Filter
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Σπουδές Σχεδίου

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι συνεχώς μεγαλώνει και αλλάζει, καθιστώντας το ιδανικό βιομηχανία για εκείνους που έχουν κερδίσει ένα πτυχίο Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αυτό το είδος του πτυχίου παρέχει στους αποφοίτους με μια λεπτομερή κατανόηση του τι χρειάζεται για να είναι ηγέτης και στόχος για την κορυφή.

Τι είναι ένα BBA στο Σχεδιασμό; Αυτός ο βαθμός αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς τομείς της μελέτης, με αποτέλεσμα ένα καλά στρογγυλεμένη skillset που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες. Η τριών έως τετραετή προγράμματα έχουν ως στόχο να δώσουν στους αποφοίτους τις ποικίλες φόντο για να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των επιχειρήσεων και της τέχνης κόσμους. Ενώ οι ειδικές απαιτήσεις διαφέρουν ανάλογα με το ίδρυμα που έχει επιλεγεί, πολλά προγράμματα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν τα μαθήματα στα μαθηματικά, την εμπορία, γραφιστική, σχεδιασμός ιστοσελίδων και διαφήμισης.

Υπάρχει μια τεράστια έμφαση στην οπτική στη σημερινή 's κόσμο, και ως ένα βαθμό στο σχεδιασμό επιτρέπει πτυχιούχους να χρησιμοποιήσετε καλλιτεχνικές δεξιότητές τους σε συνδυασμό με την διοικητική τεχνογνωσία.Σε πολλές περιπτώσεις, ένα Bachelor Degree 's είναι απαραίτητη για την απασχόληση και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αύξηση των μισθών. Μια ολοκληρωμένη βαθμό, όπως ένα BBA στο σχεδιασμό, μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο πολύτιμη για τους εργοδότες.

Οι δαπάνες που συνδέονται με την ολοκλήρωση πτυχίο του σχεδιασμού μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Ο θεσμός της επιλογής, η θέση του και το είδος της εντολής μπορούν όλοι να παίξουν ένα ρόλο στο πόσο θα κοστίσει δίδακτρα. Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με το σχολείο για μια ακριβή εκτίμηση του κόστους.

Μετά την απόκτηση ενός πτυχίου 's στο σχεδιασμό, πολλοί απόφοιτοι εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ως διευθυντές του merchandising, διαφήμισης ή εμπορίας. Ο συνδυασμός των επιχειρήσεων και σχεδιασμός επιτρέπει για πολλούς αποφοίτους να βρουν απασχόληση τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων. Μερικοί ακόμη και να επιλέξετε να είναι αυτοαπασχολούμενοι.

Όποιος ενδιαφέρεται για την προώθηση της εκπαίδευσης τους θα πρέπει να εξετάσει σε απευθείας σύνδεση προγράμματα.Κερδίζουν ένα BBA στο σχέδιο από την άνεση του σπιτιού σας είναι απολύτως εφικτό, και είναι ιδιαίτερα βολικό για όσους δεν βρίσκονται κοντά σε πανεπιστήμιο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα. 

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Σχεδίου

LIM College

In this hands-on studio program that emphasizes the development of visual and technological skills, you’ll cultivate your creativity combining it with practical business ... [+]

In this hands-on studio program that emphasizes the development of visual and technological skills, you’ll cultivate your creativity combining it with practical business know-how in both physical and digital spaces. The knowledge and skills you acquire can be applied in a variety of visual careers across a broad range of creative industries.

Some of the Courses You Can Take Visual Communications Color and Design Digital Design Visual Presentation and Identity Three-Dimensional Space Design Digital Photography and Imaging Some of the Careers You Could Pursue Digital Design and Photography Visual Merchandising and Display Visuals for Social Media Interior and Home Concepts ... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά