Filter
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Περιβαλλοντικές Μελέτες

Ένα BBA είναι ένα τετραετές προπτυχιακό πτυχίο Bachelor of Business Administration. Το επίκεντρο είναι συνήθως η διοίκηση επιχειρήσεων και το εμπόριο. Πολλά προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να επιλέξουν μια συγκέντρωση στην οποία θα ειδικευτούν.

Τι είναι το BBA στις Περιβαλλοντικές Μελέτες; Είναι πτυχίο που συνδυάζει μαθήματα επιχειρηματικών και περιβαλλοντικών σπουδών σε ένα πρόγραμμα. Πολλά προγράμματα προσφέρουν έναν παραδοσιακό πυρήνα των τάξεων των επιχειρήσεων με ένα μεγάλο φορτίο των περιβαλλοντικών σπουδών μαθήματα επιλογής. Οι μαθητές μπορούν να μάθουν για επιχειρηματικά μοντέλα που λαμβάνουν υπόψη την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα όπως οι περιβαλλοντικοί κανονισμοί των ΗΠΑ, οι βασικές αρχές της οικολογίας, οι αρχές του μάρκετινγκ, η διαχείριση της βλάστησης, η αποκατάσταση και διαχείριση του οικοσυστήματος και οι προοπτικές των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα αποκτούν συχνά πολύτιμες δεξιότητες ηγεσίας, ενώ εργάζονται μέσω ενός τέτοιου προγράμματος. Πολλοί εργοδότες είναι πρόθυμοι να προωθήσουν τα άτομα που δείχνουν πρωτοβουλία ηγεσίας γρηγορότερα. Ως φοιτητής, μπορεί επίσης να αποκτήσετε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Μπορεί να μάθετε να βασίζεστε στις αποφάσεις σε πολλαπλές προοπτικές. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε δεξιότητες επικοινωνίας και να μάθετε να αλληλεπιδράτε με ανθρώπους από ποικίλο υπόβαθρο.

Το κόστος της διδασκαλίας μπορεί να κυμαίνεται ανάλογα με το σχολείο που επιλέγετε να παρακολουθήσετε. Η τοποθεσία, το μήκος του προγράμματος και οι απαιτήσεις του προγράμματος μπορεί να επηρεάσουν το κόστος συμμετοχής. Το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας μπορεί να προσφέρει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα τέλη εγγραφής.

Οι απόφοιτοι με BBA στις Περιβαλλοντικές Μελέτες έχουν συνήθως τη δυνατότητα να εφαρμόζουν οικονομικά στις περιβαλλοντικές ανησυχίες που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή και τους φυσικούς πόρους. Αυτό σας κάνει μοναδικά προσόντα για μια ποικιλία σταδιοδρομιών στην επιχείρηση και το περιβάλλον. Μπορεί να είστε προετοιμασμένοι για ρόλους όπως διευθυντής, εκπρόσωπος συμφερόντων, έμπορος, σύμβουλος και δικηγόρος. Η σταδιοδρομία μπορεί να είναι διαθέσιμη σε κυβερνητικά ιδρύματα, εμπόριο, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και βιομηχανία.

Σήμερα, πολλοί πτυχία προσφέρονται online. Αυτό σας επιτρέπει να κερδίσετε ένα βαθμό ενώ εργάζεστε γύρω από πολλά εμπόδια της ζωής. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Περιβαλλοντικές Μελέτες

JinWen University Of Science And Technology

Η αυτοματοποίηση της βιομηχανίας του 20ου αιώνα, οι πληροφορίες, έχει δημιουργήσει την οικονομική ανάπτυξη? Αλλά σχετικά είχε επίσης την περιβαλλοντική ρύπανση και το ζήτ ... [+]

Η αυτοματοποίηση της βιομηχανίας του 20ου αιώνα, οι πληροφορίες, έχει δημιουργήσει την οικονομική ανάπτυξη? Αλλά σχετικά είχε επίσης την περιβαλλοντική ρύπανση και το ζήτημα της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Η περιβαλλοντική ρύπανση έχει γίνει η διακρατική ερώτημα: Το περιβάλλον θα είναι το εμπόριο, το περιβάλλον είναι η διπλωματία, το περιβάλλον εγγυάται το ερώτημα είναι το μέλλον κύριο άξονα. Το περιβάλλον λόγω μη καθαρή τεχνολογία μηχανικής μπορεί να λύσει, πρέπει, λόγω της κοινωνική γνώση, η ψυχολογία του όχλου, να συγκεντρώσει την αρμονία, καθώς και με τη διάρκεια σέβονται άλλα είδη ηθική, επιτυγχάνει τη φυσική φροντίδα με να συνεχιστεί επ 'άπειρον για την ανάπτυξη. ... [-]

Ταϊβάν Taipei
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά