Πτυχίο Γλωσσολογίας

Bar-Ilan University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Γλωσσολογίας

Bar-Ilan University

Το πρόγραμμα BA στη γλωσσολογία στο τμήμα μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές ένα σταθερό υπόβαθρο στους βασικούς τομείς της φωνολογίας, της σύνταξης, της σημασιολογίας και της πραγματικότητας, καθώς και σε πιο εφαρμοσμένους τομείς όπως η ψυχογλωσσολογία και η νευροληψία. Οι σπουδές στο τμήμα γίνονται στην αγγλική γλώσσα, αλλά δεν είναι η μοναδική γλώσσα που μελετάται. η προσέγγιση στο τμήμα είναι η γενική γλωσσολογία που στοχεύει στη μελέτη της ανθρώπινης γλώσσας και της ανθρώπινης γλωσσικής ικανότητας. Μια πτυχιακή γλωσσολογία στο τμήμα μας παρέχει στους φοιτητές τα εργαλεία για την ανάλυση κάθε ανθρώπινης γλώσσας - αγγλικά, εβραϊκά, αραβικά, ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν Ψυχομετρική βαθμολογία τουλάχιστον 550. ένα σκορ 120 για το Αγγλικό Ψυχομετρικό, ή ένα Αμίρ σκορ 220? και μια βαθμολογία Bagrut που περιλαμβάνει 5 βαθμούς στα αγγλικά. Εναλλακτικά, οι υποψήφιοι με βαθμολογία Bagrut άνω των 100 που περιλαμβάνει 5 βαθμούς στην αγγλική γλώσσα με βαθμό 85 ή υψηλότερο και με βαθμό Αμίρ 220 ή παραπάνω μπορούν να ισχύουν χωρίς ψυχομετρικό βαθμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή για να αξιολογήσετε τις πιθανότητες αποδοχής στο πρόγραμμα γλωσσολογίας. Οι υποψήφιοι των οποίων οι βαθμολογίες είναι μόνο ελαφρώς χαμηλότερες από αυτά τα επίπεδα θα μπορούσαν να γίνουν δεκτές με βάση μια εισαγωγική εξέταση για το τμήμα.

Τραγούδια για σπουδές BA στη Γλωσσολογία

Οι φοιτητές έχουν μια ευρεία επιλογή στα προγράμματα ΒΑ στη γλωσσολογία, όπου μπορούν να επιλέξουν αν θα συνδυάσουν τις σπουδές στη γλωσσολογία με άλλες σπουδές. Για ορισμένους συνδυασμούς προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα. για άλλους συνδυασμούς, μπορείτε να επιλέξετε τον μη προγραμματισμένο διπλό κύριο. Τα διαθέσιμα κομμάτια είναι:

 1. Διευρυμένη μείζων γλωσσολογία (χωρίς σπουδές σε άλλα τμήματα).
 2. Συνδυασμένο διευρυμένο μάθημα: ένας διευρυμένος κύριος στο τμήμα που συνδυάζει κυρίως γλωσσολογία με μικρότερο αριθμό μαθημάτων στη λογοτεχνία.
 3. Οι ακόλουθες προγραμματισμένες διπλές εταιρείες :
  1. Γλωσσολογία και αγγλική λογοτεχνία, για φοιτητές που ενδιαφέρονται να κάνουν όλες τις σπουδές τους στο τμήμα Αγγλικής Λογοτεχνίας
  2. Γλωσσολογία και Επιστήμη Εγκεφάλου, για φοιτητές που επιθυμούν να επικεντρωθούν στην επεξεργασία γλωσσών και την έρευνα στον εγκέφαλο.
  3. Γλωσσολογία και γαλλικά.
 4. Μη προγραμματισμένη διπλή μεγάλη: ίση εξειδίκευση στη γλωσσολογία και σε άλλο τομέα σπουδών (σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα που προσφέρει διπλό κύριο).
 5. "Κύριος με το δικό σου ρυθμό" - Νέα επιλογή για τους μαθητές των οποίων οι θέσεις εργασίας ή άλλες δεσμεύσεις τους αφήνουν λιγότερο ελεύθερο χρόνο για να πάρουν μαθήματα. Οι απαιτήσεις είναι οι ίδιες με αυτές του κανονικού μεγάλου, αλλά διαρκούν πέντε χρόνια, με λιγότερα μαθήματα που απαιτούνται κάθε χρόνο.

Επιπλέον, το πρόγραμμα άμεσου μαθήματος επιτρέπει σε υψηλού επιπέδου προπτυχιακούς φοιτητές να ολοκληρώσουν ένα μάστερ χωρίς διατριβή εντός τεσσάρων ετών από την έναρξη των προπτυχιακών σπουδών τους ή ένα μάστερ με διατριβή εντός πέντε ετών.

Τα έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω σας δίνουν επίσης την αίσθηση του τι είναι κάθε έτος σπουδών:

 • Πρώτο έτος: μαθήματα ίδρυσης, τα οποία ακολουθούν ως επί το πλείστον ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα
 • Δεύτερο έτος: προηγμένα και μαθήματα επιλογής σε ορισμένους τομείς, με κάποια ευελιξία στην επιλογή των μαθημάτων (κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο)
 • Τρίτο έτος και πέρα: προηγμένα μαθήματα και σεμινάρια της επιλογής σας

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • 184: Εισαγωγή στη Γλωσσολογία
 • 286: Φωνητική και Φωνολογία
 • 287: Σύνταξη
 • 289: Σημασιολογία
 • 517: Μέθοδοι έρευνας
 • 522: Ψυχογλωσσολογία
 • 586/587/589: Σύνθετη φωνολογία / σύνταξη / σημασιολογία
 • Επιλογές
 • Σεμινάρια
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 7, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
13,500 ILS
Locations
Ισραήλ - Ramat Gan, Tel Aviv District
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Ισραήλ - Ramat Gan, Tel Aviv District
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών