Filter
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Ενεργειακές Επιστήμες

Μετά την παραλαβή ένα δίπλωμα γυμνασίου, πολλοί απόφοιτοι επιλέγουν να εργαστούν προς την κατεύθυνση ενός Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ή BBA, να διευρύνουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους, καθώς και μακροπρόθεσμες δυνατότητες κέρδους τους. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα διαρκέσει περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και θα συνεπάγεται στενό μελέτη από την πλευρά της διαχείρισης και του εμπορίου της ένα συγκεκριμένο κλάδο ή τομέα.

Ακριβώς ό, τι είναι ένα BBA στην Ενέργεια; Αυτό το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για τους μηχανικούς-minded φοιτητές που ενδιαφέρονται για ζητήματα της παγκόσμιας ενέργειας και βοηθά προετοιμάσει τους αποφοίτους για μια ποικιλία των ρόλων που σχετίζονται με την ενέργεια και την αειφορία. Οι κοινόχρηστοι χώροι της μελέτης σε αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν συχνά κοινής ωφέλειας, η αιολική ενέργεια, η υδροηλεκτρική ενέργεια, η ενέργεια αγοράς, και τις ξένες και εγχώριες πολιτικές και νομοθετικές ρυθμίσεις που σχετίζονται με την ενέργεια. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης την κατάρτιση και την καθοδήγηση που προορίζονται για να τους βοηθήσει να αναλύσει και να διαβιβάζουν πληροφορίες σχετικά με την ενεργειακή πολιτική και την οικονομία.

Οι απόφοιτοι του Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προγράμματα ενεργειακής έχουν σημαντικά περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη διάθεσή τους από εκείνους που δεν έχουν πτυχία ή τα άτομα με πτυχία μόνο συγγενούς. Επίσης, είναι συνήθως σε θέση να κάνουν πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι λιγότερο μορφωμένους συναδέλφους τους.

Επειδή το κόστος των διδάκτρων διαφέρουν σημαντικά από το ένα BBA στο πρόγραμμα Energy στο επόμενο, οι μαθητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο εισαγωγών από κάθε μαθητικό δυναμικό για την έγκαιρη ποσοστά εκπαίδευσης και των σχετικών πληροφοριών.

Όσοι εξασφαλίζουν με επιτυχία ένα πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στην ενέργεια είναι προετοιμασμένοι για μια σειρά από προσοδοφόρα θέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Πολλοί βρίσκουν εργασία σε κυβερνητικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, οι ρυθμιστικοί φορείς ή οργανισμούς εμπορίου ενέργειας και εταιρείες. Άλλοι σταδιοδρομήσουν ως ειδικούς δημοσίων σχέσεων, αναλυτές πολιτικής, οι ειδικοί της συμμόρφωσης ή λομπίστες. Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να επιστρέψουν στο σχολείο για να εργαστούν προς την κατεύθυνση μιας ακόμη υψηλότερη ακαδημαϊκή ονομασία.

Όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο για εκείνους που ενδιαφέρονται για την ενέργεια θα πρέπει να επανεξετάσει τη βάση δεδομένων μας συναφών μαθημάτων. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Ενεργειακές Επιστήμες

University of Nicosia

Αποκτήστε εμπειρία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και σε μία από τις παρακάτω συγκεντρώσεις: Διαχείριση πετρελαίου και φυσικού αερίου? Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία. Οικο ... [+]

BBAs σε Ενεργειακές Επιστήμες. Διάρκεια (έτη): 4Απονομή προσόντων: Bachelor of Business AdministrationΕπίπεδο Προσόντων: Πτυχίο (1ος κύκλος)Γλώσσα διδασκαλίας: ΑγγλικάΤρόπος Μελέτης: Πλήρης ή μερικής απασχόλησης. Ορισμένα μαθήματα προσφέρονται σε βάση e-learning.Ελάχιστες πιστωτικές μονάδες ECTS: 240Προφίλ του ΠρογράμματοςΑποκτήστε εμπειρία στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και σε μία από τις παρακάτω συγκεντρώσεις: Διαχείριση πετρελαίου και φυσικού αερίου? Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία. Οικονομικών και Οικονομικών; Διαχείριση των ανθρώπινων πόρων; Πληροφοριακά συστήματα και κοινωνικά μέσα. Διαχείριση; Επικοινωνίες μάρκετινγκ; Δημόσια διοίκηση; και την ακίνητη περιουσία.Να επιδείξει γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών και ικανότητα να αξιολογεί την ελκυστικότητα της βιομηχανίας, να εντοπίζει τους κινδύνους και τις ευκαιρίες για επιχειρηματική δραστηριότητα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλονΕπιλέξτε και εφαρμόστε τις κατάλληλες ποσοτικές ή ποιοτικές μεθοδολογίες για να αναλύσετε τα προβλήματα και να χρησιμοποιήσετε σύγχρονα τεχνολογικά και αναλυτικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη στήριξη της λήψης αποφάσεων σε οργανισμούς.Ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και οργανωτικών δεξιοτήτων για την επικοινωνία του οράματος, την εμπνευσιμότητα των εργαζομένων και την προώθηση της καινοτομίας και της αλλαγής.Προσδιορίστε και αξιολογήστε δεοντολογικά ζητήματα και επικοινωνήστε με δικαιολογημένα ψηφίσματα για πρακτικές καταστάσεις.Επιδείξτε την ικανότητα επικοινωνίας και αναπτύξτε τις δεξιότητες ομαδικής εργασίας.Να παρέχει στους φοιτητές γενικές γνώσεις σχετικά με τον τομέα της ενέργειας, της διαχείρισης πετρελαίου και φυσικού αερίου.Να προετοιμάσει μελλοντικά κατώτερα στελέχη και διευθυντές επιχειρήσεων για το αναδυόμενο πετρέλαιοΝα εξοπλίσει τους μαθητές με τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, τις ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητες και την κατανόηση των επιχειρηματικών και διαχειριστικών διαδικασιών που απαιτούνται για την ανάπτυξη καριέρας στο πετρέλαιοΠροοπτικές καριέρας... [-]
Κυπριακή Δημοκρατία Nicosia
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά