Filter
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Μόδα

Η BBA είναι ένα Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν για την επιχειρηματική πλευρά της μια ποικιλία διαφορετικών κλάδων. Οι φοιτητές που επιδιώκουν αυτό το πρόγραμμα ενθάρρυνε να μελετήσει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, της λογιστικής και των ανθρώπινων πόρων. Ο απώτερος στόχος είναι η δημιουργία καλά-στρογγυλευμένο στελέχη επιχειρήσεων που μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας.

Τι είναι η BBA στη μόδα; Η απάντηση σε αυτό περιλαμβάνει την κατανόηση του πλάτους και το εύρος της βιομηχανίας της μόδας ως σύνολο. Ενώ μόδα απασχολεί πολλούς δημιουργικούς ανθρώπους που σχεδιάζουν και δημιουργούν ρούχα, έχει και μια ανθηρή επιχείρηση πλευρά. Τα άτομα που εμπλέκονται στο χώρο της μόδας για το τέλος των επιχειρήσεων μπορεί να δημιουργήσει κυκλοφορίας για νέες γραμμές μόδας, τη διαχείριση των γραμμών τροφοδοσίας για μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου ειδών ένδυσης ή συμπληρώστε τη λογιστική για μερικά από τα κορυφαία οίκους μόδας.

Ένας βαθμός της μόδας είναι ένας καλός τρόπος για να μάθουν για την επιχειρηματική πλευρά της βιομηχανίας της μόδας.Αυτές είναι μεγάλες ικανότητες για να έχουν, αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε την δική σας γραμμή μόδας, ή αν απλά θέλετε να είναι πιο κοντά στη βιομηχανία, χωρίς στην πραγματικότητα να γίνει σχεδιαστής.

Το κόστος του ενός βαθμού στη μόδα ποικίλλει ανάλογα με το ποιο σχολείο θα επιλέξει ο φοιτητής να παρακολουθήσει. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ΒΒΑ είναι γενικά ένα πρόγραμμα τετραετές πτυχίο και το κόστος θα πρέπει να υπολογίζεται ανάλογα.

Εκείνοι με πτυχίο 's στη μόδα μπορεί να λειτουργήσει για οίκους μόδας ή για μεγάλα καταστήματα που πωλούν είδη ένδυσης. Μπορούν να συμμετέχουν στη διοίκηση, τα οικονομικά, το μάρκετινγκ ή ανθρώπινων πόρων. Δεδομένου ότι οι BBA βαθμούς σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές μια επισκόπηση των πολλών διαφορετικών τομέων που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, παρέχουν επίσης την ευκαιρία για να μετακινηθείτε μεταξύ των υπηρεσιών σε μια συγκεκριμένη επιχείρηση.

Να πάρει BBA σας στη Μόδα online είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γίνει αυτό με χαμηλό κόστος και από οπουδήποτε στον κόσμο.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Μόδα

LIM College

From conception and development through communication and selling merchandise, this major will prepare you to take your fashion career in almost any direction. ... [+]

Fashion Merchandising

Bachelor of Business Administration (BBA), Bachelor of Professional Studies (BPS), Associate in Occupational Studies (AOS), Associate in Applied Science (AAS in Fashion Merchandising & Management)

From conception and development through communication and selling merchandise, this major will prepare you to take your fashion career in almost any direction.

Some of the Courses You Can Take Digital Tools for Fashion Presentations Event Planning Essentials Fabric for Fashion Product Development and Merchandising Retailing: Global & Omni, Sustainability and the Future of Fashion Some of the Careers You Could Pursue Buying Digital Trend Forecastin... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες New York
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Northwood University

Ως απόφοιτος της ASEM, μπορείτε να ζήσετε μια πληθώρα επιλογών σταδιοδρομίας. Θα θέλατε να είναι ένα αγοραστή εμπορεύματα, τα εμπορεύματα σχεδιασμό, δημοσιογράφος μόδας, ... [+]

Βήμα, βήμα, βήμα, βήμα, παύση. Χέρι στο ισχίο, στροφή, στροφή, περιστροφή. Μπορείτε χειροκροτήσουν, αλλά όχι για το μοντέλο.

Αυτό ήταν ένα θαυμάσιο κομμάτι της μόδας, η μουσική ήταν σωστό στο σύνθημα, και ο φωτισμός που την τέλεια διάθεση. Μόδα τρέχει στο αίμα σας. Καταλαβαίνετε τη σημασία του. Μπορείτε να το δείτε όταν θα πάτε στα καταστήματα-πώς τα κομμάτια μαζί με τις κούκλες, πώς οι εκτυπώσεις και υφές ύφασμα δουλεύουν μαζί σαν τέχνη. Μπορείτε να αγοράσετε περιοδικά μόδας μόνο για να σχίσει έξω τις διαφημίσεις που μπορείτε να βρείτε έμπνευση, δημιουργική, και επιθυμητή. Τι φοράμε επιρροές αντιλήψεις-του εαυτού μας, των άλλων και του πολιτισμού μας. Πριν από την πρώτη λέξη ακούγεται, εφιστούμε την εντύπωση? και γνωρίζετε ότι το πρώτο είναι το πιο σημαντικό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Midland
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά