Δίπλωμα BBA σε Chia Yi Ταϊβάν

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Chia Yi Ταϊβάν 2018

Μεταπτυχιακό

Για να αποκτήσει ένα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA), κάποιος θα πρέπει τυπικά να εγγραφεί σε μια τετραετή μελέτη πλήρους παρακολούθησης και να επικεντρωθεί σε έναν συγκεκριμένο τομέα επιχειρήσεων ή εμπορίου. Γενικά μαθήματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις δρουν ως βάση για τα προγράμματα BBA.

Ταϊβάν, επίσημα η Δημοκρατία της Κίνας, είναι μια κατάσταση στην Ανατολική Ασία και η πρώτη συνταγματική δημοκρατία στην Ασία. Ταϊβάν έχει πολλά καλά πανεπιστήμια, πολλά από τα οποία έχουν συμφωνίες ανταλλαγής με πανεπιστήμια του εξωτερικού, και αυτά είναι ένας καλός τρόπος για να ζήσετε τη ζωή στην Ταϊβάν.

Chia Yi είναι μια θρυλική πόλη με πολλά εξαιρετικά πανεπιστήμια που εξοπλίζουν Ταϊβάν φοιτητές με γνώσεις και δεξιότητες. Μερικά από τα πανεπιστήμια σε αυτή την πόλη περιλαμβάνουν? Tatung Ινστιτούτο Εμπορίου και Τεχνολογίας, Nanhua Πανεπιστήμιο, και το Εθνικό Chung Cheng Πανεπιστήμιο.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές σε Chia Yi στην Ταϊβάν 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Nanhua University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Ταϊβάν Chia Yi

Πτυχίο μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων / επαναληπτικά μαθήματα Bachelor τοποθετείται ως ΒΒΑ, εκπαιδευτικό γραμμή του τέρματος «με τους θετούς υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας, συνειδητά εκμάθηση διαχείρισης οργάνωσης του ανθρώπινου δυναμικού, τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού μάρκετινγκ της επιχειρηματικής ταλέντο της διαχείρισης,» τόσο χαρακτηριστική σύστημα αναλυτικού προγράμματος για τη διαχείριση της οικονομίας, τη διαχείριση λογιστική, επιχειρηματική ηθική, τη διαχείριση της κυκλοφορίας, εφαρμόζονται τα στατιστικά στοιχεία, πράξεις διαχείρισης, οικονομικής διαχείρισης, οργανωσιακής συμπεριφοράς, η στρατηγική διαχείριση μαθήματα επαγγελματικής πυρήνα. [+]

Πτυχίο μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων / επιμορφωτικά μαθήματα Bachelor

Πτυχίο μαθήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων / επαναληπτικά μαθήματα Bachelor τοποθετείται ως ΒΒΑ, εκπαιδευτικό γραμμή του τέρματος «με τους θετούς υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας, συνειδητά εκμάθηση διαχείρισης οργάνωσης του ανθρώπινου δυναμικού, τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού μάρκετινγκ της επιχειρηματικής ταλέντο της διαχείρισης,» τόσο χαρακτηριστική σύστημα αναλυτικού προγράμματος για τη διαχείριση της οικονομίας, τη διαχείριση λογιστική, επιχειρηματική ηθική, τη διαχείριση της κυκλοφορίας, εφαρμόζονται τα στατιστικά στοιχεία, πράξεις διαχείρισης, οικονομικής διαχείρισης, οργανωσιακής συμπεριφοράς, η στρατηγική διαχείριση μαθήματα επαγγελματικής πυρήνα, υποχρεωτικά μαθήματα στον επαγγελματικό σχεδιασμό οριζόντιων «διαδικασία της επιχειρηματικότητας,» καλύπτει ορισμένες από τις επιχειρηματικές πρακτικές που σχετίζονται με το πρόγραμμα σπουδών, δίνοντας έμφαση περίπτωση θέματα και πρακτικές σεμινάριο για την ενίσχυση της δημιουργικότητας των μαθητών, τη δυνατότητα να διερευνήσουν θέματα, την ικανότητα να χρησιμοποιούν στρατηγικές, δεξιότητες επικοινωνίας, ομαδικό πνεύμα των φοιτητών, και να ενισχύσει τους μαθητές του σχεδιασμού, ανάλυσης, διάγνωσης και την ικανότητα λήψης αποφάσεων. Για να κάνετε μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να ανέλθει το σύνολο του μαθήματος οι μαθητές έχουν έξι βασικές ικανότητες, Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων μαθημάτων / επαναληπτικά μαθήματα που Πτυχίο «διαχείρισης της πολιτικής», «(α) τις πρακτικές διαχείρισης θεμάτων», «θεματικό Διαχείρισης Πρακτικές (β)» ως το σύνολο των σύνολό πρότυπα πρόγραμμα σπουδών γρήγορο check-πυρήνα έξι βασικών ικανοτήτων, οι δάσκαλοι διδάσκουν τους μαθητές σύμφωνα με τα ενιαία πρότυπα ελέγξει εάν τα πυρηνικά έχει έξι βασικές ικανότητες. Τα παραπάνω μαθήματα κορμού διαχείριση της διαδικασίας και να μάθουν πρακτικά μαθήματα, οι μαθητές έμαθαν τη σωστή επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες. Μετά την αποφοίτησή μαθητές μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους... [-]