BBA στη Διεθνή Διαχείριση Logistics

NHTV Breda University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BBA στη Διεθνή Διαχείριση Logistics

NHTV Breda University of Applied Sciences

Βλέπετε ότι τα iPads τα καθιστούν στα ράφια των καταστημάτων εγκαίρως; Παρεμποδίζετε τα νοσοκομεία να έχουν μεγάλες λίστες αναμονής; Ή είστε υπεύθυνος για τις ροές επισκεπτών σε ένα αεροδρόμιο; Ολα είναι πιθανά! Αφού ολοκληρώσετε την αποφοίτησή σας, θα γίνετε ο κορυφαίος συντονιστής της βέλτιστης επικοινωνίας και της έξυπνης οργάνωσης των διαδικασιών εφοδιαστικής.

Θα εκπαιδεύεστε να είστε διαχειριστής εφοδιαστικής σε 3 ή 4 χρόνια. Το πρόγραμμα αυτό πτυχίο επικεντρώνεται στις οικονομικοοικονομικές πτυχές και την εμπορία των διαδικασιών εφοδιαστικής. Αν ενδιαφέρεστε για τεχνικές πτυχές της αποθήκευσης και μεταφοράς αγαθών, το πρόγραμμα του Bachelor International Logistics Engineering πιθανώς θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην μάθηση βασισμένη στις ικανότητες. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτήσετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τη στάση που απαιτούνται για τη μελλοντική καριέρα σας. Οι δεξιότητες συνεργασίας, επικοινωνίας και οργάνωσης είναι βασικά συστατικά, γι 'αυτό συχνά θα δουλέψετε σε έργα πραγματικής ζωής μαζί με τους συμφοιτητές σας. Συγκεκριμένα, ένα από τα έργα θα σας διδάξει πώς να οργανώσετε μια μονάδα παραγωγής καθώς και όλα όσα σχετίζονται με την παράδοση αγαθών στους πελάτες.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τη βιομηχανία;

Η ιστοσελίδα Shaping Society σας λέει όλα για αυτό! Από την εργασία σε χωροταξικές εξελίξεις σε καινοτόμες πόλεις με σκοπό να τους κρατήσει προσβάσιμο. Και από το σχεδιασμό καταστροφικών χώρων για την αντιμετώπιση των υλικοτεχνικών προκλήσεων. Με λίγα λόγια: όλα όσα είναι σημαντικά για τους φοιτητές μας, τους αποφοίτους και τους διδάσκοντες!

Μελετήστε το θέμα

Κατά το πρώτο και το δεύτερο έτος, ολοκληρώνετε έργα, μαθήματα, μαθήματα κατάρτισης και προπονήσεις. Μάθετε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε τις διαδικασίες παραγωγής, μεταφοράς και αποθήκευσης. Θα ολοκληρώσετε αυτά τα δύο χρόνια με ένα βιομηχανικό έργο για τις μεταφορές και τη διανομή. Κατά το τρίτο έτος πραγματοποιείτε δύο τοποθετήσεις εργασίας, τόσο για τρεις μήνες, για παράδειγμα, σε μια εταιρεία παραγωγής ή σε εταιρείες χονδρικής πώλησης. Στο δεύτερο μέρος του έτους θα εμβαθύνετε τις θεωρητικές σας γνώσεις.

Στο τέταρτο έτος επιλέγετε για παράδειγμα μια δευτερεύουσα αλυσίδα εφοδιασμού ή διαχείριση αλλαγών. Επιπλέον, εργάζεστε στο πρόγραμμα αποφοίτησής σας για μια διεθνή εταιρεία στις Κάτω Χώρες ή στο εξωτερικό, όπου η επιχειρηματική γλώσσα είναι η αγγλική.

Η σταδιοδρομία σας στη βιομηχανία εφοδιαστικής

Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα είστε ειδικός στη σύνδεση των διαδικασιών εφοδιαστικής, των ροών αγαθών και της επικοινωνίας. Είναι πιθανό να ξεκινήσετε σε μια θέση κατώτερου ή βοηθού και μπορείτε να φτάσετε σε μια θέση διαχείρισης. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας, για παράδειγμα ως αναλυτής logistics, σχεδιαστής, σύμβουλος ΤΠΕ, διαχειριστής αγοράς, υπεύθυνος εφοδιαστικής αλυσίδας ή διαχειριστής έργου. Οι εταιρείες μεταφορών, οι εταιρείες παραγωγής, οι πολυεθνικές και πολλοί άλλοι οργανισμοί είναι πάντα επιφυλακτικοί για τα ταλέντα εφοδιαστικής.

Οι περισσότεροι απόφοιτοι θα ξεκινούν σε θέσεις κατώτερου ή βοηθού και θα εργάζονται μέχρι τις διοικητικές τους θέσεις.

Γιατί να μελετήσετε την εφοδιαστική στη NHTV Breda

 • Υψηλή κατάταξη στην Keuzegids HBO
 • Το 86% των αποφοίτων είναι (πολύ) ικανοποιημένοι με αυτό το πρόγραμμα. Το 83% θα το συνιστούσε σε φίλους και συγγενείς (πηγή: HBO-Monitor)
 • Αλληλεπίδραση με τη βιομηχανία, οικοδομώντας σημαντικές εταιρικές σχέσεις εκπαίδευσης στον κλάδο
 • Θέσεις εργασίας και έργα αποφοίτησης σε συνεργασία με διεθνείς εταιρείες, όπως η Samsung, η DB Schenker, η UPS και η APL Logistics
 • Διεθνής τάξη, περίπου. 50% αλλοδαποί φοιτητές και 12 εθνικότητες
 • Δυνατότητα μεταφοράς στο 1ετές πρόγραμμα μάστερ, όπως Logistics

Απαιτήσεις εισδοχής για διεθνείς φοιτητές

Ένα ισοδύναμο των ολλανδικών διπλωμάτων ανώτερης γενικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (havo) ή προ-πανεπιστημιακού επιπέδου (vwo) γενικά απαιτείται να εγγραφεί σε πρόγραμμα σπουδών στο NHTV Breda University of Applied Sciences .

Μετά την παραλαβή της αίτησής σας, η NHTV θα σας ενημερώσει εάν πληροίτε τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις. Αν υπάρχει αμφιβολία, η NHTV θα έχει το δίπλωμά σας για αξιολόγηση από την Nuffic (Ολλανδική Οργάνωση Διεθνούς Συνεργασίας στην Ανώτατη Εκπαίδευση) για συμβουλές.

Τεστ αγγλικών σαν ξένη γλώσσα

Ως διεθνής υποψήφιος, θα πρέπει επίσης να αποδείξετε τα ικανοποιητικά αποτελέσματα μιας από τις παρακάτω εξετάσεις:

 • CAE (Cambridge Advanced Certificate) ή CPE (Πιστοποιητικό Αντίστασης στα Αγγλικά)
 • Δοκιμή IELTS (ελάχιστο συνολικό σκορ ζώνης 6,0 και ελάχιστο υποκείμενο 6,0 για ομιλία)
 • Δοκιμή TOEFL (ελάχιστο σκορ 80 με βάση το διαδίκτυο και ελάχιστο υποκείμενο 20 για ομιλία)

Εξαιρέσεις από τη λήψη του αγγλικού τεστ

Δεν χρειάζεται να υποβάλετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αγγλικής γλώσσας ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας εάν:

 • είστε ένας ολλανδός havo ή vwo απόφοιτος
 • η γλώσσα διδασκαλίας του δευτεροβάθμιου σχολείου ή του πανεπιστημίου στην οποία παρακολουθήσατε ή παρακολουθείτε είναι η αγγλική σε μια μητρική αγγλόφωνη χώρα (δηλ. μία από τις ακόλουθες χώρες: Αυστραλία, Καναδάς (αποκλεισμός του Κεμπέκ), Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο ή Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής)
 • έχετε αποκτήσει ένα δίπλωμα που περιλαμβάνεται στον κατάλογο των διπλωμάτων που συνέταξε η Nuffic και ένα από τα θέματα εξέτασης ήταν αγγλικά.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
2,060 EUR
Σπουδαστές της ΕΕ. 9,693 ευρώ για φοιτητές εκτός ΕΕ.
Locations
Κάτω Χώρες - Breda, North Brabant
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κάτω Χώρες - Breda, North Brabant
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών