τρόπος για να ζήσετε τη ζωή στην Ταϊβάν.

Taoyuan είναι μια μικρή πόλη στην Ταϊβάν και είναι εξοπλισμένα με τις ακαδημαϊκές εγκαταστάσεις. Διαθέτει σύγχρονα ακαδημαϊκά κέντρα και φιλοξενεί ένα από τα νεότερα πανεπιστήμιο στην Ταϊβάν που ονομάζεται Chang Gung Πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο έχει ειδικευτεί στη νέα τεχνολογία και τους υπολογιστές στον κόσμο της εκπαίδευσης.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές σε Taoyuan στην Ταϊβάν 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Yuan Ze University College of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2018 Ταϊβάν Taoyuan

Το Πρόγραμμα έχει ως στόχο BBA να εξοπλίσει τους φοιτητές τις γνώσεις θεμέλια και βιωματική μάθηση να προετοιμάσει και τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Περίοδος σπουδών: 128 μονάδες College: College of Management Τμήμα: College of Management Επίπεδο Πρόγραμμα: BA

BBA πρόγραμμα μας έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους φοιτητές θεμέλιο τη γνώση και βιωματική μάθηση να προετοιμάσει και τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Χαρακτηριστικά

◆ Διεθνοποίηση-Να δημιουργηθεί το δίγλωσσο περιβάλλον μάθησης

◆ Βιομηχανοποίηση-Σύνδεση με τις πρακτικές των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη του σχεδίου σταδιοδρομίας ... [-]


Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων

Yuan Ze University College of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) September 2018 Ταϊβάν Taoyuan

BBA δίγλωσσο πρόγραμμα μας έχει ως στόχο να σας μεταμορφώσει έναν ειδικό στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και της οικονομίας με την άριστη ικανότητα χρήσης της Αγγλικής γλώσσας [+]

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων

&nbsp

Περίοδος μελέτης: 128 μονάδες Κολλέγιο: College of Management Τμήμα: College of Management Επίπεδο Πρόγραμμα: ΒΑ

&nbsp

BBA δίγλωσσο πρόγραμμα μας έχει ως στόχο να σας μεταμορφώσει έναν ειδικό στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και της οικονομίας με την άριστη ικανότητα χρήσης της Αγγλικής γλώσσας.

Χαρακτηριστικά

◆ Foster σχήματος Τ ηγέτες. ... [-]