Δίπλωμα BBA στο Κιλκίς Ινδία

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Κιλκίς Ινδία 2018

Μεταπτυχιακό

Η απόκτηση ενός Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) περιλαμβάνει την εγγραφή σε μια μελέτη εμπορίου ή επιχειρήσεων, πλήρους παρακολούθησης. Τα περισσότερα πανεπιστήμια απαιτούν τέσσερα έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης για να πληρεί κάποιος τις προϋποθέσεις για ένα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ινδία, επίσημα η Δημοκρατία της Ινδίας, είναι μια χώρα στη Νότια Ασία. Είναι η έβδομη μεγαλύτερη χώρα από την περιοχή, η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα με πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, και η πολυπληθέστερη δημοκρατία στον κόσμο

Τζαρκάντ βρίσκεται στην ανατολική Ινδία και είναι μια κατάσταση που συνορεύουν που του Μπιχάρ προς το νότο. Το όνομά της μεταφράζεται ως «Γη των δασών» και η πρωτεύουσα είναι Rancha το οποίο είναι ένα βιομηχανικό κέντρο. Έχει πολλά ιδρύματα που προσφέρουν προγράμματα στους τομείς της μηχανικής και της διαχείρισης μαζί με τους άλλους.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στο Κιλκίς στην Ινδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA)

Wings Institute of Business Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια July 2018 Ινδία Jamshedpur

Γιατί WIBM: Μια μοναδική δομή εγγύηση τοποθέτησης, όπου το 100% της αμοιβής σας θα πρέπει να επιστραφεί αν δεν έχετε τοποθετηθεί από εμάς.Μάθετε SAP και να πιστοποιηθεί από [+]

Bachelor of Business Administration (BBA)

&nbsp

Γιατί WIBM:

• Μια μοναδική δομή εγγύηση τοποθέτησης, όπου το 100% της αμοιβής σας θα πρέπει να επιστραφεί αν δεν έχετε τοποθετηθεί από εμάς.

• Μάθετε SAP και να πιστοποιηθεί από τη Δανία.

• Να εκπαιδευτούν για την εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας μαζί με την πιστοποίηση ESOL στην αγγλική γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

• Επιλεγμένα φοιτητές θα πάρει διεθνή έκθεση με τη μορφή των 10 εργάσιμες ημέρες περιοδεία στη Σιγκαπούρη. ... [-]