Read the Official Description

Διάρκεια προγράμματος

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να κερδίσουν πτυχίο Bachelor σε 3 ακαδημαϊκά έτη 9 μηνών, για συνολικά 9 τέταρτα των 20 μονάδων το καθένα, ή σε 4 ακαδημαϊκά έτη για συνολικά 12 τέταρτα των 15 πιστώσεων κάθε ένα, κατά την εξάπλωση του φόρτου εργασίας.

Πρόγραμμα διδασκαλίας

Τα μαθήματα διατίθενται σε διάφορες μορφές , συμπεριλαμβανομένων των ημερήσιων μαθημάτων μεταξύ 8.30 και 18.30, μαθήματα σεμιναρίων με επισκέπτες καθηγητές σε διαδοχικές μέρες, καθώς και διάφορα online μαθήματα διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, ή οποιοδήποτε συνδυασμό σε αναμιγμένη μορφή . Τα μαθήματα προγραμματίζονται συνήθως σε συνεδρίες διάρκειας 3 ωρών το καθένα. Συνδεθείτε με έναν σύμβουλο εισαγωγής ή ανατρέξτε στον προγραμματισμό μαθημάτων μόλις εγγραφεί για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαθεσιμότητα του μαθήματος σε συγκεκριμένες μορφές καθόλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι φοιτητές θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα και να έχουν αποκτήσει πτυχίο γυμνασίου (ή αντίστοιχο) που να επιτρέπει την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα προέλευσης. Ανατρέξτε στη διαδικασία αίτησης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα συνιστώμενα επίπεδα αγγλικής γλώσσας.

Οι σπουδαστές ηλικίας 17 ετών και άνω που έχουν συμπληρώσει λιγότερο από 12 έτη τυπικής εκπαίδευσης και οι οποίοι δεν κατέχουν δίπλωμα γυμνασίου που επιτρέπει την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα προέλευσης θα πρέπει να κερδίσουν έως και 60 επιπλέον μονάδες στο πρόγραμμα Pre-Bachelor . π.χ. οι σπουδαστές που επιθυμούν να κερδίσουν πτυχίο Bachelor και οι οποίοι καλούνται να ολοκληρώσουν το Πρόγραμμα Πρεσβείας θα χρειαστεί να κερδίσουν 60 180 μονάδες.

Προπτυχιακά Μαθήματα που σχετίζονται με το Μικρό στην Ευρωπαϊκή Διοίκηση

 • BUS2001 - Το ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον (5)
 • BUS2004 - Διεθνείς Επιχειρήσεις (5)
 • CUL2002 - Ευρωπαϊκές Καλλιέργειες (5)
 • ECO2002 - Ευρωπαϊκή Οικονομική Ανάπτυξη (5)
 • ECO2003 - Διεθνή Οικονομικά (5)
 • EUR2001 - Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα (5)
 • EUR2002 - Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση (5)
 • GLO2002 - Ευρωπαϊκές προοπτικές για την παγκοσμιοποίηση (5)
 • HIS2002 - Ευρωπαϊκή Ιστορία (5)
 • LAW2001 - Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (5)
 • MAN2202 - Προπτυχιακή Έρευνα στην Ευρωπαϊκή Διοίκηση (5)
 • OPE2003 - Παγκόσμια Προμήθεια και Logistics (5)
 • MAN3102 - Σύγχρονες περιπτώσεις ευρωπαϊκής διαχείρισης (5)
 • INT4706 - Προπτυχιακό Πρόγραμμα Capstone στην Ευρωπαϊκή Διοίκηση (5)

Σύστημα ταξινόμησης

Οι μαθητές αξιολογούνται με συνδυασμό συμμετοχής, συμμετοχής, ατομικών αναθέσεων, ομάδων και εξετάσεων. Οι αναθέσεις μπορούν να περιλαμβάνουν υλικό ανάγνωσης, έγγραφα εργασίας, αναφορές, παρουσιάσεις και άλλα. Ο συνδυασμός αυτών των αξιολογήσεων παρέχει στους φοιτητές ίσες ευκαιρίες να επιδείξουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους . Ο ελάχιστος βαθμός επιτυχίας είναι D (60%). Σε περίπτωση βαθμού FX, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν δεύτερη εξέταση για να αποκτήσουν το ελάχιστο ποσοστό επιτυχίας 60%.

Παγκόσμιο ταξίδι μελέτης

Κάθε ακαδημαϊκό έτος, φοιτητές από όλες τις πανεπιστημιουπόλεις της Ευρώπης, καθώς και φοιτητές από τους ακαδημαϊκούς συνεργάτες μας μπορούν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο ταξίδι μελέτης μας στο Τόκιο, Το εβδομαδιαίο ταξίδι είναι γεμάτο με πολιτιστικές εκδρομές, επισκέψεις σε επιχειρήσεις, κοινωνικές δραστηριότητες και σεμινάριο διαχείρισης της Ασίας.

Επιλογή πρακτικής άσκησης

Η επιλογή Internship ενθαρρύνει τους μαθητές να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους μέσω των προσφορών που έχουν λάβει το Τμήμα Καριέρας μας από περιφερειακές και διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς. Μέχρι την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης μπορούν να αποδοθούν έως και 30 επιλεγμένες πιστωτικές μονάδες.

Διαπίστευση

Το πρόγραμμα σπουδών μας Bachelor of Business Administration (BBA) πιστοποιείται προγραμματικά από το Αμερικανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρηματικά Σχολεία και Προγράμματα (ACBSP) και από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση (EUE) με έδρα την ΕΕ.

Ημερομηνίες έναρξης

Το ακαδημαϊκό μας ημερολόγιο βασίζεται σε ένα τέταρτο σύστημα (1 τρίμηνο = 10 εβδομάδες). Λόγω της ευέλικτης δομής και του σπονδυλωτού σχεδιασμού του προγράμματος , πολλαπλές ημερομηνίες έναρξης είναι διαθέσιμες στην αρχή κάθε τριμήνου, τον Οκτώβριο, τον Ιανουάριο, τον Απρίλιο, τον Ιούλιο, και κατ 'εξαίρεση και στον όρο Β της θερινής συνοικίας τον Αύγουστο. Όλες οι σχολές ακολουθούν το ίδιο ακαδημαϊκό ημερολόγιο.

Program taught in:
Αγγλικά

See 19 more programs offered by United International Business Schools »

Last updated June 17, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
36,000 EUR
Η τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία.
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο