Διπλώματα BBA στο Βιετνάμ

Συγκρίνετε τα 2 Κορυφαία Διπλώματα BBA στο Βιετνάμ 2018/2019

Μεταπτυχιακό

Ένα Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA) απονέμεται σε φοιτητές που ολοκληρώνουν ένα τετραετές πρόγραμμα πλήρους παρακολούθησης μαθημάτων σε ένα πανεπιστήμιο. Τα θέματα του τομέα ειδίκευσης που μελετώνται γι' αυτό το δίπλωμα είναι σχετικά με τον κόσμο του εμπορίου και των επιχειρήσεων.

Βιετνάμ επίσημα η Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ είναι η ανατολικότερη χώρα της Ινδοκίνας χερσόνησο στην Νοτιοανατολική Ασία. Το 2011 το Βιετνάμ είχε συνολικά 163 πανεπιστήμια (συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων κολέγια και ινστιτούτα).

Ξεκινήστε Σήμερα Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Βιετνάμ 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor στη διοίκηση επιχειρήσεων

Bach Khoa University (BKU)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2018 Βιετνάμ Ho Chi Minh City

Το Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο BKU παρέχει στους φοιτητές με βάση και την προηγμένη γνώση της διαχείρισης το οποίο καλύπτει διάφορες πτυχές συμπεριλαμβανομένων των Μάρκετινγκ, Σχεδιασμός, Λογιστικής, Οικονομικών, και Κατασκευαστικής. Μαλακό δεξιότητες όπως η ομαδική εργασία, επικοινωνία, τον εντοπισμό και την επίλυση των προβλημάτων μέσα από τα χέρια-για την εκπαίδευση είναι επίσης προσφέρονται στους μαθητές μας σε μια δημιουργική, επαγγελματική, δυναμική και ανταγωνιστική ... [+]

Το Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο BKU παρέχει στους φοιτητές με βάση και την προηγμένη γνώση της διαχείρισης το οποίο καλύπτει διάφορες πτυχές συμπεριλαμβανομένων των Μάρκετινγκ, Σχεδιασμός, Λογιστικής, Οικονομικών, και Κατασκευαστικής. Μαλακό δεξιότητες όπως η ομαδική εργασία, επικοινωνία, τον εντοπισμό και την επίλυση των προβλημάτων μέσα από τα χέρια-για την εκπαίδευση είναι επίσης προσφέρονται στους μαθητές μας σε μια δημιουργική, επαγγελματική, δυναμική και ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον. Οι απόφοιτοι θα έχουν μεγάλη προοπτική απασχόλησης τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο σε πολλούς συναφείς τομείς, όπως λογιστές, οικονομικό επόπτη, ειδικοί στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, σύμβουλος, κ.λπ.... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια January 2019 Βιετνάμ Hanoi

[+]

Οι απόφοιτοι με μεγάλες δυνατότητες έχουν επίσης την ξεχωριστή δυνατότητα πρόσληψης απευθείας από τις θυγατρικές εταιρίες του FPT που λειτουργούν σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Το ευρύ φάσμα του πτυχίου Bachelor in Business Administration σημαίνει ότι οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ [-]