Filter
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε Διαφήμιση

Φιλόδοξοι οι μαθητές που έχουν συνταχθεί για τη συντριπτική κόσμο του εμπορίου μπορεί να αφοσιωθούν στην απόκτηση πτυχίου BBA, ή Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων βαθμού. Αυτό είναι συνήθως ένα τετραετές πρόγραμμα που καλύπτει τις βασικές αρχές της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, του δικαίου, της εμπορίας και της διαχείρισης. Ποσοτική σκεπτικό διδάσκεται μαζί με την επικοινωνία και διαχειριστικές ικανότητες, ώστε οι απόφοιτοι να κατανοήσουν όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού κόσμου.

Τι είναι ένα BBA στη διαφήμιση; Η εστίαση στη διαφήμιση προετοιμάζει ένα μαθητή να οικοδομήσει σχέσεις με τον πελάτη, να αναλύσει τις ανάγκες των πελατών και θέλει, και να αναπτύξει και να εκτελέσει μια στρατηγική μάρκετινγκ ειδικά για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία και το κοινό-στόχο της. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τη συμπεριφορά των καταναλωτών, η διαχείριση των πωλήσεων, σχεδιασμός διαφημιστικής καμπάνιας, και την εξυπηρέτηση των πελατών. Θα μάθουν να προσαρμόζονται και προσπάθησε πραγματικές αρχές της διαφήμισης σε νέες αγορές και καινοτόμες τεχνολογίες.

Οι απόφοιτοι με BBA στη διαφήμιση έχουν μια λεπτή διαμορφωμένη αντίληψη για το τι οι άνθρωποι θέλουν και πώς να καλύψουν τις ανάγκες τους. Μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία των σχέσεων και είναι αποτελεσματικά στην επικοινωνία. Αυτές οι δεξιότητες ανοίγουν την πόρτα σε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και υψηλότερους μισθούς, και να βοηθήσει τους αποφοίτους επίτευξη επαγγελματική όσο και την προσωπική ικανοποίηση.

Το κόστος της πτυχίο ποικίλλει και καθορίζεται από τον φορέα όπου κέρδισε. Οι μαθητές θα πρέπει να φροντίσει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τους στόχους τους και να συνεργαστούν με το ίδρυμα για να καταλάβετε τις δαπάνες που εμπλέκονται.

Καριέρα στη διαφήμιση είναι συναρπαστικό και ανταγωνιστικό. Ως διαχειριστής διαφήμιση που μπορεί να εμπλέκονται στην δημιουργία της πρόσωπο μιας εταιρείας, το προϊόν ή την υπηρεσία, χειροτεχνίας διαφημίσεις για την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το Διαδίκτυο.Θα μπορούσε να σχεδιάσει εκστρατείες προώθησης και απελευθερώνει το προϊόν και να συνεργάζονται με τις πωλήσεις και τα δημιουργικά τμήματα να καταλήξουμε με τα συνθήματα, εικόνες και jingles που καθιστούν ένα προϊόν αξέχαστη. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη διαφήμιση σε μία μόνο εταιρεία ή να είναι μέρος μιας ομάδας που παίρνει πολλούς πελάτες με διαφορετικές ανάγκες και τα προϊόντα.

Οι μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια BBA στη διαφήμιση έχουν πολλές επιλογές. Ηλεκτρονική μάθηση συνδυάζει την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης με την ευκολία της ολοκλήρωσης μαθημάτων ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε στον κόσμο. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

1 Τα αποτελέσματα σε Διαφήμιση

Northwood University

Το Μάρκετινγκ & Διαφήμιση σημαντικές στο Πανεπιστήμιο Northwood είναι για εκείνους που θέλουν να είναι δημιουργικά αμφισβητηθεί και έχουν την ευκαιρία να κάνουν συναρ ... [+]

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι θα κάνατε για ένα μπαρ Klondike; Ή αγόρασε ένα Sun Drop μόνο και μόνο επειδή "Drop αρέσει να είναι καυτό» ήταν μια τέτοια εκστρατεία διασκέδαση; Οι πιθανότητες είναι έχετε ακόμα τραγουδιέται McDonald 's, "Μπα, da, βα, βα, βα, είμαι Lovin' αυτό" ένα χρόνο ή δύο, όπως καλά.

Είτε σας ενδιαφέρει εγγράφως jingles, την οικοδόμηση στρατηγικών μάρκα και σχέδια μάρκετινγκ, ή να εξερευνήσετε τον κόσμο των ψηφιακών και των κοινωνικών μέσων, το μέλλον σας σε αυτή τη βιομηχανία καλεί. Ο Διαφήμιση & Μάρκετινγκ μεγάλες στο Πανεπιστήμιο Northwood είναι για εκείνους που θέλουν να αμφισβητηθεί δημιουργικά και να έχουν την ευκαιρία να κάνουν συναρπαστική, αξέχαστη τα πράγματα να συμβούν, ακόμα και πριν την αποφοίτηση.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Midland
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά