Δίπλωμα BBA στην Emmen Κάτω Χώρες

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Emmen Κάτω Χώρες 2018

Μεταπτυχιακό

Ένας φοιτητής αποκτά ένα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) αφότου ολοκληρώσει τις απαραίτητες σπουδές που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και το εμπόριο. Συνήθως απαιτούνται τέσσερα έτη πλήρους παρακολούθησης για την απόκτηση αυτού του τύπου διπλώματος.

Η Ολλανδία είναι μια συστατική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που αποτελείται από δώδεκα επαρχίες στη Βορειοδυτική Ευρώπη και τα τρία νησιά της Καραϊβικής. Αγγλόφωνους μαθητές θα έχουν κανένα πρόβλημα εξεύρεσης κατάλληλων κύκλων μαθημάτων. Για τις διεθνείς φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση για τα πανεπιστήμια στην Ολλανδία, πολλές υποτροφίες είναι διαθέσιμες.

Για όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε μια καλά σχεδιασμένη πόλη με ένα καλό κοινωνικό Emmen ατμόσφαιρα είναι το σωστό μέρος. Έχει φημισμένα πανεπιστήμια και τα διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Emmen είναι Stenden Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών και το Πανεπιστήμιο του Twente.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στην Emmen στην Ολλανδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

εργένηδες στο μάρκετινγκ

NHL Stenden University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Κάτω Χώρες Emmen

Είσαι επιχειρηματικό, έχετε ένα καλό κεφάλι για τις επιχειρήσεις και είστε περίεργοι για το τι κάνει τους ανθρώπους τσιμπούρι; Έχετε θεωρούν την ψηφιακή τάσεις ως σημαντικές ευκαιρίες; Μην συνδυάζετε μια ικανότητα για τη γλώσσα και την επικοινωνία με ένα αναλυτικό μυαλό και την αγάπη των αριθμών; Αν ναι, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στα αγγλικά δίδαξε Μάρκετινγκ πορεία και να αναπτύξουν τα ταλέντα σας στο έπακρο! [+]

Είσαι επιχειρηματικό, έχετε ένα καλό κεφάλι για τις επιχειρήσεις και είστε περίεργοι για το τι κάνει τους ανθρώπους τσιμπούρι; Έχετε θεωρούν την ψηφιακή τάσεις ως σημαντικές ευκαιρίες; Μην συνδυάζετε μια ικανότητα για τη γλώσσα και την επικοινωνία με ένα αναλυτικό μυαλό και την αγάπη των αριθμών; Αν ναι, φροντίστε να εγγραφούν σε μας Αγγλικά διδάσκονται μάθημα Μάρκετινγκ και να αναπτύξουν τα ταλέντα σας στο έπακρο!... [-]