Προπτυχιακές Σπουδές σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Συγκρίνετε τα Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

Πολλοί φοιτητές επιδιώκουν ένα Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων μετά από τη διερεύνηση άλλων επιλογών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ένα BBA ενισχύει την κατανόηση ενός φοιτητή για την επιλεγείσα επιχειρηματική πειθαρχία και επεκτείνει την εμπειρία της στον τομέα αυτό.

Τι είναι το BBA στις μελέτες τροφίμων και ποτών; Οι μαθητές θα μάθουν πώς να διαχειρίζονται τις λειτουργίες των πολυάριθμων τμημάτων τροφίμων και ποτών της βιομηχανίας φιλοξενίας, από τα κλασικά και τα ξενοδοχειακά θέρετρα μέχρι εστιατόρια, μπαρ, κρουαζιερόπλοια και άλλους τουριστικούς προορισμούς υψηλού επιπέδου. Οι σπουδές μαθήματος περιλαμβάνουν σχεδιασμό μενού, φιλοσοφία και αρχές υπηρεσίας, καθώς και αρχιτεκτονική και διάταξη του εστιατορίου. Η διαχείριση του προσωπικού και τα βασικά καθήκοντα είναι επίσης θέματα που καλύπτονται από τα περισσότερα προγράμματα Σπουδών Τροφίμων και Ποτών.

Οι απόφοιτοι παρουσιάζουν συχνά έντονες διοικητικές δεξιότητες και την ικανότητα να κατευθύνουν μεγάλα στελέχη σε ταραχώδεις συνθήκες. Οργανωτικές δεξιότητες είναι επίσης έμφαση, βοηθώντας τους αποφοίτους να ξέρουν πώς να κρατήσουν τα τμήματα σωστά εφοδιασμένα και τα backrooms λειτουργούν ομαλά. Είναι επίσης συνήθως μεγάλοι υπεύθυνοι επικοινωνίας, που μπορούν να ενισχύσουν το προσωπικό και να δώσουν σαφή καθοδήγηση.

Είναι καλύτερο να συγκρίνετε τα σχολεία όταν ψάχνετε για τη σωστή εφαρμογή και να εξετάσετε τόσο την τοποθεσία όσο και το αν το σχολείο είναι ιδιωτικό ή δημόσιο. Και οι δύο μπορεί να επηρεάσουν τα δίδακτρα. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση των μαθημάτων μπορεί επίσης να ποικίλει. Σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα προγράμματα πτυχίου BBA χρειάζονται δύο έως τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθούν.

Οι απόφοιτοι μπορούν να γίνουν διευθυντές εστιατορίων, να στρατολογούν, να εκπαιδεύουν και να αναπτύσσουν προσωπικό ικανό να προσφέρει στους πελάτες τους μια καταπληκτική εμπειρία δείπνου. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν να ακολουθήσουν μαγειρικές τέχνες και να γίνουν σεφ, εξυπηρετώντας νέες δημιουργίες σε διακεκριμένους φαγητούς από όλο τον κόσμο. Άλλοι μπορεί να επιλέξουν να είναι διοργανωτές εκδηλώσεων ή διαχειριστές, σχεδιάζοντας εκδηλώσεις που βοηθούν τους οργανισμούς να ανταποκρίνονται σε επιχειρηματικούς στόχους ή δίνουν στα άτομα το κόμμα των ονείρων τους.

Τα σχολεία σε όλο τον κόσμο προσφέρουν πτυχίο BBA στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Ορισμένοι μπορεί να προσφέρουν ακόμη και μαθήματα ειδικά για το πρόγραμμα σπουδών στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

BBA σε τρόφιμα & ποτά

JinWen University Of Science And Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Ταϊβάν Taipei

Καλλιεργήστε "πραγματιστική Πρακτική" επαγγελματίες του χώρου? Εκτός από την τροφοδοσία κατηγορία των επιχειρήσεων θα πρέπει να έχουν τις επαγγελματικές γνώσεις και να επικεντρωθεί σε πρακτικές δεξιότητες λειτουργίας, να αναπτύξει τη σωστή έννοια της υπηρεσίας, να εμπνεύσει τους μαθητές να σκέφτονται ανεξάρτητα, δημιουργικότητα και οργανωτικές ικανότητες. [+]

BBAs σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών. Διδασκαλία Γκολ Καλλιεργήστε "πραγματιστική Πρακτική" επαγγελματίες του χώρου? Εκτός από την τροφοδοσία κατηγορία των επιχειρήσεων θα πρέπει να έχουν τις επαγγελματικές γνώσεις και να επικεντρωθεί σε πρακτικές δεξιότητες λειτουργίας, να αναπτύξει τη σωστή έννοια της υπηρεσίας, να εμπνεύσει τους μαθητές να σκέφτονται ανεξάρτητα, δημιουργικότητα και οργανωτικές ικανότητες. Χαρακτηριστικά Σχεδιασμός Σπουδών Τακτικά κάλεσε τη βιομηχανία προχωρήσει, Αποφοίτων αποφοίτηση, οι μαθητές ... και ούτω καθεξής, για να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών του σχεδιασμού, προκειμένου να καλλιεργήσουν οι μαθητές έχουν μάθει να ταιριάζει πραγματικά τον κλάδο που απαιτείται για την επίτευξη του στόχου της απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους. Catering κυρίως να προσανατολίζεται στην αγορά, να ενισχύσει τη διεθνή τους μαθητές να αναπτύξουν τη γλώσσα και τις δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών της εκπαίδευσης και τη δημιουργία εστιατορίου Μελετών Διαχείρισης, αγοράζοντας το σχολείο, Διοίκηση Φιλοξενίας Marketing, εστιατόρια, οικονομική διαχείριση, καθώς και άλλες πρακτικές διαχείρισης της κινεζικής και της Δυτικής μαθήματα μαγειρικής, με έμφαση τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, στοχεύουν τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης για την καλλιέργεια καλύτερα ταλέντα της βιομηχανίας να φτάσει. Με σημαντικές διεθνείς τουριστικές ξενοδοχεία και εστιατόρια συνεταιριστική εκπαίδευση, πρακτική άσκηση παρέχει στους φοιτητές με την πρακτική εμπειρία έξω από το σχολείο? Και πρακτικής άσκησης που διοργανώνονται στο εξωτερικό επίσκεψη, παρατείνεται η εκμάθηση ορίζοντες, να ενισχυθεί η διεθνής προοπτική των μαθητών ». Επιτεύγματα χρόνια Ετήσια επιλογή των φοιτητών στο εξωτερικό οικοτροφείο, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρετανοί φοιτητές αδελφό σχολείο για να παρακολουθήσουν διδασκαλία διπλό πτυχίο. Εκπαίδευση μαθητές να συμμετέχουν σε εγχώριες και τροφοδοσία επαγγελματικό... [-]