Διπλώματα BBA στο Μπανγκλαντές

Συγκρίνετε τα Κορυφαία Διπλώματα BBA στο Μπανγκλαντές 2018/2019

Μεταπτυχιακό

Ένα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) απονέμεται σε φοιτητές που ολοκληρώνουν ένα τετραετές πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης μαθημάτων σε ένα πανεπιστήμιο. Τα θέματα του τομέα ειδίκευσης που μελετώνται γι' αυτό το δίπλωμα είναι σχετικά με τον κόσμο του εμπορίου και των επιχειρήσεων.

Το Μπαγκλαντές είναι μεταξύ των χωρών με τα παλιά αλλά και την ποιότητα του συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η χώρα έχει 50 δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση εγκαταστάσεις και πάνω από 100 ιδιωτικά ιδρύματα. Αυτό δεν επέτρεψε μόνο την τριτοβάθμια εκπαίδευση να είναι προσβάσιμη αλλά και αύξησε το επίπεδο της ποιότητας.

Ξεκινήστε Σήμερα Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μπανγκλαντές 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Canadian University of Bangladesh
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Μπαγκλαντές Dhaka

Στο προπτυχιακό επίπεδο, η Σχολή προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA), ένα τετραετές πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές να υπερέχουν σε δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον ή σε υψηλότερες ακαδημαϊκές σπουδές. [+]

School of Business έχει ως στόχο να παράγει αποφοίτους υψηλής ποιότητας που θα είναι σε θέση να θέσουν τους εαυτούς τους στην κορυφαία κατάταξη θέσεις στις τοπικές και παγκόσμιες εταιρείες. Το σχολείο προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα προπτυχιακών και μετά.

Στο προπτυχιακό επίπεδο, το σχολείο προσφέρει Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA), Ένα τετραετές πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές να υπερέχουν σε δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον ή σε υψηλότερες ακαδημαϊκές σπουδές. School of Business συνδυάζει βέλτιστες πρακτικές από τον ακαδημαϊκό χώρο και τη βιομηχανία και να επιδιώκει να μεταδώσει σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές στους αποφοίτους της. ... [-]