BACHELORSTUDIES

Συγκρίνετε τα Πτυχία Τεχνών σε Διαχείριση Θαλάσσιων Μεταφορών

Εκείνοι που επιδιώκουν ένα πτυχίο Bachelor of Arts επωφεληθεί από την ποικίλη εκπαίδευση που λαμβάνουν. Τα προγράμματα αυτά απαιτούν τέσσερα έτη σπουδών πλήρους φοίτησης για την ολοκλήρωση, και προετοιμάσει τους αποφοίτους με την προηγμένη επικοινωνία και τη συλλογιστική ικανότητες που χρειάζονται για να πετύχουν στην καριέρα τους.

Τι είναι ένα πτυχίο στη Διοίκηση Ναυτιλίας; Πρόκειται για ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων που εστιάζει σε συγκεκριμένες πτυχές του κλάδου των θαλάσσιων μεταφορών. Σε αντίθεση με γενικό αλυσίδα εφοδιασμού ή της εφοδιαστικής μεγάλες εταιρείες, αυτά τα πτυχία διδάσκουν δεξιότητες που εφαρμόζονται ειδικά στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών. Οι μαθητές αρχίζουν από μια βάση του προτύπου δεξιοτήτων των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων οικονομικά, λογιστικά, οικονομικά και το δίκαιο των επιχειρήσεων. Μαθαίνουν να εφαρμόζουν αυτές τις δεξιότητες σε συνεργασία με τα πληρώματα των πλοίων, λιμενικών φορέων και των διεθνών εμπορικών εταίρων. Μπορούν επίσης να εξοικειωθούν με τα μεγάλα εργαλεία και εξοπλισμό που βρίσκονται συνήθως στα πλοία και στις αποβάθρες, όπως αποθηκευτικούς χώρους, οι στόλοι των υπερωκεάνια πλοία, αποβάθρες φόρτωσης και εμπορευματοκιβωτίων.

Κριτική σκέψη και αναλυτικές ικανότητες αναπτύσσονται καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης. Για την προώθηση της ηγετικές ικανότητες, δημόσιες ομιλίες και οργανωτικές τεχνικές που έχουν επίσης βελτιωθεί. Οι απόφοιτοι κατανοήσουν πώς τα θαλάσσια δίκτυα μεταφορών υποστήριξη της παγκόσμιας αλυσίδας αξίας, και ότι είναι έτοιμοι να άριστη συνεργασία με τους διεθνείς πολιτισμούς.

Το κόστος για έναν από τους βαθμούς αυτούς μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το ίδρυμα. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα τέλη και τα δίδακτρα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα ομολογίες των σχολείων υπό εξέταση για λεπτομέρειες.

Τελωνεία και η ναυτιλία χρηματιστηριακές εταιρείες απασχολούν συχνά την επιτυχία των φοιτητών στους υπαλλήλους τους. Αυτές οι απόφοιτοι είναι επίσης αποτιμώνται ως φορείς εκμετάλλευσης λιμένων. Ναυτιλιακά πρακτορεία μπορούν να τους προσλάβει ως διαχειριστές λογαριασμού και την εμπιστοσύνη τους για την υποστήριξη των αναγκών των πελατών που αλλάζουν τακτικά μεγάλες ποσότητες εμπορευμάτων.Κάποια εργασία για υπερωκεάνια εταιρείες και βοηθούν στη διαχείριση ολόκληρου του στόλου των πλοίων, ενώ άλλοι πάνε για να βρουν θέσεις εργασίας σε ρυθμιστικούς οργανισμούς ως επιθεωρητές ή ελεγκτές.

Πιθανές οι μαθητές θα πρέπει να εξετάσει και πολλές επιλογές όσο το δυνατόν πριν από τη λήψη απόφασης για την πορεία της μελέτης. Εκτός από τα παραδοσιακά μαθήματα, online μαθήματα συχνά παρέχουν άριστη ποιότητα εκπαίδευσης για εκείνους που χρειάζονται περισσότερο ευέλικτα ωράρια και τοποθεσίες. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

1 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Θαλάσσιων Μεταφορών Filter

Πτυχίο Τεχνών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Ναυτιλία)

Mediterranean College, Αθήνα
Πτυχίο Τεχνών (BA)
<
Πλήρες ωράριο
<
3 έτη
Αγγλικά
ελληνικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ναυτιλιακών σπουδών, βοηθά τους φοιτητές να κατανοήσουν τις βασικές αρχές της Ναυτιλίας, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις συνεχόμενες μετ ...

περαιτέρω