BBA στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων

NHTV Breda University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BBA στη Διεθνή Διοίκηση Ξενοδοχείων

NHTV Breda University of Applied Sciences

Μπορείτε να μετατρέψετε μια διαμονή σε μια αξέχαστη εμπειρία; Μπορείτε να υπερβείτε τις προσδοκίες του πελάτη σας; Και συνδυάζετε την άριστη εξυπηρέτηση, τη βιωσιμότητα και τη μεγιστοποίηση του κέρδους; Ο τομέας της φιλοξενίας αφορά στην πρόβλεψη των προσδοκιών και των επιθυμιών του επισκέπτη. Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για εσάς!

Στο NHTV Breda μπορείτε να εγγραφείτε για το πρόγραμμα διδασκαλίας αγγλικής γλώσσας International Hotel Management . Σε 3 ή 4 χρόνια, θα γίνετε επαγγελματίας στον κλάδο της φιλοξενίας. Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε το επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες ιδέες σας.

Πρόγραμμα σπουδών

Η τακτική παρακολούθηση αυτού του προγράμματος διαρκεί 4 χρόνια. Ωστόσο, ανάλογα με το προηγούμενο επίπεδο εκπαίδευσης, διατίθενται αρκετά γρήγορα κομμάτια.

Κάθε ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από 2 εξάμηνα. Κάθε εξάμηνο προσφέρει ένα συνδυασμό γλωσσικών μαθημάτων και μαθημάτων όπως Οικονομικά, Λογιστικά, Οικονομικά, Μάρκετινγκ, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Εμπορικό Δίκαιο

Δίπλα σε αυτό

Δίπλα στο κανονικό πρόγραμμα, μπορείτε να μάθετε ποια είναι η διαχείριση του ξενοδοχείου σε όλη την εταιρεία κατάρτισης στο σπίτι Sibelicious. Εκτός αυτού, θα συμμετάσχετε επίσης στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοίκησης με δραστηριότητες που εξελίσσονται γύρω από την ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Εφόσον το Διεθνές Πρόγραμμα Διαχείρισης Ξενοδοχείων σας προετοιμάζει για μια διεθνή καριέρα, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε διεθνή εμπειρία, όπως διδακτικές σπουδές και τοποθετήσεις στο εξωτερικό. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα ανταλλαγών.

Η σταδιοδρομία σας στον τομέα της φιλοξενίας

Ως διαχειριστής στη φιλοξενία, εποπτεύετε τις λειτουργίες ενός οργανισμού που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες το χρόνο. Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε όλο τον κόσμο, σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας φιλοξενίας, για παράδειγμα, ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, εταιρείες κρουαζιέρας, εταιρείες catering ή χώρους συνεδρίων.

Γιατί να μελετήσετε το Hotel Management στο NHTV Breda;

 • Εξατομικευμένη καθοδήγηση
 • Βιώνοντας όλες τις διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης μέσα από τη σχολική εταιρεία κατάρτισης Sibelicious
 • Εκμάθηση προσανατολισμένη στην πρακτική μέσω στενής συνεργασίας με τη βιομηχανία
 • Το 85% των αποφοίτων μας είναι (πολύ) ικανοποιημένοι με αυτό το πρόγραμμα. Το 85% θα το συνιστούσε σε οικογένεια και φίλους (πηγή: οθόνη HBO)
 • Διεθνής τάξη, περίπου 15% διεθνείς φοιτητές
 • Παίρνετε το καλύτερο από τον εαυτό σας με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διαχείρισης
 • Οι ταλαντούχοι μαθητές μπορούν να επιλεγούν για να λάβουν μέρος στην κατηγορία Hilton
 • Χώρος δημιουργικότητας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας
 • 3 διεθνή ταξίδια μελετών

Σειρά κατάταξης

Κάθε χρόνο, το Elsevier Weekly δημοσιεύει ένα συμπλήρωμα με κατάταξη των προγραμμάτων σπουδών που διδάσκονται στα πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών με βάση τις αξιολογήσεις των φοιτητών. Μελετώντας πόσα προγράμματα σπουδών καταγράφουν πάνω από τις μέσες βαθμολογίες, προσδιορίζονται τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια των εφαρμοσμένων επιστημών.

Σε αυτή τη διαδικασία, γίνεται διάκριση μεταξύ μεγάλων, μεσαίων και εξειδικευμένων πανεπιστημίων εφαρμοσμένων επιστημών, για λόγους δίκαιης σύγκρισης. Σύμφωνα με τον Elsevier, η NHTV είναι τα καλύτερα εξειδικευμένα πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών. Το International Hotel Management κατέληξε με βαθμολογία 6,7 στα 10.

Απαιτήσεις εισδοχής για διεθνείς φοιτητές

Ένα ισοδύναμο των ολλανδικών διπλωμάτων ανώτερης γενικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (havo) ή προ-πανεπιστημιακού επιπέδου (vwo) γενικά απαιτείται να εγγραφεί σε πρόγραμμα σπουδών στο NHTV Breda University of Applied Sciences .

Παρακαλείσθε να βρείτε το επίπεδο εκπαίδευσης σας στον κατάλογο των μη Ολλανδών διπλωμάτων σε σύγκριση με το ολλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Μετά την παραλαβή της αίτησής σας, η NHTV θα σας ενημερώσει εάν πληροίτε τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις. Αν υπάρχει αμφιβολία, η NHTV θα έχει το δίπλωμά σας για αξιολόγηση από την Nuffic (Ολλανδική Οργάνωση Διεθνούς Συνεργασίας στην Ανώτατη Εκπαίδευση) για συμβουλές.

Τεστ αγγλικών σαν ξένη γλώσσα

Ως διεθνής υποψήφιος, θα πρέπει επίσης να αποδείξετε τα ικανοποιητικά αποτελέσματα μιας από τις παρακάτω εξετάσεις:

 • CAE (Cambridge Advanced Certificate) ή CPE (Πιστοποιητικό Αντίστασης στα Αγγλικά)
 • Δοκιμή IELTS (ελάχιστο συνολικό σκορ ζώνης 6,0 και ελάχιστο υποκείμενο 6,0 για ομιλία)
 • Δοκιμή TOEFL (ελάχιστο σκορ 80 με βάση το διαδίκτυο και ελάχιστο υποκείμενο 20 για ομιλία)

Εξαιρέσεις από τη λήψη του αγγλικού τεστ

Δεν χρειάζεται να υποβάλετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας εάν:

 • είστε ένας ολλανδός havo ή vwo απόφοιτος
 • η γλώσσα διδασκαλίας του δευτεροβάθμιου σχολείου ή του πανεπιστημίου στην οποία παρακολουθήσατε ή παρακολουθείτε είναι η αγγλική σε μια μητρική αγγλόφωνη χώρα (δηλ. μία από τις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Καναδάς (αποκλεισμός του Κεμπέκ), Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο ή Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής)
 • έχετε αποκτήσει ένα δίπλωμα που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των διπλωμάτων που συνέταξε η Nuffic και ένα από τα θέματα εξέτασης ήταν αγγλικά.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 1, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Σπουδαστές της ΕΕ. 9,693 ευρώ για φοιτητές εκτός ΕΕ.
Locations
Κάτω Χώρες - Breda, North Brabant
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κάτω Χώρες - Breda, North Brabant
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών