Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

58293_IMG_4597.jpg

Το μάθημα

Αυτό το τετραετές πτυχίο Bachelor of Business Administration στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους φοιτητές που φιλοδοξούν για θέσεις διοίκησης σε φιλοξενία και οργανισμούς παροχής υπηρεσιών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Διακρίνεται από την έμφαση που δίνει στο συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική εφαρμογή των εννοιών και των διαχειριστικών δεξιοτήτων, με μια πρόσθετη εστίαση στη διεθνοποίηση.

Το επίκεντρο των ενοτήτων είναι η παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων τόσο στη διαχείριση υπηρεσιών όσο και στη διαχείριση της φιλοξενίας.

Το μέσο διδασκαλίας είναι η αγγλική.

Προγράμματα και δραστηριότητες

Κατά το πρώτο έτος, οι σπουδαστές εισάγονται στον τομέα της φιλοξενίας και των υπηρεσιών που υπογραμμίζουν τις διάφορες πτυχές των υπηρεσιών και του πελάτη στο πλαίσιο των υπηρεσιών.

Το δεύτερο και το τρίτο έτος καλύπτουν μια σειρά διοικητικών ενοτήτων που εστιάζουν στη διαχείριση των επιχειρήσεων, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων σε ένα περιβάλλον φιλοξενίας, τη στρατηγική διαχείριση, την κατανόηση της αλυσίδας αξίας φιλοξενίας και υπηρεσιών και το μάρκετινγκ στη φιλοξενία.

Το τέταρτο έτος παρέχει έντονη βιομηχανική εστίαση και εργασιακή εμπειρία με την απαίτηση να ακολουθήσει μια πρακτική άσκηση στη βιομηχανία και να πραγματοποιήσει ένα ερευνητικό έργο.

58292_2015_04_19_6023.jpg

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποStenden University Of Applied Sciences - Qatar »

Τελευταία ενημέρωση June 18, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Εαρινό εξάμηνο (Φεβρουάριος 2017 - Ιουλ. 2018) *: QAR 29.000 (* Οι αμοιβές του εξαμήνου ισχύουν για όλους τους φοιτητές που εγγράφονται στα παραπάνω προγράμματα για το πρώτο έτος σπουδών τους, δηλαδή για το Σεπτέμβριο).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη