Τι είναι η διαχείριση των μεταφορών και Logistics;

Διαχείριση μεταφορών επιβλέπει την ανάπτυξη και τη συντήρηση των συστημάτων μεταφοράς. Η ναυτιλία είναι μια σημαντική και συναρπαστική νέα σημαντική. Η σημαντική αυτή χρησιμεύει στη διάδοση του ναυτιλιακή επιχείρηση μεταξύ της νέας γενιάς. Επίσης βοηθά στη γεφύρωση του χάσματος στις ανάγκες της βιομηχανίας.

Γιατί είναι αυτό σημαντικό;

Ναυτιλία έχει γίνει βασικός οικονομικός τομέας και ο πιο σημαντικός παράγοντας στο διεθνές εμπόριο. Στο Λίβανο και στο εξωτερικό, έχει γίνει δύσκολο να βρούμε ειδικευμένους εργαζόμενους στον τομέα των μεταφορών.

ευκαιρίες εργασίας είναι πολλές, ενώ οι ανάγκες της βιομηχανίας αυξάνεται. Μεταφορών είναι σημαντική, διότι επιτρέπει το εμπόριο μεταξύ των ανθρώπων, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί πολιτισμό.

Ποια είναι τα οφέλη από την εγγραφή σε αυτή τη μεγάλη σε AUT;

AUT έχει συνεργαστεί με την 3η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία στον κόσμο, (CMA CGM) και με το πιο διάσημο πανεπιστήμιο στον τομέα της θαλάσσιας οικονομίας, (Πανεπιστήμιο Εράσμους) στην Ολλανδία, προκειμένου να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια υψηλής ποιότητας up-to- ημερομηνία του προγράμματος και για την πρακτική άσκηση πλήρους ευκαιρίες χρόνο. Επιπλέον, η συνεργασία με την κορυφαία αραβικό πανεπιστήμιο στον τομέα των μεταφορών, η (Αραβικά Ακαδημία Επιστημών Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών) (Αλεξάνδρεια, Αίγυπτος) επιτρέπει για τις ομάδες των μαθητών να περάσουν σύντομη κατοικίες στην Αλεξάνδρεια για σύντομα εντατικά μαθήματα και να κάνουν χρήση των state-of-the-art εργαστήρια και τον εξοπλισμό τους.

Οι μαθητές επωφελούνται επίσης σε κορυφαία διεθνή εμπειρογνώμονες στον τομέα που έρχονται για εντατικές περιόδους διδασκαλίας στο ΑΠΘ. Ανάμεσά τους είναι ο Δρ Ηρακλής Χαραλαμπίδης, Δρ Michele Acciaro και πολλά άλλα. Εκδρομές στα λιμάνια, τα αεροδρόμια και τους οργανισμούς της ναυτιλίας στο Λίβανο είναι επίσης μέρος του προγράμματος σπουδών και να προετοιμάσει τους μαθητές για την επιτυχία στην επαγγελματική τους ζωή.

Τι είδους μαθήματα μπορώ να πάρω σε αυτό το προπτυχιακό πρόγραμμα;

  • Οικονομικά των μεταφορών
  • Λιμάνια Διοίκησης και Οικονομίας
  • διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
  • Θαλάσσια Τεχνολογία
  • Ναυτιλιακά Οικονομικά
  • ναυτικό δίκαιο

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επαγγελματικές πιστοποιήσεις;

Ναί. Οι μαθητές κερδίζουν έως και τρεις διεθνείς πιστοποιήσεις κατά μήκος του τρόπου που τα καθιστούν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Πού μπορώ να χρησιμοποιηθούν μία φορά την αποφοίτηση;

Οι μαθητές μας από κάθε κατηγορία βαθμολόγησης θα έχουν την ευκαιρία να προσληφθούν από την CMA CGM και Καθαρό Logistics, Sky Net, TNT courier.

Την πρόσληψη πτυχιούχων μπορεί επίσης να γίνει με άλλες ναυτιλιακές εταιρίες (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, οδικές, αγωγών του καλωδίου, και το διάστημα), καθώς και από σχετική εισαγωγή / εξαγωγή και τη μεταφορά επιχειρήσεων. Ασφάλιση, τη συσκευασία αποθήκευσης

Τι είναι η διαχείριση των μεταφορών;

Τα συστήματα διαχείρισης των μεταφορών που απαιτούνται για να πάρει ένα προϊόν από την πηγή μέχρι τον τόπο παράδοσης και τον τελικό χρήστη.

Logistics απαιτεί ένα σημαντικό ποσό του λεπτομέρεια για να οργανώσει, να προετοιμάσει την απελευθέρωση, την παρακολούθηση, την επίλυση και να παραδώσει ένα προϊόν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποAmerican University Of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη