Δίπλωμα BBA στην Ταϊνάν Ταϊβάν

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ταϊνάν Ταϊβάν 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που προβάλλει την ολοκλήρωση, από τον φοιτητή, διαφόρων επιχειρηματικών μαθημάτων. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών σπουδών, ένα φοιτητής παρακολουθεί μαθήματα σχετικάμε τις επιχειρήσεις, περιλαμβανομένων αυτών που αφορούν ένα συγκεκριμένο τομέα εξειδίκευσης.

Ταϊβάν (Παραδοσιακά κινέζικα: 台湾 ή 台湾, Απλοποιημένα κινέζικα: 台湾 Tai Wan) είναι ένα έθνος που είναι το σπίτι σε πάνω από 23 εκατομμύρια ανθρώπους και είναι μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές στον κόσμο. Το πιο διάσημο πανεπιστήμιο είναι Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν.

Ταϊνάν είναι μια άλλη πόλη με εξαιρετική ακαδημαϊκά κέντρα. Τα περισσότερα από αυτά τα πανεπιστήμια και άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα προσφέρουν εκπαίδευση σε άλλες ξένες γλώσσες εκτός από την παραδοσιακή γλώσσα. Τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ταϊνάν είναι Εθνικό Cheng Kung University και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊνάν.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στην Ταϊνάν στην Ταϊβάν 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelors στη διοίκηση επιχειρήσεων

CTBC Financial Management College
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ταϊβάν Tainan

Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε επαγγελματίες στη διοίκηση επιχειρήσεων. Τα εξαιρετικά ταλέντα στο σπίτι και στο εξωτερικό, καθώς και όσοι διαθέτουν τεχνογνωσία στην επιχείρηση, επιλέγονται και διορίζονται ως διδακτικό προσωπικό μας. Συνεργαζόμαστε με τον κλάδο και επιτρέπουμε στους μαθητές να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η βιομηχανία μέσω των ολοκληρωμένων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης. [+]

Στόχος μας είναι να καλλιεργούμε επαγγελματίες στη διοίκηση επιχειρήσεων. Τα εξαιρετικά ταλέντα στο σπίτι και στο εξωτερικό, καθώς και όσοι διαθέτουν τεχνογνωσία στην επιχείρηση, επιλέγονται και διορίζονται ως διδακτικό προσωπικό μας. Συνεργαζόμαστε με τον κλάδο και επιτρέπουμε στους μαθητές να κατανοήσουν πώς λειτουργεί η βιομηχανία μέσω των ολοκληρωμένων προγραμμάτων πρακτικής άσκησης. Αυτό θα ενσωματώσει πραγματικά τις θεωρίες και τις πρακτικές, καθώς και θα μετριάσει το χάσμα μεταξύ της γνώσης και της εφαρμογής.... [-]