Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα πτυχίο διαχείρισης φιλοξενίας για παγκόσμιες σταδιοδρομίες

Το Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BBA) στη Διοίκηση Φιλοξενίας προετοιμάζει τους μαθητές για να είναι διαχειριστές και τους επιχειρηματίες στις παγκόσμιες βιομηχανίες παροχής υπηρεσιών. Πρόκειται για ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και ως ένα βαθμό τη διαχείριση του ξενοδοχείου και ότι συνδυάζει τα χέρια-για την εκπαίδευση φιλοξενία και πρακτική άσκηση με μαθήματα διαχείρισης.

Οι μαθητές αρχίζουν με πρακτικά μαθήματα τεχνικής τέχνης, μαθήματα εκμάθησης και μαγειρικές τεχνικές στα εστιατόρια και τις υποδοχές του σχολείου στην πανεπιστημιούπολη Glion. Πραγματοποιούν μια πρώτη πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις φιλοξενίας, ακολουθούμενες από ένα εξάμηνο σπουδών διαχείρισης φιλοξενίας, και στη συνέχεια ένα δεύτερο επάγγελμα, συνήθως σε εποπτικό ή διοικητικό επίπεδο.

Στο τελευταίο έτος, οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ένα κομμάτι εξειδίκευσης για να εντείνουν την επιχειρησιακή τους εμπειρία στην διαχείριση πολυτελών μαρκών, διαχείριση συμβάντων, διαχείριση ακινήτων και διαχείριση εσόδων ή πωλήσεις και μάρκετινγκ ή δημιουργία νέας επιχείρησης.

Βασικά Στοιχεία

  • Διάρκεια: 3,5 χρόνια
  • Πρακτική άσκηση: 2 x 6 μήνες
  • Προσλήψεις: Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος και Οκτώβριος
  • Τοποθεσία: Ελβετία (Glion και Bulle) και το Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
170,000 CHF
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη