Διπλώματα BBA στο Βιετνάμ

Συγκρίνετε τα 2 Κορυφαία Διπλώματα BBA στο Βιετνάμ 2019

Μεταπτυχιακό

Το BBA, το οποίο είναι ακρωνύμιο για το Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων, είναι ένα ακαδημαϊκό δίπλωμα που απονέμεται σε όσους έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία περίπου τρία με τέσσερα χρόνια εντατικής παρακολούθησης μαθημάτων σε κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις ή το εμπόριο.

Βιετνάμ επίσημα η Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Βιετνάμ είναι η ανατολικότερη χώρα της Ινδοκίνας χερσόνησο στην Νοτιοανατολική Ασία. Το 2011 το Βιετνάμ είχε συνολικά 163 πανεπιστήμια (συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων κολέγια και ινστιτούτα).

Ξεκινήστε Σήμερα Κορυφαία Πτυχιακά Προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Βιετνάμ 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια January 2019 Βιετνάμ Hanoi

[+]

Οι απόφοιτοι με μεγάλες δυνατότητες έχουν επίσης την ξεχωριστή δυνατότητα πρόσληψης απευθείας από τις θυγατρικές εταιρίες του FPT που λειτουργούν σε 19 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Το ευρύ φάσμα του πτυχίου Bachelor in Business Administration σημαίνει ότι οι απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ [-]

Bachelor στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ho Chi Minh City University of Technology
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 χρόνια September 2019 Βιετνάμ Ho Chi Minh City

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Bach Khoa University HCMUT- Bach Khoa University παρέχει στους φοιτητές τη βάση και τις προηγμένες γνώσεις διαχείρισης που καλύπτουν διάφορες πτυχές όπως το μάρκετινγκ, τον προγραμματισμό, τη λογιστική, τη χρηματοδότηση και τη μεταποίηση. Μαλακές δεξιότητες όπως η ομαδική εργασία, η επικοινωνία, η αναγνώριση [+]

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Bach Khoa University HCMUT- Bach Khoa University παρέχει στους φοιτητές τη βάση και τις προηγμένες γνώσεις διαχείρισης που καλύπτουν διάφορες πτυχές όπως το μάρκετινγκ, τον προγραμματισμό, τη λογιστική, τη χρηματοδότηση και τη μεταποίηση.

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο HCMUT-Bach Khoa παρέχει στους φοιτητές τις βασικές και προηγμένες γνώσεις διαχείρισης ευκαιριών σταδιοδρομίας... [-]