Δίπλωμα BBA στο Μακάο Μακάο

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μακάο Μακάο 2018

Μεταπτυχιακό

Το BBA, το οποίο είναι ακρωνύμιο για το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα που απονέμεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία περίπου τρία με τέσσερα χρόνια εντατικής παρακολούθησης μαθημάτων σε κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις ή το εμπόριο.

Αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις καλύτερες στιγμές στην Κίνα, στη συνέχεια να μελετήσει στο Μακάο. Macau θα σας δώσει μια συναρπαστική στιγμή, όπως θα μείνει για χρόνια στη χώρα μέσα από τα διάφορα επίπεδα. Θα αγαπήσετε τα πανέμορφα χαρακτηριστικά και το έδαφος της χώρας.

Macau προσφέρει δεκαπέντε-ετή εκπαίδευση χωρίς κόστος για τους κατοίκους της. Με 99 τοις εκατό ποσοστό αλφαβητισμού, η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για φημισμένα κολέγια και πανεπιστήμια, με υψηλά προσόντα διδασκόντων.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στο Μακάο στο Μακάου 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA){category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Bachelor{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ