Δίπλωμα BBA στις Ηνωμένες Πολιτείες Μόντρεαλ Καναδάς

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες Μόντρεαλ Καναδάς 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα BBA, ή Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που απονέμεται σε εκείνους που επιτυχώς ολοκληρώνουν περίπου τρία με τέσσερα έτη παρακολούθησης μαθημάτων σε συγκεκριμένο κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις. Τα BBA ενισχύουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και τη δυνατότητα εσόδων.

Καναδοί δίνουν μεγάλη σημασία στην εκμάθηση, και έχουν αναπτύξει μια πρώτης τάξεως εκπαιδευτικό σύστημα με υψηλές προδιαγραφές. Όχι μόνο δεν τον Καναδά παρέχουν ένα ασφαλές, καθαρό περιβάλλον, αλλά έχει σταθερά κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει από την άποψη της ποιότητας της ζωής από τον ΟΗΕ.

Με διάφορους βαθμούς ιδρύματα που χορηγούν, Μόντρεαλ είναι μια από τις πόλεις στη Βόρεια Αμερική, η οποία έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση υψηλότερα κέντρα μάθησης. Μερικά από τα εξέχοντα άτομα στη χώρα διέρχεται μέσω της πόλης με βάση ιδρύματα για τα διπλώματα και πιστοποιητικά βαθμό.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Μόντρεαλ στον Καναδά 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor Of Business Administration (BBA )

HEC Montréal
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2018 Καναδάς Μόντρεαλ

HEC Μόντρεαλ είναι όπου είναι στη διεύθυνση: ένα hands-on πρόγραμμα σπουδών, internships και το δεύτερο-την εκμάθηση γλωσσών κάνουν το HEC Μόντρεαλ BBA πρόγραμμα το εισιτήριό σας για τον κόσμο του αύριο. Δεν αποτελεί έκπληξη, φοιτητές και καθηγητές μας κάνουν το σήμα τους όπου και αν πηγαίνουν. [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

HEC Μόντρεαλ είναι όπου είναι στη διεύθυνση: ένα hands-on πρόγραμμα σπουδών, internships και το δεύτερο-την εκμάθηση γλωσσών κάνουν το HEC Μόντρεαλ BBA πρόγραμμα το εισιτήριό σας για τον κόσμο του αύριο. Δεν αποτελεί έκπληξη, φοιτητές και καθηγητές μας κάνουν το σήμα τους όπου και αν πηγαίνουν.

&nbsp

Ένα πολύγλωσσο πρόγραμμα Διότι γνωρίζουν καλά περισσότερες από μία γλώσσες έχει γίνει το κλειδί της επιτυχίας στον επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα, HEC Μόντρεαλ προσφέρει αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης μιας τρίγλωσσης BBA-Βορείου Αμερικής πρώτα! ... [-]