Δίπλωμα BBA σε Tangerang Ινδονησία

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Tangerang Ινδονησία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα BBA, γνωστό επίσης και ως Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό επίτευγμα που επιδεικνύει επάρκεια στους τομείς των επιχειρήσεων και του εμπορίου. Τα περισσότερα προγράμματα BBA χρειάζονται περίπου τρία με τέσσερα έτη για να ολοκληρωθούν επιτυχώς.

Ινδονησία εξέδωσε εκπαιδευτικού συστήματος υψηλής ποιότητας, η οποία παρέχει την εκπαίδευση σε τρία βασικά επίπεδα με το υψηλότερο επίπεδο είναι το επίπεδο του πανεπιστημίου. Τον τελευταίο καιρό η χώρα αναβαθμιστεί πέντε κολέγια για την πλήρη τριτοβάθμια εκπαίδευση, με σκοπό να φιλοξενήσει ακόμα και διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ινδονησία. Τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ινδονησία διαπιστευμένο από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πρωτεύουσα του έθνους 's είναι η Τζακάρτα.

Ένα από τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της Ινδονησίας, Tangerang είναι ένα κομβικό σημείο της καλής ισλαμικής εκπαίδευσης στη χώρα αυτή. Όλοι όσοι προσβλέπουν στην απόκτηση καλής θρησκευτική εκπαίδευση πρέπει να πάει στο Tangerang.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές σε Tangerang στην Ινδονησία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πτυχίο της διεθνούς διοίκησης επιχειρήσεων

Swiss German University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια July 2018 Ινδονησία Tangerang

Το πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που φιλοδοξούν να είναι το μέλλον ηγέτες των επιχειρήσεων και των διαχειριστών με ισχυρές αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες για να λειτουργήσει αρμοδίως σε οποιοδήποτε περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυπολιτισμικής ένα. [+]

Σχετικά με το Πρόγραμμα Σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που φιλοδοξούν να είναι το μέλλον ηγέτες των επιχειρήσεων και των διαχειριστών με ισχυρές αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες για να λειτουργήσει αρμοδίως σε οποιοδήποτε περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης μιας πολυπολιτισμικής ένα.

Μετά τα τρία πρώτα εξάμηνα, η BA Πρόγραμμα Σπουδών προσφέρει δύο συγκεντρώσεις: Διεθνές Μάρκετινγκ και Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής. Κάθε μία από αυτές τις συγκεντρώσεις σας προμηθεύσει με τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για να βοηθήσει στην αποτελεσματική και επιτυχή διαχείριση. Οι φοιτητές έχουν επίσης εμπλουτιστεί με τη Διεθνή Πιστοποίηση, Πρόγραμμα Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, καθώς και ένα διεθνές υπολογιστή με βάση το πρόγραμμα που ένας επιτρέψει στους μαθητές να επιτύχουν στη συνεχώς μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι σαφώς ένα πλεονέκτημα για μια επιτυχημένη μελλοντική σταδιοδρομία. ... [-]