BBA στη Διοίκηση και στην Ηγεσία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

BBA στη Διοίκηση και στην Ηγεσία

Η διαχείριση απαιτεί την οικοδόμηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου οι άνθρωποι μπορούν να ευδοκιμήσουν και η ηγεσία σε οργανισμούς βασίζεται σε αυτή τη σχεσιακή προοπτική για την προώθηση συνεργατικών προσπαθειών για την επίτευξη οργανωτικών στόχων. Οι μαθητές θα μάθουν και θα αναπτύξουν την ικανότητα στις ανθρώπινες πτυχές των οργανώσεων και τις ειδικές δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν αποτελεσματικά με άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της σχέσης διαχείρισης-εργαζομένων. Το γενικό πλαίσιο αυτού του προγράμματος είναι η « υπεύθυνη διαχείριση». οι μαθητές θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν έννοιες δεοντολογίας, επιχειρησιακών στόχων βιωσιμότητας / τριπλής βάσης και διαχείρισης των ενδιαφερομένων μερών τόσο στην κατασκευή της διοίκησης γενικά όσο και στην αναδυόμενη ταυτότητά τους ως υπεύθυνων διαχειριστών.

Βασικά μαθήματα στο πρόγραμμα περιλαμβάνουν οργανωτική συμπεριφορά, επιχειρηματική δεοντολογία, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, οργανωτική θεωρία, ηγεσία και επιχειρηματική στρατηγική, με ένα ολοκληρωμένο εύρος επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της βιωσιμότητας, του φύλου στη διαχείριση, των σχέσεων των εργαζομένων, της διαχείρισης του έργου, περισσότερο. Οι σπουδαστές έχουν την ευελιξία να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντά τους. Η βιωματική μάθηση συμβαίνει σε όλο το πρόγραμμα.

Οι δημοφιλείς μεταπτυχιακές Pathways περιλαμβάνουν τον ορισμό CPHR (Chartered Professional in Human Resources), τον νόμο ή οποιοδήποτε αριθμό προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των πτυχίων των μεταπτυχιακών σπουδών που βασίζονται στην έρευνα. Οι απόφοιτοι ακολουθούν εκτεταμένες πορείες καριέρας στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, στη διαχείριση συμβουλών, τη διαχείριση έργων, τις εργασιακές σχέσεις, την ανάλυση επιχειρήσεων, τη γενική διοίκηση και πέραν αυτών, σε δημόσιους, κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Το πρόγραμμα BBA είναι διαπιστευμένο σε εθνικό επίπεδο από το Καναδικό Ινστιτούτο Διοίκησης.

Πάρτε το μερίδιό σας των $ 4.000.000 σε υποτροφίες BBA και υποτροφίες

Λίγα σχολεία επιχειρήσεων προσφέρουν αυτό το υψηλό κατά κεφαλήν ποσό των υποτροφιών για τους φοιτητές τους. Αυτό συμβαίνει επειδή ως ένα από τα πιο αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Καναδά, ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσελκύουμε εκείνους τους φοιτητές από όλη τη χώρα που είναι καλά στρογγυλεμένοι, επιδεικνύοντας ηγετικές ιδιότητες τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποτροφίας είναι η 1η Μαρτίου και για να υποβάλετε αίτηση στο διαδίκτυο, το μόνο που χρειάζεστε είναι να ολοκληρώσετε την ακαδημαϊκή σας αίτηση στο StFX και να υποβάλετε την μεταγραφή του πρώτου εξαμήνου βαθμού 12.

Γιατί μελέτη Business Administration στο StFX;

Με πάνω από το 90% των μαθημάτων σας που διδάσκονται από πλήρεις φοιτητές σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και με φοιτητές από 20 διαφορετικές χώρες, η ποιότητα της εκπαιδευτικής σας εμπειρίας είναι δευτερεύουσα. Η σχολή της Σχολής Schwartz απασχολεί μια ποικιλία εφαρμοσμένων προσεγγίσεων διδασκαλίας - προσομοιώσεις, επιτόπια ταξίδια, ταξικές συζητήσεις, αναλύσεις περιπτώσεων, διαλέξεις, ευκαιρίες μαθησιακών υπηρεσιών και προσκεκλημένοι ομιλητές ενσωματώνονται όλες στις τάξεις σας δίνοντας ένα πλούσιο μαθησιακό περιβάλλον . Επίσης, σας ενθαρρύνουμε να ελέγξουμε τις επιλογές Συνεταιριστικής Εκπαίδευσης για να σας προσφέρουμε ακόμα πιο πραγματική εμπειρία πριν αποφοιτήσετε!

Ευέλικτες επιλογές βαθμού

Μέσα σε κάθε ροή βαθμού BBA, οι μαθητές έχουν μια επιλογή συνεργατικής εκπαίδευσης που περιλαμβάνει μια τοποθέτηση εργασίας για να συνδυάσει την μάθηση στην τάξη με ανεκτίμητη εργασιακή εμπειρία . Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε 12 μήνες εμπειρίας στο χώρο εργασίας πριν λάβετε την BBA σας - εμπειρία πραγματικού κόσμου δίνοντάς σας ένα πλεονέκτημα για ό, τι έρχεται μετά την αποφοίτηση. Οι σπουδαστές BBA ενθαρρύνονται επίσης να ελέγξουν τις διεθνείς ευκαιρίες ανταλλαγής τους - μάθηση που σας μεταφέρει κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο!

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders.

StFX's Gerald Schwartz School of Business produces some of the world’s most influential business and industry leaders. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη