Filter
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Καλλιτεχνικές Σπουδές

Μια BBA (Bachelor of Business Administration) είναι ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται στις διάφορες πτυχές των επιχειρηματικών πρακτικών. Μπορεί να προετοιμάσει τους αποφοίτους για μια καριέρα ή να θέσει τα θεμέλια για να πάρει MBA τους. Μαθήματα μπορούν να ληφθούν σε μια παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας ή σε απευθείας σύνδεση.

Ίσως να αναρωτιέστε, τι είναι ένα BBA Τεχνών; Οι τέχνες είναι μια μεγάλη εστίαση, και αυτό το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει πολλές από τις διαφορετικές περιοχές ή να επικεντρωθεί περισσότερο σε μία ή δύο συγκεκριμένες ειδικότητες. Οι διαφορετικές περιοχές μπορεί να περιλαμβάνουν εικαστικές τέχνες, φωτογραφία, εικόνα, χορό, γραφιστική, εσωτερική διακόσμηση, την αρχιτεκτονική, την ποίηση, τη μουσική, ή σχέδιο μόδας. Κάθε πρόγραμμα θα ποικίλλουν, αλλά οι μαθητές θα συνήθως να δοθεί πολλές ευκαιρίες για να τεντώσει τη δημιουργικότητά τους, καθώς μελέτη και την πρακτική των διαφόρων μορφών τέχνης.

Το πεδίο καριέρα της τέχνης μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική, και οι μαθητές που θα κερδίσουν ένα πτυχίο στις τέχνες συχνά έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με όσους δεν έχουν λάβει επίσημη τάξεις ή κατάρτισης.Για όσους έχουν ήδη δημιουργικά-κλίση, ένα πιο δομημένο πρόγραμμα μπορούν να τους βοηθήσουν να μάθουν πρόσθετες δεξιότητες και να επικεντρωθεί σε κάνει καριέρα έξω από αυτό.

Υπάρχουν σχολεία σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν πτυχίο στις τέχνες. Τα δίδακτρα μπορεί να ποικίλει αρκετά ένα κομμάτι, και οι παράγοντες αυτοί περιλαμβάνουν τη διάρκεια του προγράμματος, τοποθεσία του σχολείου, και πολλά άλλα. Οι μαθητές θα πρέπει να περιορίσετε τις επιλογές τους και στη συνέχεια να καλέσετε τα σχολεία άμεσα για να μάθετε τι οικονομικές τους υποχρεώσεις θα είναι.

Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους με πτυχίο στις τέχνες μπορεί να είναι συντριπτική. Θέσεις εργασίας μπορεί να περιλαμβάνουν φωτογράφο, γραφίστα, ή αρχιτέκτονα. Διάφορες βιομηχανίες είναι πάντα ψάχνει για τους ειδικευμένους καλλιτέχνες, και σε αυτά περιλαμβάνονται τα βιομηχανίες διασκέδασης, το σχεδιασμό, και την κινηματογράφηση. Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν επίσης να κάνει περισσότερα για αυτόνομη εργασία ως ζωγράφος, γλύπτης, μουσικός, ή χορογράφος.

Χρησιμοποιώντας την εκτεταμένη online βάση δεδομένων μας είναι γρήγορη και εύκολη για να βρείτε το τέλειο πρόγραμμα τεχνών.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή με το γραφείο απευθείας εισαγωγή του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα προβάδισμα.

 

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Καλλιτεχνικές Σπουδές

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD

Μοναδικό πρόγραμμα μας παρέχει απαράμιλλες δυνατότητες για hands-on εμπειρία εργασίας με τοπικούς καλλιτέχνες και οργανισμούς, ώστε να μπορείτε να ακονίσετε τις δεξιότητε ... [+]

Αποκτήστε το πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια καριέρα που συνδυάζει την αγάπη σας για τις τέχνες με ακλόνητα επιχειρηματικές δεξιότητες και τις κοινοτικές στρατηγικές οικοδόμησης. Μοναδικό πρόγραμμα μας παρέχει απαράμιλλες δυνατότητες για hands-on εμπειρία εργασίας με τοπικούς καλλιτέχνες και οργανισμούς, ώστε να μπορείτε να ακονίσετε τις δεξιότητες διαχείρισης σας, καθώς ολοκληρώσει το βαθμό σας. Είτε βλέπετε τον εαυτό σας πίσω από τα παρασκήνια στο θέατρο, μουσείο, πινακοθήκη, μη κερδοσκοπική, ή κάπου αλλού εντελώς, θα επωφεληθείτε από την ευέλικτη, δημιουργική νοοτροπία που έρχεται με την παρουσία μια τέχνη και το σχεδιασμό του σχολείου, σε συνδυασμό με την επιχειρηματική τεχνογνωσία σας πρέπει να αφήσει τον ανταγωνισμό στη σκόνη. ... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Santa Fe
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά