Δίπλωμα BBA στο Μόντε Κάρλο Μονακό

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μόντε Κάρλο Μονακό 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα BBA, ή Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που απονέμεται σε εκείνους που επιτυχώς ολοκληρώνουν περίπου τρία με τέσσερα έτη παρακολούθησης μαθημάτων σε συγκεκριμένο κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις. Τα BBA ενισχύουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και τη δυνατότητα εσόδων.

Η εμπειρία της ποιότητας γαλλικής ζωής θα μπορούσε να είναι μια καλή στολίδι αν σπουδάσουν στο εξωτερικό. Η ζωή στην Ευρώπη δεν μπορεί να είναι εύκολο ή αξίζει τον κόπο, αλλά όχι πριν δοκιμάσετε τις λαμπρές φορές στο Μονακό. Αυτό είναι ένα μέρος για να μελετήσει στο διεθνώς αναγνωρισμένο Διεθνές Πανεπιστήμιο του Μονακό (ιο).

Monte Carlo είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής πόλη. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες των διεθνών και εθνικών μαθητές μετακινούνται στο Μονακό, προκειμένου να αποκτήσουν καλή ποιότητα της εκπαίδευσης. Τα Πανεπιστήμια, όπως το Διεθνές Πανεπιστήμιο του Μονακό και Suffolk University γνωστή για τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις τους.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στο Μόντε Κάρλο στο Μονακό 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη διοίκηση επιχειρήσεων

International University of Monaco
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2018 Μονακό Monte-Carlo

Γιατί πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το IUM; Το πρόγραμμα IUM Bachelor in Business Administration είναι τριετής επαγγελματική σειρά σπουδών σχεδιασμένη για διεθνή φοιτητή. [+]

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γιατί πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από εγχειριδίου; Πτυχιακό πρόγραμμα εγχειριδίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι μια επιχειρηματική πορεία τριών ετών, σχεδιασμένο για μια διεθνή φοιτητική κοινότητα. Κάθε χρόνο αυτή προπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει μια επιβράβευση και προκλητική εμπειρία μάθησης. Κατά τη διάρκεια της διοίκησης των επιχειρήσεων τους μαθητές να αποκτήσουν κρίσιμη πορεία και τη στρατηγική σκέψη των δεξιοτήτων και να μάθουν να κυριαρχήσει διάφορες επιχειρηματικές μεθόδους. Αυτή η επιχείρηση εγχειριδίου κατάρτισης ενθαρρύνει τους φοιτητές να πραγματοποιήσει σημαντικές μαθημάτων και να εφαρμόσουν τη θεωρία σε πρακτικές περιπτώσεις. Έτσι, οι απόφοιτοι του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων μας να γίνουν γνώστες ειδικοί περιζήτητα από τους εργοδότες. Πρόγραμμα εγχειριδίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σημειωθεί για την πολύπλευρη διεθνή κοινότητα των φοιτητών της και πολλές ευκαιρίες για επιχειρηματικές σπουδές στο εξωτερικό. Διεθνείς επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης, τα μαθήματα των επιχειρήσεων και άλλα ακαδημαϊκά προγράμματα επιτρέπουν στους μαθητές να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες και να αρχίσει διεθνή καριέρα. Εγχειριδίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων προσφέρει δύο επιλογές του προγράμματος: • Παραδοσιακό πτυχιακό πρόγραμμα (90 πιστώσεις ΗΠΑ): περιλαμβάνει ένα εξάμηνο ή ένα έτος στο Παρίσι (έτος 2) + ένα εξάμηνο στο Λονδίνο (έτος 3) • επιλογή Διεθνές BSBA (120 πιστώσεις ΗΠΑ): συμπεριλαμβανομένων μία συνεδρία καλοκαίρι στο Λονδίνο (έτος 1) + ένα εξάμηνο ή ένα έτος στο Παρίσι (έτος 2) + ένα εξάμηνο στο Λονδίνο (έτος 3) Έτσι, εγχειριδίου προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων παρέχει ποιότητα εκπαίδευσης των επιχειρήσεων με διεθνή εστίαση. Ένα πολύ ποικίλο σώμα των φοιτητών με καταγωγή από όλο τον κόσμο, η επιχείρηση... [-]