Διπλώματα BBA στο Μπανγκλαντές

Συγκρίνετε τα Κορυφαία Διπλώματα BBA στο Μπανγκλαντές 2019

Μεταπτυχιακό

Το BBA, το οποίο είναι ακρωνύμιο για το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα που απονέμεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία περίπου τρία με τέσσερα χρόνια εντατικής παρακολούθησης μαθημάτων σε κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις ή το εμπόριο.

Μπανγκλαντές έχει ρυθμιστικής αρχής που ονομάζεται Πανεπιστήμιο Επιχορηγήσεις της Επιτροπής, του Μπαγκλαντές που εποπτεύει 34 δημόσια πανεπιστήμια και 60 ιδιωτικά πανεπιστήμια. Θα 's κύριος στόχος είναι να εξασφαλιστεί ότι τα ιδρύματα εκπαίδευσης παρέχουν την ποιότητα της εκπαίδευσης. Πρέπει επίσης να διασφαλίζουν ότι ο πολιτισμός του φοιτητή είναι σεβαστή σε όλα τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ξεκινήστε Σήμερα Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μπανγκλαντές 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Canadian University of Bangladesh
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Μπαγκλαντές Dhaka

Στο προπτυχιακό επίπεδο, η Σχολή προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA), ένα τετραετές πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές να υπερέχουν σε δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον ή σε υψηλότερες ακαδημαϊκές σπουδές. [+]

School of Business έχει ως στόχο να παράγει αποφοίτους υψηλής ποιότητας που θα είναι σε θέση να θέσουν τους εαυτούς τους στην κορυφαία κατάταξη θέσεις στις τοπικές και παγκόσμιες εταιρείες. Το σχολείο προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα προπτυχιακών και μετά.

Στο προπτυχιακό επίπεδο, το σχολείο προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA), Ένα τετραετές πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές να υπερέχουν σε δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον ή σε υψηλότερες ακαδημαϊκές σπουδές. School of Business συνδυάζει βέλτιστες πρακτικές από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία και να επιδιώκει να μεταδώσει σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές στους αποφοίτους της. ... [-]