Δίπλωμα BBA στις Ηνωμένες Πολιτείες Nord-Pas de Calais Γαλλία

Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες Nord-Pas de Calais Γαλλία 2018

Μεταπτυχιακό

Ένα BBA, ή Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι μια ακαδημαϊκή ανάδειξη που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία περίπου τέσσερα έτη πλήρους παρακολούθησης μαθημάτων σε ένα πρόγραμμα σχετικό με τις επιχειρήσεις και το εμπόριο. Τα BBA είναι γνωστό οτι ενισχύουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Γαλλία, επίσημα η Γαλλική Δημοκρατία, είναι ένα ενιαίο ημι-προεδρική δημοκρατία βρίσκονται κυρίως στη Δυτική Ευρώπη, με διάφορες υπερπόντιες περιοχές και εδάφη.

Δείτε όλες τις Προπτυχιακές Σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες Nord-Pas de Calais στη Γαλλία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων: διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες

IESEG School of Management Lille - Paris
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2018 Γαλλία Lille

Οι σπουδαστές λαμβάνουν μια σταθερή κατανόηση του διεθνούς οικονομικού περιβάλλοντος? μια αρχική έκθεση στον επιχειρηματικό κόσμο? και ένα ισχυρό θεμέλιο στα γνωστικά αντικείμενα της διαχείρισης. [+]

τριετές πρόγραμμα Bachelor μας στο Λιλ, Γαλλία προσφέρει στους φοιτητές μια υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε μερικά από τα πιο αξιόλογο τομείς της αγοράς εργασίας, η προετοιμασία τους για να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό με μια τρέχοντας έναρξη.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διαχείριση και διεθνών επιχειρήσεων. Θα πρέπει να διδάσκονται για τη διαχείριση των έργων για τους διεθνείς οργανισμούς και να λειτουργούν σε πολύπλοκα επιχειρηματικά περιβάλλοντα σε μια ηθικά υπεύθυνο και βιώσιμο τρόπο. Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο στην προσωπική ανάπτυξη, όπου οι μαθητές οικοδομήσουμε διοικητικές ικανότητες και βασικές ικανότητες για να γίνετε επαγγελματίες που θα συμβάλει αποτελεσματικά στην απόδοση της πολυπολιτισμικές ομάδες.... [-]