BBA στη Διεθνή Διευκόλυνση Διευκόλυνσης

NHTV Breda University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BBA στη Διεθνή Διευκόλυνση Διευκόλυνσης

NHTV Breda University of Applied Sciences

Το τμήμα διευκόλυνσης είναι η κινητήρια δύναμη ενός οργανισμού. Η καλά οργανωμένη διαχείριση εγκαταστάσεων μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσθέσει αξία στην εταιρεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα ο διευθυντής facility είναι επιχειρηματικός εταίρος σε στρατηγικό επίπεδο.

Στο NHTV Breda μπορείτε να εγγραφείτε για το πρόγραμμα NHTV που διδάσκεται στο Αγγλικό International Facility Management. Σε 3 ή 4 χρόνια, θα γίνετε επαγγελματίας στον κλάδο των διεθνών εγκαταστάσεων. Μετά την αποφοίτησή σας, είστε παίκτης ομάδας που εξασφαλίζει ότι οι πελάτες και οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα και η ομάδα σας αισθάνεται ευπρόσδεκτη και παραγωγική.

Πρόγραμμα σπουδών

Η τακτική παρακολούθηση αυτού του προγράμματος διαρκεί 4 χρόνια. Ωστόσο, ανάλογα με το προηγούμενο επίπεδο εκπαίδευσης, διατίθενται αρκετά γρήγορα κομμάτια.

Κάθε ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από 2 εξάμηνα. Κάθε εξάμηνο προσφέρει ένα συνδυασμό γλωσσικών μαθημάτων και μαθημάτων όπως Οικονομικά, Λογιστικά, Οικονομικά, Μάρκετινγκ, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Εμπορικό Δίκαιο

Δίπλα σε αυτό

Δίπλα στο κανονικό πρόγραμμα, μπορείτε να μάθετε ποια είναι η διαχείριση των εγκαταστάσεων στο εσωτερικό της εταιρίας κατάρτισης Sibelicious. Εκτός αυτού, θα συμμετάσχετε επίσης στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοίκησης με δραστηριότητες που εξελίσσονται γύρω από την ανάπτυξη προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα International Facility Management σας προετοιμάζει για μια διεθνή σταδιοδρομία, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε διεθνή εμπειρία όπως τα ταξίδια σπουδών και την τοποθέτηση στο εξωτερικό. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα ανταλλαγών.

Η σταδιοδρομία σας στη βιομηχανία εγκαταστάσεων

Ο σημερινός διευθυντής εγκατάστασης μετασχηματίζεται όλο και περισσότερο σε στρατηγικό σύμβουλο εταιρικής διαχείρισης. Παρακολουθεί την καρδιά ενός οργανισμού. Οι αποφοίτητές μας εργάζονται σε όλο το φάσμα της βιομηχανίας διαχείρισης εγκαταστάσεων, για παράδειγμα:

 • πολυεθνικές
 • αεροδρόμια
 • νοσοκομεία
 • οργανισμούς σχεδιασμού εκδηλώσεων
 • επιχειρήσεις εστίασης, καθαρισμού και ασφάλειας
 • ιδιοκτήτες ακινήτων

Μετά την αποφοίτησή σας στο Breda, εσείς ως Διευθυντής Διευκόλυνσης είστε ένας παίκτης ομάδας που εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες αισθάνονται άνετα και το προσωπικό μπορεί να αποδώσει καλά στην εργασία τους.

Γιατί να μελετήσετε τη διαχείριση εγκαταστάσεων στο NHTV Breda

 • Εξατομικευμένη καθοδήγηση
 • Βιώνοντας όλες τις διαφορετικές πτυχές της επιχείρησης μέσα από τη σχολική εταιρεία κατάρτισης Sibelicious
 • Εκμάθηση προσανατολισμένη στην πρακτική μέσω στενής συνεργασίας με τη βιομηχανία
 • Το 85% των αποφοίτων μας είναι (πολύ) ικανοποιημένοι με αυτό το πρόγραμμα. Το 83% το συνιστούσε σε οικογένεια και φίλους (πηγή: οθόνη HBO)
 • Διεθνής τάξη, περίπου 15% διεθνείς φοιτητές
 • Παίρνετε το καλύτερο από τον εαυτό σας με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διαχείρισης
 • Χώρος δημιουργικότητας, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας
 • 3 διεθνή ταξίδια μελετών

Σειρά κατάταξης

Κάθε χρόνο, το Elsevier Weekly δημοσιεύει ένα συμπλήρωμα με κατάταξη των προγραμμάτων σπουδών που διδάσκονται στα πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών με βάση τις αξιολογήσεις των φοιτητών. Μελετώντας πόσα προγράμματα σπουδών καταγράφουν πάνω από τις μέσες βαθμολογίες, προσδιορίζονται τα αποτελέσματα για τα πανεπιστήμια των εφαρμοσμένων επιστημών.

Σε αυτή τη διαδικασία, γίνεται διάκριση μεταξύ μεγάλων, μεσαίων και εξειδικευμένων πανεπιστημίων εφαρμοσμένων επιστημών, για λόγους δίκαιης σύγκρισης. Σύμφωνα με τον Elsevier, η NHTV είναι τα καλύτερα εξειδικευμένα πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών. Η International Facility Management κατέληξε πάλι στην κατηγορία της.

Το Keuzegids 2018 κατέταξε το 1ο Διεθνές Πρόγραμμα Διαχείρισης Facility στην κατηγορία του (με βαθμολογία 6,8 στα 10).

Απαιτήσεις εισδοχής για διεθνείς φοιτητές

Ένα ισοδύναμο των ολλανδικών διπλωμάτων ανώτερης γενικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (havo) ή προ-πανεπιστημιακού επιπέδου (vwo) γενικά απαιτείται να εγγραφεί σε πρόγραμμα σπουδών στο NHTV Breda University of Applied Sciences .

Μετά την παραλαβή της αίτησής σας, η NHTV θα σας ενημερώσει εάν πληροίτε τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις. Αν υπάρχει αμφιβολία, η NHTV θα έχει το δίπλωμά σας για αξιολόγηση από την Nuffic (Ολλανδική Οργάνωση Διεθνούς Συνεργασίας στην Ανώτατη Εκπαίδευση) για συμβουλές.

Τεστ αγγλικών σαν ξένη γλώσσα

Ως διεθνής υποψήφιος, θα πρέπει επίσης να αποδείξετε τα ικανοποιητικά αποτελέσματα μιας από τις παρακάτω εξετάσεις:

 • CAE (Cambridge Advanced Certificate) ή CPE (Πιστοποιητικό Αντίστασης στα Αγγλικά)
 • Δοκιμή IELTS (ελάχιστο συνολικό σκορ ζώνης 6,0 και ελάχιστο υποκείμενο 6,0 για ομιλία)
 • Δοκιμή TOEFL (ελάχιστο σκορ 80 με βάση το διαδίκτυο και ελάχιστο υποκείμενο 20 για ομιλία)

Εξαιρέσεις από τη λήψη του αγγλικού τεστ

Δεν χρειάζεται να υποβάλετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας εάν:

 • είστε ένας ολλανδός havo ή vwo απόφοιτος
 • η γλώσσα διδασκαλίας του δευτεροβάθμιου σχολείου ή του πανεπιστημίου στην οποία παρακολουθήσατε ή παρακολουθείτε είναι η αγγλική σε μια μητρική αγγλόφωνη χώρα (δηλ. μία από τις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Καναδάς (αποκλεισμός του Κεμπέκ), Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο ή Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής)
 • έχετε αποκτήσει ένα δίπλωμα που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των διπλωμάτων που συνέταξε η Nuffic και ένα από τα θέματα εξέτασης ήταν αγγλικά.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 1, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Σπουδαστές της ΕΕ. 9,693 ευρώ για φοιτητές εκτός ΕΕ.
Locations
Κάτω Χώρες - Breda, North Brabant
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κάτω Χώρες - Breda, North Brabant
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών