Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα BA στη γλωσσολογία στο τμήμα μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές ένα στέρεο υπόβαθρο στους βασικούς τομείς της φωνολογίας, της σύνταξης, της σημασιολογίας και της πραγματικότητας, καθώς και σε πιο εφαρμοσμένους τομείς όπως η ψυχογλωσσολογία και η νευροληψία. Οι σπουδές στο τμήμα γίνονται στην αγγλική γλώσσα, αλλά δεν είναι η μοναδική γλώσσα που μελετάται. η προσέγγιση στο τμήμα είναι αυτή της γενικής γλωσσολογίας που στοχεύει στη μελέτη της ανθρώπινης γλώσσας και της ανθρώπινης γλωσσικής ικανότητας. Ένα πτυχίο γλωσσολογίας στο τμήμα μας παρέχει στους φοιτητές τα εργαλεία για την ανάλυση κάθε ανθρώπινης γλώσσας - αγγλικά, εβραϊκά, αραβικά, ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν Ψυχομετρική βαθμολογία τουλάχιστον 550. ένα σκορ 120 για το Αγγλικό Ψυχομετρικό, ή ένα Αμίρ σκορ 220? και μια βαθμολογία Bagrut που περιλαμβάνει 5 βαθμούς στα αγγλικά. Εναλλακτικά, οι υποψήφιοι με βαθμολογία Bagrut άνω των 100 που περιλαμβάνει 5 βαθμούς στα αγγλικά με βαθμό 85 ή υψηλότερο και με βαθμό Αμίρ 220 ή μεγαλύτερο μπορούν να ισχύουν χωρίς ψυχομετρικό βαθμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό υπολογιστή για να αξιολογήσετε τις πιθανότητες αποδοχής στο πρόγραμμα γλωσσολογίας. Οι υποψήφιοι των οποίων οι βαθμολογίες είναι μόνο ελαφρώς χαμηλότερες από αυτά τα επίπεδα θα μπορούσαν να γίνουν αποδεκτές βάσει μιας εξετάσεως εισαγωγής των τμημάτων.

Τραγούδια για σπουδές BA στη Γλωσσολογία

Οι σπουδαστές έχουν μια ευρεία επιλογή στα προγράμματα ΒΑ στη γλωσσολογία, όπου μπορούν να επιλέξουν αν θα συνδυάσουν τις σπουδές στη γλωσσολογία με άλλες σπουδές. Για ορισμένους συνδυασμούς προσφέρουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα. για άλλους συνδυασμούς, μπορείτε να επιλέξετε τον μη προγραμματισμένο διπλό κύριο. Τα διαθέσιμα κομμάτια είναι:

 1. Διευρυμένη μείζων γλωσσολογία (χωρίς σπουδές σε άλλα τμήματα).
 2. Συνδυασμένο διευρυμένο μάθημα: ένας διευρυμένος κύριος στο τμήμα που συνδυάζει κυρίως γλωσσολογία με μικρότερο αριθμό μαθημάτων στη λογοτεχνία.
 3. Οι ακόλουθες προγραμματισμένες διπλές εταιρείες :
  1. Γλωσσολογία και αγγλική λογοτεχνία, για φοιτητές που ενδιαφέρονται να κάνουν όλες τις σπουδές τους στο τμήμα Αγγλικής Λογοτεχνίας
  2. Γλωσσολογία και Επιστήμη Εγκεφάλου, για φοιτητές που επιθυμούν να επικεντρωθούν στην επεξεργασία γλωσσών και την έρευνα στον εγκέφαλο.
  3. Γλωσσολογία και γαλλικά.
 4. Μη προγραμματισμένη διπλή μεγάλη: ίση εξειδίκευση στη γλωσσολογία και σε άλλο τομέα σπουδών (σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα που προσφέρει διπλό κύριο).
 5. "Κύριος με το δικό σου ρυθμό" - Νέα επιλογή για τους μαθητές των οποίων οι θέσεις εργασίας ή άλλες δεσμεύσεις τους αφήνουν λιγότερο ελεύθερο χρόνο για να πάρουν μαθήματα. Οι απαιτήσεις είναι οι ίδιες με αυτές του κανονικού μεγάλου, αλλά διαρκούν πέντε χρόνια, με λιγότερα μαθήματα που απαιτούνται κάθε χρόνο.

Επιπλέον, το πρόγραμμα άμεσου μαθήματος επιτρέπει σε υψηλού επιπέδου προπτυχιακούς φοιτητές να ολοκληρώσουν ένα μάστερ χωρίς διατριβή εντός τεσσάρων ετών από την έναρξη των προπτυχιακών σπουδών τους ή ένα μάστερ με διατριβή εντός πέντε ετών.

Τα έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω σας δίνουν επίσης την αίσθηση του τι είναι κάθε έτος σπουδών:

 • Πρώτο έτος: μαθήματα ίδρυσης, τα οποία ακολουθούν ως επί το πλείστον ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα
 • Δεύτερο έτος: προηγμένα και μαθήματα επιλογής σε ορισμένους τομείς, με κάποια ευελιξία στην επιλογή των μαθημάτων (κυρίως στο δεύτερο εξάμηνο)
 • Τρίτο έτος και πέρα: προηγμένα μαθήματα και σεμινάρια της επιλογής σας

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 • 184: Εισαγωγή στη Γλωσσολογία
 • 286: Φωνητική και Φωνολογία
 • 287: Σύνταξη
 • 289: Σημασιολογία
 • 517: Μέθοδοι έρευνας
 • 522: Ψυχογλωσσολογία
 • 586/587/589: Σύνθετη φωνολογία / σύνταξη / σημασιολογία
 • Επιλογές
 • Σεμινάρια

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποBar-Ilan University »

Τελευταία ενημέρωση March 18, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,500 ILS
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη