Είσαι πραγματικός παίκτης με ανθρώπους και δεξιότητες διαχείρισης; Θέλετε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που είναι καλό για τους πελάτες και τους υπαλλήλους; Η Facility Management μπορεί να είναι για εσάς!

Ξοδεύουμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας σε δημόσιους χώρους. Σκεφτείτε τα εμπορικά κέντρα, τα σχολεία και τις εταιρείες για τις οποίες εργαζόμαστε. Ένας διαχειριστής εγκαταστάσεων διασφαλίζει ότι οι εγκαταστάσεις σε αυτούς τους χώρους πληρούν όλες τις απαιτήσεις ώστε οι πελάτες να αισθάνονται άνετα και οι εργαζόμενοι παραγωγικοί. Ως διαχειριστής εγκαταστάσεων είστε ένας εμπνευσμένος ηγέτης και ένας συνεργάτης πυγμαχίας σε στρατηγικό επίπεδο.

Επισκόπηση μελέτης

Σε τέσσερα χρόνια, θα μάθετε πώς να εξελιχθείτε σε έναν ολοκληρωμένο Διευθυντή διευκόλυνσης. Πού θα βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας; Σκεφτείτε μεγάλη, σκέφτεστε οπουδήποτε, επειδή οι μαθητές μας εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Αλλά τα πρώτα πράγματα πρώτα. Πρέπει να αναπτύξετε, για να φτάσετε εκεί. Θα σας βοηθήσουμε να μάθετε τα πράγματα που πρέπει να ξέρετε, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να σας προσφέρουμε κατάρτιση στο χώρο εργασίας σας. Με το πρόγραμμά μας, θα σας παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για να πάρετε τη μελλοντική σας δουλειά!

Έτος 1

Οι δύο ενότητες του πρώτου έτους προσφέρονται σε εναλλασσόμενη βάση.

Γνωρίζοντας τα θεμελιώδη στοιχεία των λειτουργιών της Διευκόλυνσης. Αυτή η ενότητα είναι μια εισαγωγή στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαχείρισης σε οργανισμούς διαχείρισης εγκαταστάσεων, σε συνδυασμό με πρακτική κατάρτιση στην εταιρία κατάρτισης στο σπίτι Sibelicious. Θα εργαστείτε σε διάφορα καταστήματα όπως τροφοδοσία, γραφείο εξυπηρέτησης, αποθήκη, εστιατόριο και κουζίνα. Οργανώνετε, φροντίζετε, διαχειρίζεστε και παρέχετε υπηρεσίες σε πραγματικούς πελάτες, που έρχονται καθημερινά για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο, συνάντηση ή συνέδριο. Κατόπιν, μαθαίνετε τις βασικές αρχές της αντίδρασης έκτακτης ανάγκης.

Κατανόηση της βιομηχανίας διαχείρισης διευκολύνσεων. Θα μάθετε πώς να ασχοληθείτε με τα βασικά της οικονομίας, της οικονομίας, του μάρκετινγκ, του επιχειρηματικού δικαίου

Οι ικανότητες που αποκτήθηκαν σε αυτές τις ενότητες συγκεντρώνονται στο τέλος του έτους σε ένα τελικό σχέδιο. Σε μια μικρή ομάδα φοιτητών θα κάνετε ένα πρωτότυπο ή ανανέωση ενός περιβάλλοντος χώρου.

Έτος 2 και Έτος 3 (Κύρια φάση Ι)

Το 2ο και 3ο έτος αποτελούνται από συνολικά 3 ενότητες, το δεύτερο και το τρίτο από τα οποία προσφέρονται σε εναλλασσόμενη βάση.

Ανάπτυξη ατόμων και οργανισμών
Παρακολουθήστε προσεκτικά τις συμπεριφορικές πτυχές της συνεργασίας με ανθρώπους σε οργανισμούς. (Μαθήματα: Οργανωτική συμπεριφορά, Επιχειρησιακό Δίκαιο

Διαχείριση επιχειρηματικής απόδοσης και καινοτομίας
Μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις σχέσεις με τους πελάτες, τις υπηρεσίες μάρκετινγκ και τις στρατηγικές τιμολόγησης. (Μαθήματα: Λογιστική, Διαχείριση Επιχειρήσεων, Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων και Marketing)

Διερεύνηση της βιομηχανίας διεθνούς διευκόλυνσης

Σε αυτό το 5μηνο πρακτική τοποθέτηση θα ζήσετε τη ζωή και την εργασία σε ένα πραγματικό περιβάλλον, cross-cultural περιβάλλον στο εξωτερικό.

Έτος 3 (κύρια φάση ΙΙ)

Δημιουργία αριστείας στη διαχείριση διευκολύνσεων. Το κύριο μέλημα αυτής της ενότητας είναι η στρατηγική διαχείριση. Εξετάζει τις εταιρικές στρατηγικές δυνατότητες των οργανισμών και σας ενθαρρύνει να ενσωματώσετε σε στρατηγικό επίπεδο αυτό που έχετε μάθει σε προηγούμενα μαθήματα που βασίζονται σε ερευνητικές ικανότητες.

Έτος 4

Επιλέγετε ένα εξατομικευμένο πλαίσιο στο οποίο θα εκτελέσετε τη διπλωματική σας εργασία και θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε μια εξατομικευμένη συνιστώσα σπουδών (π.χ. μια μικρή, πρακτική άσκηση, συμβουλευτική έκθεση, επιχειρηματικό σχέδιο). Υπό την επίβλεψη ενός προσωπικού προπονητή, θα εργαστείτε στην τελική σας διατριβή, την οποία θα υπερασπιστείτε στο τέλος του έτους.

Μελετήστε το φορτίο και την καθοδήγηση

Δοκιμή φορτίου
Το φορτίο της μελέτης διαφέρει ανά θέμα, αλλά θα περάσετε κατά μέσο όρο 32 ώρες την εβδομάδα στο σχολείο. Αυτό σημαίνει μετά από διαλέξεις, εργασία σε έργα και αποστολές και προετοιμασία για αξιολογήσεις. Κατά τη διάρκεια των πρακτικών εβδομάδων «Τροφίμων και Ποτών» θα εργάζεστε με πλήρη απασχόληση στην κουζίνα, το εστιατόριο ή πίσω από την υποδοχή του σχολείου μας.

Προπόνηση μελετών
Κατά τη διάρκεια των ετών σας στο International Facility Management, θα δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο. Ο προπονητής καριέρας σπουδαστών σας βοηθά να αξιολογήσετε αυτό το χαρτοφυλάκιο Περιμένουμε μια επαγγελματική στάση προσανατολισμένη στις υπηρεσίες. Θα αξιολογηθεί αυτό το θέμα καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Φοιτητής σύμβουλος

Ο φοιτητικός σύμβουλος παρέχει πληροφορίες, συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές, τις συνθήκες σπουδών και τις υποτροφίες φοιτητών. Αυτό είναι επίσης το πρόσωπο στο οποίο θα απευθυνθείτε αν θέλετε να συζητήσετε προσωπικά προβλήματα που ενδέχεται να επηρεάζουν τη ζωή σας ως φοιτητής.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για αυτό το πρόγραμμα, οι απαιτήσεις εισδοχής είναι:

Ένα ισοδύναμο των ολλανδικών διπλωμάτων ανώτερης γενικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (havo) ή προ-πανεπιστημιακού επιπέδου (vwo) γενικά απαιτείται να εγγραφεί σε πρόγραμμα σπουδών στο Breda University of Applied Sciences .

Παρακαλείσθε να βρείτε το επίπεδο εκπαίδευσης σας στον κατάλογο των μη Ολλανδών διπλωμάτων σε σύγκριση με το ολλανδικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Μετά την παραλαβή της αίτησής σας, θα σας ενημερώσουμε εάν πληροίτε τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις. Εάν υπάρχει κάποια αμφιβολία, το δίπλωμά σας θα αξιολογηθεί από τη Nuffic (Ολλανδικός Οργανισμός Διεθνούς Συνεργασίας στην Ανώτατη Εκπαίδευση) για συμβουλές.

Τεστ αγγλικών σαν ξένη γλώσσα

Θα σας ζητηθεί επίσης να αποδείξετε τα ικανοποιητικά αποτελέσματα μιας από αυτές τις εξετάσεις:

  • CAE (Cambridge Advanced Certificate) ή CPE (Πιστοποιητικό Αντίστασης στα Αγγλικά)
  • Δοκιμή IELTS (ελάχιστο συνολικό σκορ ζώνης 6,0 και ελάχιστο υποκείμενο 6,0 για ομιλία)
  • Δοκιμή TOEFL (ελάχιστο σκορ 80 με βάση το διαδίκτυο και ελάχιστο υποκείμενο 20 για ομιλία)

Εξαιρέσεις από τη λήψη του αγγλικού τεστ

Δεν χρειάζεται να υποβάλετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας εάν:

  • είστε ένας ολλανδός havo ή vwo απόφοιτος
  • η γλώσσα διδασκαλίας του δευτεροβάθμιου σχολείου ή του πανεπιστημίου στην οποία παρακολουθήσατε ή παρακολουθείτε είναι η αγγλική σε μια μητρική αγγλόφωνη χώρα (δηλ. μία από τις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Καναδάς (αποκλεισμός του Κεμπέκ), Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο ή Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής)
  • έχετε αποκτήσει ένα δίπλωμα που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των διπλωμάτων που συνέταξε η Nuffic και ένα από τα θέματα εξέτασης ήταν αγγλικά.

3ετή πίστα

Εάν το δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σας είναι συγκρίσιμο με το ολλανδικό δίπλωμα, μπορεί να δικαιούστε να εισέλθετε στην τριετή πίστα.

Μετά το γκρουπ σου

Αφού μελετήσετε τη Διεθνή Διευκόλυνση Διευκόλυνσης, θα είστε εξοπλισμένοι για να εισάγετε μια ποικιλία σταδιοδρομιών που σχετίζονται με εγκαταστάσεις, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποBreda University of Applied Sciences »

Τελευταία ενημέρωση April 16, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2, 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
νόμιμα τέλη φοιτητές της ΕΕ. Οι φοιτητές του πρώτου έτους πληρώνουν 1.041 ευρώ. 9.777 ευρώ για σπουδαστές εκτός ΕΕ.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη