Δίπλωμα BBA στο Τσενγκντού, Σιτσουάν Κίνα

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Τσενγκντού, Σιτσουάν Κίνα 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα BBA, ή Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που απονέμεται σε εκείνους που επιτυχώς ολοκληρώνουν περίπου τρία με τέσσερα έτη παρακολούθησης μαθημάτων σε συγκεκριμένο κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις. Τα BBA ενισχύουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και τη δυνατότητα εσόδων.

Το υπουργείο Παιδείας τρέχει εκπαίδευσης στην Κίνα. Η κυβέρνηση παρέχει συχνά μερική χρηματοδότηση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις τεχνικές και δημόσια πανεπιστήμια. Η κινεζική κυβέρνηση έχει επίσης αναπτύξει ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών που επιτρέπει τους φοιτητές με τις επαγγελματικές δεξιότητες για να γαλουχήσει τα ταλέντα τους.

Ενώ στη νοτιοδυτική Κίνα, σκεφτείτε Chengdu ως μια τέλεια περιοχή για να στηρίξει υψηλότερων στόχων της εκπαίδευσης σας. Μερικά από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρίσκονται εδώ, και οι μαθητές έχουν υψηλές πιθανότητες να αριστεύσει σε αυτό το καλά οργανωμένο κέντρα. Εκπαίδευση στην περιοχή αυτή έχει φέρει σίγουρα αξιοσημείωτες αλλαγές.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στο Τσενγκντού, Σιτσουάν στην Κίνα 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor Sup'est - BBA

ICN Business School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 3 χρόνια September 2018 Κίνα Chengdu, Sichuan

Το ΔΔΑ Bachelor Degree SUP'EST είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν: βασικές αρχές των εταιρειών διαχείρισης (οικονομία, δίκαιο, πληροφορική, λογιστική, διοίκηση ...), κύριος πωλήσεων »εργαλεία, την επικοινωνία και το μάρκετινγκ, και μια ισχυρή γνώση σε γενικές γραμμές κουλτούρα. [+]

Γίνετε μέλος του προγράμματος Bachelor ICN SUP'EST, μελέτη σε Nancy-Metz (Γαλλία), ή στη Νυρεμβέργη (Γερμανία)!

Το ΔΔΑ Bachelor Degree SUP'EST είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν: βασικές αρχές των εταιρειών διαχείρισης (οικονομία, δίκαιο, πληροφορική, λογιστική, διοίκηση ...), κύριος πωλήσεων »εργαλεία, την επικοινωνία και το μάρκετινγκ, και μια ισχυρή γνώση σε γενικές γραμμές κουλτούρα.... [-]