BBA στη διεθνή διαχείριση φιλοξενία (Hons)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hons) στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας 

Η τριετής πτυχίο με Άριστα είναι το υψηλότερο επίπεδο των προπτυχιακών προσόντων κάθε φοιτητής μπορεί να αποκτήσει. Ένα πτυχίο Honours σας δίνει τη δυνατότητα να προ-πληρούν τις προϋποθέσεις για την έναρξη μιας σειράς μεταπτυχιακών Masters βαθμούς πάρα πολύ.

Οι απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα αναμένεται να αναρριχηθεί γρήγορα μέσα από τη δομή της διοίκησης του ξενοδοχείου ή άλλες εταιρείες που σχετίζονται με τη φιλοξενία να είναι ο κορυφαίος ανώτερος επαγγελματίες του μέλλοντος.


- Πτυχίο First Honours στην περιοχή που μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις τρία χρόνια

- Διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα

- Πτυχιούχος σε διευθυντικές θέσεις στη βιομηχανία της φιλοξενίας

- Πρόοδος στην Masters βαθμό σε κάθε πειθαρχία των επιχειρήσεων

- Μάθετε έως έξι γλώσσες

- Δυνατότητα ένα εξάμηνο είτε ΕΗΕ ή Πανεπιστήμιο Cornell

Πρακτική σας

Όντας αναπόσπαστο μέρος της Jumeirah, την ομάδα πολυτελές ξενοδοχείο πίσω από παγκοσμίου φήμης ιδιότητες, όπως το Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel, Madinat Jumeirah και πολλές άλλες ιδιότητες σε όλο τον κόσμο, σας προσφέρει σίγουρα μια ασυναγώνιστη ευκαιρία για την πρακτική σας. Επιπλέον, ισχυρές διασυνδέσεις της Ακαδημίας με τη βιομηχανία της φιλοξενίας ανοίγει επίσης νέες ευκαιρίες σε άλλες αξιόπιστες πέντε αστέρων αλυσίδες ξενοδοχείων στο Ντουμπάι και σε διεθνές επίπεδο.

Η περίοδος πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές διαρκεί για περίπου 6 μήνες από την αρχή του έτους 2 του προγράμματος σπουδών και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή οποιαδήποτε αξιόπιστη εγκατάσταση φιλοξενίας οπουδήποτε στον κόσμο. Η Ακαδημία θα σας βοηθήσει να πάρετε μια θέση εργασίας και να διευκολύνει την πρακτική εκ μέρους σας και παρόλο που μπορεί να υποδεικνύει μια προτίμηση του ξενοδοχείου, η τοποθέτηση δεν είναι εγγυημένη, καθώς εξαρτάται από τις ατομικές ξενοδοχεία. Η Ακαδημία είχε ασκούμενοι στο Ντουμπάι, στην περιοχή του Κόλπου, πολλές χώρες στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, την Καραϊβική, τις Μαλδίβες και την Ασία για να αναφέρουμε μόνο μερικά σημεία.

Η βιομηχανία φιλοξενίας και τουρισμού υπήρξε πάντα ένθερμος υποστηρικτής της Ακαδημίας. Τα παρακάτω είναι προτιμώμενη εταίρους του κλάδου μας, οι οποίοι έχουν προσφέρει στους φοιτητές μας με τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης. Πολλές από αυτές τις εταιρείες έχουν στη συνέχεια προσέλαβε αποφοίτους μας πάρα πολύ:

- Ομάδα Jumeirah
- Emirates Airlines
- InterContinental Hotels Group
- Hyatt Διεθνές
- Kempinski
- Starwood Hotels
- Hilton Worldwide
- Mariott Διεθνές
- Ritz Carlton
- Fairmont Raffles
- Ομάδα Accor
- Shangri-La
- Armani Ξενοδοχεία
- Η Parker Company

Συνεργάτης της επιστήμης στον τομέα των διεθνών Φιλοξενίας

Ο Αναπληρωτής of Science πτυχίο είναι ένα και ενάμιση χρόνο το πρόγραμμα αποτελείται από τα πέντε πρώτα τρίμηνα του πτυχίο. Αυτό το πρόγραμμα σας παρέχει ένα θεμέλιο των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια εποπτική θέση στον κλάδο της φιλοξενίας. Θα λάβετε μια εμπεριστατωμένη εισαγωγή στην παραγωγή τροφίμων, επιχειρήσεις εστιατόριο, front office και τις πράξεις δωμάτια διαίρεση, καθώς και τα βασικά και εισαγωγικές επιχειρήσεις και τη διαχείριση θεμάτων.

Οι απόφοιτοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόγραμμα ως μια γρήγορη διαδρομή σε μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία της φιλοξενίας ή μπορούν να επιλέξουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών στο The Academy. Η πρακτική άσκηση μπορεί να αναβληθεί μέχρι να αφήσει την Ακαδημία και με τη χρήση τους εταίρους της η Ακαδημία, μπορείτε να πάρετε αρχικά ένα οικοτροφείο που εφαλτήρια σε μια πραγματική δουλειά στο τέλος.

Η διαδικασία προϋποθέσεις εισόδου και αίτηση για την Associate of Science πτυχίο είναι το ίδιο με το Bachelor of πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Hons.).

Ελάχιστες απαιτήσεις

- ΗΑΕ Βαθμός 12 δίπλωμα γυμνασίου ή ισοδύναμο [Ελάχιστο 5 GCSEs (O-επίπεδο) και 3 'Α'-επίπεδα με μέσο όρο βαθμολογίας 75% ή παραπάνω. Κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με άλλα συστήματα εκπαίδευσης και ταξινόμησης.

- Ένα έγγραφο που βασίζεται βαθμολογία του TOEFL 550 ή IELTS συνολική ζώνη των 6.0.See λεπτομέρειες εδώ.

- Επιτυχής συνέντευξη είσοδο


Σημείωση: Το τεστ TOEFL / IELTS είναι μια Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας απαίτηση Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές, ακόμη και αν τα αγγλικά είναι η πρώτη τους γλώσσα. Μπορείτε να καθίσετε για ένα τεστ TOEFL στο The Academy.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

The Emirates Academy of Hospitality Management specializes in providing business management degrees with a hospitality focus and aims to become the world's leading hospitality management school.

The Emirates Academy of Hospitality Management specializes in providing business management degrees with a hospitality focus and aims to become the world's leading hospitality management school. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη